Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Co sądzicie o ludziach ktorzy mieli duzo partnerow sexualnych ??

Polecane posty

Gość Panna Nikt 28
UwazajNaMnieOn ile masz lat ??

mysle ze co mieli kilka partnerów seksualnych nie rozumieją tych co nie mieli nikogo i tyle , pomijając chamskie komentarze

mysle ze co mieli kilka partnerów seksualnych nie rozumieją tych co nie mieli nikogo i tyle" cream ty normalny jesteś? Przeciez ci co mieli kilka partnerów mają za sobą czas kiedy nie mieli też nikogo :) więc co tu jest ro rozumowania?

nierozumieją tego tego ze jedni mają powodzenie a inni nie , tak sie składa ze dziewczyny mająw tym łatwie bo wystarczy ze sie w miare ładnie ubiorą i wyjdą na impreze to zawsze sobie kogos znajdą a atrakcyjna panna to seks moze miec codziennie z innym facetem . ja nie mam powodzemnia bo widze jacy mają i wiem ze takim sie nie stane a udawanie kogos kim sie nie jest jest załosne

to sa właśnie te twoje chore teorie cremuś :D trzymasz sie nich i wbijasz sobie je do tego pustego łba niczym Dalajlama mantrę. Może czas zacząć myśleć samodzielnie ? i spróbować trochę praktyki niz wałkowac chorą teorię

własciwie mozna by znowu spróbowac , idzie wiosna moze tez popełniam błąd ze za szybko ryzygnuje i łatwo sie zniechęcam i to jest tak naprawde przyczyna mojego stanu ,bo niby jestem obiektywny i moge stwierdzic ze przystojniejsi odemnie oraz brzydsi mają panny a ja nie

Cream... do wypowiedzi Regres'a dodałabym jeszcze tylko jedno - jeśli zaczniesz praktykować możesz się miło rozczarować :) Czy dziewczyny mają łatwiej??? Śmiem wątpić - jak się "ładnie ubiorą" to natychmiast są szufladkowane, że chcą dać przysłowiowej dupy - a jak się okaże, że jednak z imprezy wolą wyjść same to jest tekst: że pewnie leci na kasę i dlatego nie dała dupy :D Widzisz tak źle i tak nie dobrze :D:D:D Pozdrawiam, A.

Gość mireczkowata
cream- ja uważam, ze dziewczyny maja gorzej! Spróbuj sobie , jako dziewczyna, iść samemu na dyskoteke, do knajpy!! Od razu goscie zaczynaja sie przystawiac, bo przeciez sama dziewczyna to wiadomo po co przyszla:) Jeszcze nie daj boze założysz krotka kiecke :) Ja mam ponad 30lat, jestem w stałym związku od 9lat, ale bez śłubu. Wiec znowu, ze daje dupy za darmo i inne blebleble. Więc nie narzekaj tylko bierz sie do roboty! Wiosna idzie :) Głowa do góry :)

Gość pozdrawiam A
co za debilka ta asia :O

jeśli zaczniesz praktykować możesz się miło rozczarować " ale zawsze to lepsze niz siedzenie i biadolenie o odrzucaniu :D

Hehehehe... ja nie straszę - ja lojalnie uprzedzam... :D A poważniej - te wszystkie lęki i obawy jakimi się karmisz są tożsame są lękami i obawami kobiet (i to nie ważne czy miała 3 kochanków czy 33). Wbrew pozorom jesteśmy do siebie bardzo podobni - i tak samo jak wy mężczyźni też obawiamy się odtrącenia, bycia śmieszną, naiwną itd. To co czujesz podchodząc do kobiety - on czuje podobnie też zastanawia się co myślisz, czy ci się podoba, czy interesuje cię tylko przelotnie, a może chce mnie oszukać. Schizofreniczne, ale tak jest. Kobiety nie gryzą :) chyba, że muszą :D

Gość pytanie do regres
mógłbyś być z kobietą którą przeleciało 10 - 20 facetów ? Odpowiedz szczerze chłopie

" To co czujesz podchodząc do kobiety - on czuje podobnie też zastanawia się co myślisz, czy ci się podoba, czy interesuje cię tylko przelotnie, " jak by mi sie panna nie podobala to po co do niej podchodzic?

Gość 19asia83--kurwiscze z ciebie
i tyle w temacie 🖐️

Nie wiem co kieruje mężczyzną, który podchodzi do kobiety??? Nie jestem facetem. Ja tylko mówię co myśli kobieta - bo to znam z autopsji.

mógłbyś być z kobietą którą przeleciało 10 - 20 facetów ? Odpowiedz szczerze chłopie " Jesli bym sie zakochał i wiedział ze to taka kobieta której szukałem to ilosc partnerów których miała nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia ... oczywiscie tych 20 to z twojej strony lekkie przegięcie ale rozumiem o co ci chodzi i co próbujesz osiągnać

jak by mi sie panna nie podobala to po co do niej podchodzic? cream to jest oczywiste

Gość pytanie do regres
czyli 10 chłopów którzy ją ruchali nie ma dla ciebie znaczenia ?

Gość Regres wiemy że pracujesz dla
tego forum🖐️ podaj moje IP 🖐️

czyli 10 chłopów którzy ją ruchali nie ma dla ciebie znaczenia ?" ale chcąc byc z taką kobieta mam jej przeszłość zresetowac bo spała z 10 kolesiami ? Mam wybierac kobietę na podstawie tylko dlatego ze miała czy nie miała np 10 partnerów? gdzies po drodze zgubiłeś/aś kilka podstawowych i elementarnych czynników które powodują ze ludzie są ze sobą które powodują że ludzie ze sobą tworza związki i w koncu zagubiłeś gdzieś myśl że ludzie często mają nie trafione wybory i ze życie przynosi czasami różne scenariusze a co z a tym idzie swiadomosc że związki czasami sie nie udają

Gość hakuna matata!
regres ma akurat rację, tylko zakomplepsione prawiki będą płakać że tak nie jest i że chcą dziewicy :D:D dlatego z takim prawiczkiem nikt się nie chce związać, cream zawsze będzie sam

skoro mieli duzo partnerów to znaczy ze sa doświadczeni i kozystaja z zycia a nie kisza dupe przed monitorm i zazdroszczą!

Gość regres jestes ateista
prawda ? :D

Gość pytanie do regres
dziwny jesteś chłopie i widać że kafe coraz bardziej wali ci na psychę zmień lepiej faktycznie robotę bo praca dla kafe ci nie służy :O🖐️

dziwny jesteś chłopie i widać że kafe coraz bardziej wali ci na psychę zmień lepiej faktycznie robotę bo praca dla kafe ci nie służy" czyżby zasób argumentów sie skonczył w rozmowie?

Gość hakuna matata!
tutaj jest pełno nieudaczników, którzy uważają że nie-dziewice to szmaty, więc wychodzi na to że ich mamusie też :D na takich jak oni nawet splunąć nie warto...

Gość pytanie do regres
jesteś beznadziejny i tyle na twój temat nieudaczniku na damskim forum :O🖐️ takie coś jak ty nawet facetem nie można nazwać :O do śmierci tu będziesz pisał dziadu🖐️