Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina574

Kiedy macie wzwód?

Polecane posty

Gość alina574

Interesuje mnie, w którym momencie np. gry wstępnej wasz członek robi się szytwny. Wystarcza wam widok nagiej partnerki, czy konieczna jest dodatkowa stymulacja?

Gość alina574
Stąd moje pytanie. Powiedzmy, że się niepokoję ;)

Gość Przed wytryskiem 2
Teraz mam wzwodale pewnie zonanizuję się!

Gość bezimmienny w imieniny
to zależy od nastroju i siły podniecenia

Gość alina574
Podejrzewam, ze jak np. jesteście zmęczeni to wszytsko idzie gorzej, ale załóżmy normalne warunki ;p

Gość hahahehehihi
to indywidualna sprawa

no zależy jak chce się bardzo seksu to stoi nawet jak partnerki nie ma a jak robisz bo musisz to trzeba sobie pomacać polizać ...

Gość alina574
W porządku, a jeśli facet sam inicjuje seks, ma na niego ochote i od samego początku musiało być tak, że napierw musiałam go zadowolić ręką żeby mógł w ogóle wejść to oznacza, że coś z nim nie tak?

to oznacza ze cos nie gra bo jak sam chce to powinien ze sterczącym patykiem po mieście za Tobą latać. Chyba, że.... już go tak nie podniecasz jak kiedyś a chce mu się ruch...ć

Gość alina574
Hmm dlatego napisałam 'od samego początku'. Raczej nie należę do kobiet nieatrakcyjnych, w dodatku z tego co się orientuję to dodatkowo jestem w jego typie, bo przepada za drobnymi kobietkami. Zdarza się, że specjalnie dla niego ubieram ładną bieliznę, pończochy, ale ZAWSZE zaczyna się od ręki :(

Gość rzeczowy człowiek
to może potrzebuje na początek silnych mocnych bodźców, każe ci mocno ściskać członka?

Gość adamusss
to trochę nietypowe, u większości facetów widok swojej kobiety w odważnej bieliźnie już wystarczy by być GOTOWYM do gry:)

Gość mnbvghjk
a jak bylo kiedys? ile ma lat wieado przeciez ze dorosłemu i doświadczonemy facetowi nie wystarczy ze sobie tylko poatrzy no chyba ze jest wyposzczony kilka tyg ciesz sie ze mu staje i moze Cie ruchac a nie biadolisz pewnie chciałabys sie połozyc jak kłoda i lezec i nic nie robic a tu dupa trzeba sie troche wysilic i juz płacz..

Gość alina574
Nie, nie chodzi o to, że nie chce mi się, a o to, że trochę zachwiana została moja wiara we własną atrakcyjność i w to, że go pociągam, co jest trochę przykre. Ma 25 lat i 2 partnerki na koncie. Ja jestem trzecia.

Gość alina574
Nie każe mi go mocno ściskać. W sumie on nigdy nie mówi czego sobie życzy, a szkoda, bo chciałabym wiedzieć, kiedy zwolnić, kiedy przypieszyć albo coś poprawić.

Gość rzeczowy człowiek
to popytaj a się dowiedz w ogóle pogadajcie Ty powiedz czego oczekujesz i niech on tez powie proste i polcam

Gość alina574
Ha! Rozmowa to podstawa- tak, ja to wiem. Problem polega na tym, że jak zaczęłam temat on był bardzo rozdrażniony, krzyczał po mnie i stwierdził, że go nie akcpetuje takim, jaki jest, co jest oczywiście nieprawdą.

Gość rzeczowy człowiek
to jest fochowy przypadek? ja nie rozumiem takich gości co on nie chce żebyś mu dobrze robiła?

Gość alina574
No nic... Dzięki za rzeczowe odpowiedzi, chyba więcej się tu nie dowiem ;)