Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupełnie niezupełnie

pytanie do facetów

Polecane posty

Panowie, jeżeli sami proponujecie kobiecie rozmowe telefoniczną na daną godzinę (bo np mieszkacie od siebie daleko) i prosicie, żeby koniecznie wtedy czekała na telefon, po czym nie dzwonicie, jedną godzine, drugą....o czym to może świadczyć? Ja dzisiaj nie nalegałam na rozmowe, on sie odezwał i prosił bym koniecznie czekała na telefon o 23. Jest 1 w nocy....Wiem że on nie śpi. O czym to może świadczyć?

ale jak mógł zapomniec jak jeszcze mi napisał smsa "pamiętaj, 23, kocham cie:*" chyba faceci nie są az tak upośledzeni?

Gość a wiec//////
nie czekaj wiecej

"chyba faceci nie są az tak upośledzeni?" trochę irytujące pytanie Czy zdajesz sobie sprawę, że kobiety i mężczyźni różnią sie od siebie, bo zachowujesz sie jakbyś nie dostrzegała różnicy. Kobieta będzie myślała cały dzień o tym, że ma zadzwonić telefon, a facet będzie robił inne rzeczy, które ma do zrobienia i nie będzie o tym rozmyślał cały dzień, skupiając sie na tym co robi obecnie. W natłoku zadań może umknąć, że miał zadzonić. Jak najbardziej go nie bronie jednak, bo trzeba dotrzymywać słowa, ale takie są realia ;)

Gość a wiec//////
widocznie mu na Tobie nie zalezy, bo co moze robic o 23 w nocy :O

no tak, tylko że zadzwoni o 23, powiedział o 22, nie miał więc całego dnia by "zapomnieć". "widocznie mu na tobie nie zależy", mocno powiedziane, naprawdę tak sądzisz? Jesteśmy razem od 6 lat...nie poczułam co prawda żeby mu nie zależało, ale nie mówie, że nie możesz mieć racji. W końcu pytam tutaj o opinie. Bardziej zastanawia mnie psychika faceta. Sam proponuje, jeszcze w dodatku przypomina żebym ja nie zapomniała, po czym olewa...

Nawet i po godzinie można zapomnieć, jak ma się coś innego do roboty... "nie zależy mu" - Jak dla mnie to jest głupie gadanie. Fakt dał ciała, ale od razu że ma mu nie zależeć, to chyba lekka przesada. Przy następnym kontakcie z nim daj mu odczuć jaką plamę dał (zjeby, mały foszek itp), ale nie popadaj w paranoje. Idź spac i nie czekaj już. Nie ma co się zamartwiać na noc ;)

Gość a wiec//////
zrobilbym tak tylko wtedy gdyby mi nie zalezalo :) jedyne usprawiedliwienie ze zasnal

Gość a wiec//////
myslalem, ze to swieza znajomosc, 6 lat zmienia spojrzenie

to nie jest związek na odległość, po prostu okresowo on pracuje za granicą

DAMAbezŁASICZKI Mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, więc jeszcze się nie kładę ;) Ale jak idziesz spać, to dobranoc :)

haha już myślałem że to "uprzejma" informacja, że mam iść spać ;) mi również miło, kolorowych snów ;)

co Ty mnie tak wypytujesz, eh...mam dostęp do monitoringu miejsca w którym przebywa.

nie, on mieszka tam gdzie pracuje. Z tym że części mieszkalnej kompleksu. Mam dostęp do monitoringu bo swego czasu dał mi po prostu hasło. A on ma z kolei dostęp do monitoringu bo go montował sam.

no on line, bo mam dostęp do jednostki zarządzania. Tzn mogę nawet powyłączać cały monitoring. Nie, bez przesady, w łazienkach tam nie ma kamer. :)

nie bedzie mial klopotow bo jest synem szefa :D w pokojach nie, wiem ze nie spi bo siedzi na glowniej hali

no siedzi i gada z dwoma innymi pracownikami

oni tam często siedzą, ale widzę że sie własnie zbierają.