Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttej

Jak ktoś nieubezpieczony to ile zapłaci za wizytę u lekarza/pobyt w szpitalu?

Polecane posty

Gość ttttej

konkretnie chodzi o ustalenie przyczyny bólu głowy od paru dni i wyeliminowanie go

Gość yytytttt
A nie łatwiej zarejestrować sie w Urzedzie Pracy i bedziesz ubezpieczona? Żeby isc do szpitala trzeba miec skierowanie, tak mysle ? Nikt cie nie połozy na łozku bo cie glowa boli. Mozesz isc do prywatnej kliniki typu LuxMed itp. Jedna osoba którą znalalam byla w szpitalu bez ubezpieczenia , zagrozenie zycia , potem operacja i kilka tygodniu na łozku w szpitali. Dwie pierwsze doby 2100zł z groszami, każda kolejna 1080, ale to było w 2004 roku teraz pewnie więcej.

Gość moik
pytaj w szpitalu o koszty leczenia.

Gość Moj maly benek
Pobyt w szpitalu to cena ok. 500 zależy na jakim dziale np. onkologiczna to 600-720zł . Jeżeli chcesz prywatnie to wynajmij lekarza, pokój hotelowy i wyjdzie Ci tanio i fajny komfort :)

Gość ksjdsasjjhhsha
A nie lepiej opłacić składkę ubezpieczeniową w NFZ-cie indywidualnie? W 100 się spokojnie zmieścisz i od dnia opłacenia jesteś ubezpieczony/a. Tak więc taniej i bezproblemowo. Wystarczy udać się do najbliższego oddziału nfz i ubezpieczyć. Tym bardziej że bóle glowy wbrew pozorom mogą wymagać bardzo kosztownego leczenia.....

Najprawdopodobniej to przez zatrucie:O.Polecam zdrową dietę:classic_cool:.Ja poprawiłem dietę i porządnie mnie głowa nie bolała juz dawno bez widocznej przyczyny:classic_cool:.Do tego konowały łżą:O.

Gość ttttej
Max Zander vel Klaun tak właśnie zamierzam, ale nie wiem czy zrezygnuję z mięsa całkowicie, czy na czas głodówki i trochę potem, bo chcę też oczyścić organizm a natrafiłem na temat głodówki właśnie i sporo wypowiedzi :) ech 1000 zł za pobyt to dla mnie nie do pomyślenia w ogóle, przesadzają, ja bym za 10 zł kogoś przyjął, bo w sumie co to jest leżenie w łóżku. Zapewniłbym, że sprzątać po sobie będę i tyle, ale nie 1000 :o dzięki wszystkim za odpowiedzi, ale ból już zniknął prawie w całości :) ale diete i tak chciałem pozdrawiam