Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto może mi pomóc???

Kto może mi pomóc- studia.

Polecane posty

Chciałam spytać czy ktoś może mi doradzić i pomóc obliczyć punkty i napisać czy to prawdopodobne, że mogłabym się dostać? Jeśli ktoś się odezwie to napiszę szczegóły :)

Pisz od razu szczegoly, to bedziesz miec wieksze szanse, ze ktos Ci pomoze

Chodzi o to czy zdając (zakładam kiepski przypadek, żeby się nie rozczarować): polski pods: 60% matma pods: 45% ang pods ustny(bo taki potrzebny): 50% biologia podst: 60% wos rozsz: 45% Czy dostałabym się na audiofonologie na WUM?? Liczę na wyższe wyniki, no ale gdyby było coś ok tego. Próg jest ok 270-280. Wydawało mi się, że to nie możliwe ale jakby to zsumować według tego to może bym się załapała. http://www.wum.edu.pl/files/dokumenty/uchwaly-senatu/2011/uchwala_senatu_22-2011_zalacznik_zalacznik_14.pdf czy ja może nie umiem czytać i źle to licze?

Rozumiem że jest przelicznik 100 pkt za maxa z danego przedmiotu, bo nigdzie nie widzę przelicznika wyniku matury na punkty kwalifikacyjne. Źle liczysz, gdyż wybierasz tylko 3 przedmioty do podliczenia swoich punktów - polski, język obcy i jeden z 4 przedmiotów dodatkowych (biologia, chemia, fizyka lub matematyka), ten który najlepiej Ci pójdzie.