Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej z pomaranczy

Petard wiesz co

Polecane posty

Gość lepiej z pomaranczy

strasznie Cię lubię :)

Gość HMS..SVSS..Petard
dlaczego lepiej z pomarańczy?

Gość lepiej z pomaranczy
bo mnie takie sytuacje zawstydzają :P

Gość HMS..SVSS..Petard
Generalnie zamieściłem dwa (2) pytania w jednym... ...Dostanę odpowiedź dlaczego mnie lubisz?:D:D:D Miły raczej nie bywam

Gość lepiej z pomaranczy
Miły może i nie, ale twoje wypowiedzi są pełne trafnych spostrzeżeń mimo, że obierasz je często w sposób dość dosadny, niekiedy wręcz wulgarny i obrażający drugiego Nieraz czytając ''ciebie'' zaśmieję się i pokiwam głową. Wyczuwam między nami niewidzialną nić porozumienia, bo czasem myślę podobnie, ale jednak nie potrafię tego tak bezpośrednio przekazać. Jesteś mistrzem ciętej riposty ;)

Czyli także lubisz się zgrywać? Masz dystans do samego/samej siebie? Ja np. uwielbiam. Jednak w każdej zgrywie istnieje ciekawy element, który można dostrzec patrząc na niego przez palce, lub różowe okulary. Startujemy więc __________________________________________________________ Menda. Oto czym jestem. Gnidowada, wszędobylska menda, wtrącająca się w tematy i siejąca zamęt jak przy ewakuacji promu Concordia. Zamiast siedzieć cichutko niczym mysz pod miotłą, wypełzam ze swej nory plując jadem na prawo i lewo, traktując użytkowników forum jak przedmioty dające się przesuwać, przewracać a nawet wyrzucać do śmieci- samemu będąc odpadem. Moje wichrzycielstwo powinno zostać dokładnie zbadane i opisane dla potomnych, aby taki przypadek już nigdy się nie zdarzył. Powinien stać się przestrogą przed skutkami francowatego wychowania ( a może nawet jego braku ), w patologicznej, wiecznie pijanej rodzinie takich samych jak ja ignorantów. Oto, czym jestem. Zauważyłaś/łeś coś ciekawego?

Gość wtedy bym sie zalogowała..
aa moim zdaniem to kretyn :) miałam nadzieje że ten temat bedzie o tym :classic_cool:

Gość użeczona jak nigdy
oj coś czuje że masz wiele skrytych fanek ;)

Gość lepiej z pomaranczy
Potrzebujesz naprawdę dobrego psychiatry. :)

Gość frela7777
Petard to kolejny kafeteryjny stulejarz koniobijca, czym tu sie zachwycac ?

Gość użeczona jak nigdy
frela7777 nikt się tobą tutaj nie zachwyca? to przykre :D

Gość lepiej z pomaranczy
Macie rację to jakiś kretyn.

Psychiatry powiadasz. Czytaj dalej do tego też dojdę Po głębszym zastanowieniu chciałbym dodać coś jeszcze. Otóż te bezpodstawne wypociny miotane pod waszym adresem muszą posiadać i zapewne posiadają jakieś niezdrowe podłoże. Padają one jednak na podatny grunt, pełen szumowin, oraz wszelkiej maści wykolejonych degeneratów. Wypociny te użyźniają forumową glebę niczym AZOFOSKA i stanowią ożywczy deszcz dla wysuszonej intelektualnie jak sawanna, pustki waszej nie mniej chorej strefy odpowiedzialnej za myślenie a nazywanej ( zupełnie przez pomyłkę) korą mózgową. Dokonując zaś analizy wpływu owego „deszczu mądrości użyźniającego waszą ubogą intelektualnie sawannę, dochodzę do wniosków, iż moje złote, ożywcze myśli i mądrości powinny zostać przez was pieczołowicie spisane ZŁOTYMI literami, oprawione a następnie rozwieszone we wszystkich pomieszczeniach waszych domów i mieszkań, ze szczególnym uwzględnieniem kibla, gdzie przebywacie najczęściej i najdłużej, zajadle trzepiąc sobie konia lub srając do ryja.

Gość lepiej z pomaranczy
Widać że jakiś dzieciak.

Gość lepiej z pomaranczy
zaczynają się podszywy :) Dystans owszem mam i dość lekkie podejście do życia, zwłaszcza forumowego ;) coś ciekawego? hmm... wszyscy jesteśmy tacy sami albo po prostu dostosowujemy się do tła :P

Gość lepiej z pomaranczy
forumowe bagno, Petard? Dlaczego jesteś w tym miejscu? Mógłbyś przecież spędzać czas wypowiadając się na blogach politycznych czy prowadzonych przez dziennikarzy. Tam zapewne miałabyś z kim porozmawiać w kulturalny sposób.

Czyli jeszcze nie zauważyłaś. Kontynuując zaś mój wcześniejszy tok rozumowania posunę się o krok dalej: Moje ZŁOTE myśli winny być rozwieszone wszędzie tam gdzie przebywacie wy i wam podobny prymitywny element. Tak, więc: pośredniaki, szpitale, komendy policji, kościoły, oraz sieć sklepów biedronka. Pominąć zaś należy szkoły, oraz inne instytucje pożytku publicznego, teatr, kino i operę, gdyż pojęcie szkoły jest wam obce niczym drzazga tkwiąca pod brudnym paznokciem, a słowo opera ma dla was nieco inny od zamierzonego wydźwięk. Teatr zaś macie codziennie i na żywo, zabawiacie się w aktorów, tworząc wyimaginowane postacie brylujące wśród sobie podobnych, o których wspomniałem powyżej.

Gość qwerft3erffv
petarda to ja moge stwierdzic ze nie znam bo on ma wiecej podszywow niz sam postow napisal i nie wiem czy to on czy nie on

Gość Taki to nigdy kobiety
miał nie będzie. Która by wytrzymała takie pierdolenie.

Gość qwerft3erffv
wiem jak wyglada petard, mam jego fotke :classic_cool:

WNIOSKI.: Moja pozorna gnidowatość jest niczym ( proszę zapisać ), w porównaniu do waszego przerośniętego EGO, oraz zmyślonych, postaci w które przeistaczacie się codziennie, tworząc sobie namiastkę innego, lepszego życia, posuwając parówki i popijając piwskiem. Oszukujecie samych siebie, obserwując jak fajnie wam to wychodzi. Kiedy zaś wasze smętne popierdywanie otrzyma jakikolwiek poklask, stanowi to dla was życiowy sukces i element podsumowania kolejnego udanego, owocnego oraz w pełni spełnionego dnia. ______________________________________________________________ W tym momencie możemy wrócić do tematu psychiatry zapoczątkowanego o 22:00 Komu bardziej potrzebny??? P.S. Nie jestem podszywem. Podszyw pozamieniał literki, ale mniejsza z tym

Gość lepiej z pomaranczy
nadal pozostanę przy tym, że forum uważasz za bagno bez wartościowych ludzi, zakłamanych i skupionych na tworzeniu własnego, barwnego świata dla podbudowania swojego marnego życia :P

Gość qwerft3erffv
podszyw pod czarnym nickiem, plus niezliczone pomarancze

Gość lepiej z pomaranczy
Petard z tym psychiatrą to nie ja. To był podszyw :P

Gość frela7777
pieprzy 3 po 3 i nic z tego nie wynika, zeby to jeszcze jakis sens mialo kojarzy mi sie z forumową owcą bezsensowny słowotok :D

Gość użeczona jak nigdy
też tobą gardzę. mimo to fajny jesteś :D

Gość lepiej z pomaranczy
do owcy? :o Petard dobrze gada :P

Petard Petard bardzo mi sie podoba twoj ciety jezyk widze zes wrazliwy na te cale bagienko.kafetelee ja na na swoj przyklad punktuje osoby a zazwyczaj to kobiety wg swojej skali nadaje swoistą range ktora jest niechlubna i daje do zrozumienia tej osobie ze faktycznie jest glupia owa osoba musi sie naprawde wykazac sporym potencjalem inteligo oczywiscie w odwrotna stronee od najnizszej -suka zwyczajna -suka nadzwyczajna -suka rasowa -suka jadowita i niewdzieczna suka biala krolewska najwieksza z rang

Uważam je za bagno, ale jeszcze nie totalne. I zdaję sobie sprawę z tego, że siedzą tutaj naprawdę inteligentni i wykształceni ludzie. Napisałem kilka słów o tzw. celebrytach kafe.......dla których lekarz to jedyna szansa na zaburzenia osobowości