Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniamisia

jaki telefon wybrac? :p

Polecane posty

Siema. Chciała bym żebyście mi doradzili przy wyborze telefonu Mam do wyboru Samsung Galaxy Y, HTC Explorer lub BlackBerry 9300 i nie wiem który był by najlepszy? Będę bardzo wdzięczna za pomoc!

Gość zalezy do czego bedzie sluzyl
ja bym BB 9300 bral ale tylko dlatego ze duzo smsow i maili pisze:P No i obsługa emaila najlepsza pod warunkiem kupna BB Bis

Gość yoko joko
Samsung

Gość eeee juz nie podpowiadajcie
złosliwie. ten samsung galaxy Y to niskobudzetowy szajs co kosztuje w sklepie 2 razy mniej od tego HTC i BB

Gość zawieszają a gdzie tak pisze
?? To malo popularny telefon to pewnie cos takiego tylko ktos w internecie mogl napisac:P, a nie nalezy wierzyc we wszystko co tam wypisuja.

Gość a tak w ogole to sobie zadnego
z tych bym nie kupil. Masz cos jeszcze do wyboru??????????

tak mam poprostu te wydawaly mi sie dobre, ale jest jeszcze HTC Wildfire S i Samsung Galaxy Ace

Gość galaxy ace jest lepszy
od tego HTC i samsunga galaxy Y. Ale to i tak jedno licho:P Nie lubie telefonów na androidzie a w zasadzie tylko takie tu napisalas z wyjatkiem tego BB9300 :P

wiem wlasnie ale dostalam oferte na smartfony, no i tego bb.. jest jeszcze nokia taka zwykla ale noki juz za duzo mialam :)

Gość ale jaka nokia
???

Gość ale jaka nokia
a e5 to nie smartfon?? :P Ma system operacyjny to smartfon. Ale istotnie nie polecam, miałem i miał spore wady. i z tego powodu sie go pozbyłem :P

Gość ale jaka nokia
A gdyby nie zepsuli w nim dwu czy trzech rzeczy to byłby najlpeszy telefon z tych co tu wkleiłaś . Pamiętaj.. Telefon na androidzie jest zoptymalizowany pod internet. Bez intenetu okroisz go z połowy przydatnych funkcji

Gość aaa i telefony na androidzie
sa pradożerne. Przygotuj sie na codzienne ładowanie, czy tam co drugi dzień.

nie wiem sama, kazdy telefon ma jakies wady i zalety :) chyba wezme bb chociaz dobrze sie pisze smsy i jest dobry dostep do internetu

Gość tylko bb9300 to taki biznesowy
średniak. Multimedialnie nie zachwyca, no chyba ze to nie jest istotne. Ale kazdy telefon ma swoje wady :P gdyby ta nokia e5 nie miała zwalonego zasiegu i marnego wyswietlacza to by lepsza byla niz ten BB

Gość ja kupiłam
ja już nigdy w życiu na żadnego shitsunga się namówić nie dam. 2 lata temu zamieniłam z iphone na samsunga i teraz z powrotem iphone, bo nie mogłam z tym telefonem dojść do ładu. Pomijając kwestię mało inteligentnego menu, to w trakcie rozmowy się potrafił odblokować od dotyku policzka, albo włączyć głośnik, zawieszenie, strasznie mnie to irytowało.