Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja 38

Facet z tego forum

Polecane posty

Gość niestety, to prawda
a ja jestem pewna ze nie byłaś tą jedyną a wiek ? miasto ? wszystko stworzone na uzytek okoliczności .... o czym Wy mówicie ... czy cokolwiek było prawdziwe ? nie wierzę .......

Gość to podaj coś konkretnego
nalepiej podaj parę danych , gdyż ktoś zaczyna się niepokoić , że to było seryjne , a jemu to przecież nie zaszkodzi . myślę jednak , że jest tak jak piszesz i dziwne bylo to że żądał związku po spotkaniu . przecież mógł ci się po prostu nie spodobać , o czym znaczna część kobiet a on żądał ' w ciemno ' i od razu .

Myslę, ze on był szczery, znam jego imie , nazwisko, miejsce pracy , tego nie wymyslił

Gość emigx
Autorka tematu napisała w pierwszym poście: ''Poznałam faceta na tym forum 1,5 roku temu '' a na stronie 2 topiku pyta jak robi się emotki :O Trochę dziwne, 1,5 roku na forum i nie wie jak je robi się? Nawet jeśli była tu 1,5 roku temu, odeszła na trochę, wróciła to też dziwne, że nie umie. W końcu pierwszego dnia pobytu tu nie poznała go, musiała ileś bywać. Zakładam, że to jakaś ''nowa/y'' co to naczytał się prowokacji tu i chce błysnąć swoją :D ;) Mogę mylić się.

wyjaśniam, ze poznałam go tutaj na forum, przez cały czas pisaliśmy jednak na skypie

tak moze masz racje ..ale mogla go tu poznac i szybko przeszli prive(znam takie przypadki);)..wiec nie musiala tu dlugo pisac;)

Gość to podaj coś konkretnego
napisz np. Rysio z Lublina i będzie jasne dla zaniepokojonych

Gość zenon z talesu
dobra nie czytam tego dalej - wiem o co chodzi, ja cię wyleczę, jak dasz mi szanse, co ty na to 38?

hi hi dzięki, ale nie podoba mi się Twoje imię Zenonie

Gość emigx
Ok, człowiek omylny jest. Może faktycznie twoja historia jest prawdziwa. Załóżmy, że tak, to co napisałaś to prawda, nie obawiasz się, że on ten temat przeczyta, co wówczas? A może chcesz żeby przeczytał?

pisząc ten wątek - chciałam po prostu z kims pogadac, nie myslałam nawet, zeby on to przeczytał, zresztą on juz nie wchodzi na to forum,

Gość zenon z talesu
Przecież to od razu widać, że to przeróbka wybitnego Talesa z Miletu - Zenon... proszę cię, ja mam na imię inaczej hehe także jedna przeszkoda za nami nie?:)

nie w głowie mi kolejny facet, musze najpierw o nim zapomniec, ale czy potrafie ?... jak mi się to uda, to wpadne znowu pogadac

Gość zenon z talesu
na wszystkie pytania odpowiem w rozmowie prywatnej ale powiem tyle, ze jestem z poludniowej Polski i przekroczylem 30 a ty?

Gość fuge...
Co za różnica Tadek czy Zenon...wirtualnie oni są wszyscy tacy sami. W realu jest zwykłym facetem to nasze wyobrażenia o jego osobowości bywają zgubne. Lepiej poznać kogoś realnie wtedy się w nim zakochać...a życzę by było to uczucie odwzajemnione.

Gość zenon z talesu
Raczej wątpie, by w realu było to takie proste i tak łatwo wszystkiego kobieta się dowiedziała o drugiej osobie - internet ma swoje minusa ale ma też wiele zalet - i nie wszyscy są tacy sami - te stereotypy zabijają wszystko dookoła, także proszę nie generalizować.

nie no bez obrazy..Ty jestes oczywiscie ten wyjatkowy, inny..pff jakie to banalne🖐️

Gość zenon z talesu
szalona, skoro też tak uważasz, to rzeczywiście nic tu po tobie - pozostaje ci pozazdrościć w realu związkom, które się narodziła właśnie z internetowej znajomości:)

Gość zenon z talesu
Każdy jest wyjątkowy na swój sposób - dla ciebie wyjątkowość jest banalna? To pozostaje ci upajanie się w przeciętności - skoro to jest dla ciebie niebanalne...

Gość fuge...
Oczywiście nie wszyscy panowie są tacy sami. Bywają też szczerzy wobec swojej rozmówczyni...to są wyjątki, którzy rzadko mają czas w realnym świecie.

Gość zenon z talesu
Hmm... szczerość to moim zdaniem oczywista podstawa - zawsze się zastanawiałem, czy to już tak źle z kondycją kobiet/mężczyzn że bycie szczerym i wporządku stało się takim reliktem przeszłości?

Gość fuge...
Zenon...a może jakieś namiary na Ciebie byś podał... Chętnie porozmawiałabym z Tobą oczywiście bezzobowiązująco...

Gość zenon z talesu
napisz do mnie wiadomosc i sie umówimy na bezzobowiazujaca rozmowe dariuszten480@wp.pl

"Hmm... szczerość to moim zdaniem oczywista podstawa - zawsze się zastanawiałem, czy to już tak źle z kondycją kobiet/mężczyzn że bycie szczerym i wporządku stało się takim reliktem przeszłości?" wlasnie ja jestem za szczeroscia..jezeli facet jest wobec mnie szczery wtedy jest dla mnie jak najbardziej wyjatkowy