Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ile???

Ile można schudnąć na diecie 1000-1200 kcal + ćwiczenia w ciągu 3 m-cy?

Polecane posty

Gość Ile???

???

Gość ILE?????
???

Gość będzie ciepło
hankuk [21 godzin temu] Skopiowane od innego użytkownika :Skandal UWAGA TUSKOLAND KŁAMIE Pracuję w laboratorium nawozów sztucznych,na własny koszt zrobiłem analizę soli wypadowej serwowanej nam-POLAKOM w żywności od > 10 lat!. Poniżej przedstawiam skład:NaCl min 94,6 % H2O max 0,2 % SO42 - 5,2 % K4Fe(CN)6 - 31 mg/kg pH 5-9 najgorsze świństwo (RAKOTWÓRCZE!) to żelazocjanek potasu,substancja rakotwórcza przy systematycznym spożywaniu. Mój post jest usuwany,proszę uprzejmie o kopiowaniu tego składu chemicznego i przekazywanie dalej - wklejaj wszędzie gdzie się da!RATUJMY SWOJE i NASZYCH najbliższych ZDROWIE i ŻYCIE!Trują nas za wiedzą i ZGODĄ RZĄDU (dlaczego nie ujawniają firm-trucicieli?!)-w imię czego???!SKANDAL i SZOK!!!!

Gość to zalezy od organizmu
ja nie liczylam kalorii,cwiczylam duzo codzinnie,nie jadlam slodyczy,jak cos o rano jadlam slodkie,nie jadlam na wieczor i schudlam w pol roku 15 kilo,mam super cialko,nie rzaden flak,jak ktos ktos sie odchudza i nie cwiczy

Też jestem ciekawa. Jestem na 1000 cal 8 dzień, do tego ćwiczę 40 min dziennie (20 min stepper i 20 min gomnastyka na nogi).