Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Co sądzicie o ludziach ktorzy mieli duzo partnerow sexualnych ??

Polecane posty

Gość nie wiem ja mam 22 lata
posluchaj ja tu nikogo nie obrazilam i nie powiedzialam ze osoby ktore mialy wiecej partnerow pozwalaja sobie wkladac.. to twoje slowa :) powiedzialam jak ja bym sie czula gdybym byla dla faceta 5 laska.. wiec idz i rusz sie do roboty bo nawet czytac nie umiesz i przekrecasz kogos wypowiedzi.. znajdz se ciekawsze zajecie 🖐️

cream to co ? podac ci lokalizację najblizszych mostów w twoim miescie? :P

jeszcze na sama mysl ze uprawial z jakas seks analny a potem mu loda robisz.. haha bleee ale niektore lubia takie cos" prowokacji cd ;) ?

regres na jakiej podstawie prowokacja? myslisz ze w zyciu tak nie ma?! haha

" podac ci lokalizację najblizszych mostów w twoim miescie? " po co mam różne zajęcia wiec nudzic sie nie bede poprostu laski niech mają lepsi

Gość mireczkowata
nie wiem ja mam 22lata- a co zrobisz jak Cie ten Twoj pierwszy facet zostawi? Trafisz do grona "pieprzonych" i pozwalajacych sobie wkładać fiuta:):) Przeciez sama to napisałaś dziewczynko:):)

po co mam różne zajęcia wiec nudzic sie nie bede poprostu laski niech mają lepsi " w sumie to masz rację szkoda byłoby dziewczyny :P

mireczka pusta lasko pokaz mi to miejsce gdzie to napisalam! powodzenia w szukaniu :D :D :D gdyby mnie zostawil to napewno nie wezme faceta ktory mial duzo partnerek seksualnych bo o tym w tym temacie chodzi. nie jedna, nie dwie a pare kapita?

Gość riutiurtehrteiu
Amerykański statek płonie koło Pireusu PAP | dodane 2012-03-12 (21:05) AAA drukuj Greckie władze poinformowały o pożarze na samochodowcu "Alliance Norfolk" koło Pireusu. Statek płynie pod banderą USA. Na pokładzie znajduje się 28 ludzi - 23 członków załogi i pięciu pasażerów. Z pożarem, którego przyczyna na razie nie jest znana, walczą greckie statki gaśnicze. "Alliance Norfolk" ma ok. 200 metrów długości. Znajduje się w drodze ze Stanów Zjednoczonych do Arabii Saudyjskiej z partią samochodów. Na wysokości Pireusu zacumował, by poddać się inspekcji - informuje agencja Associated Press. wiózł samochody z rurką z przodu do bezbronych cywili w syri marki abrams ,w polandi cisza

hmmm niech pomysle, bo facet ktory mial duzo partnerek seksualnych probowal tez duzo innych rzeczy hmm?

Gość mireczkowata
łoo matko, Ty jednak tępawa jesteś :):) Cofnij sie do swoich wypowiedzi, przeanalizuj i potem wróć :):)

mireczkaaa no dalej... glupio ci? bo nic takiego w moich wypowiedziach nie ma haha :D co za laska...

regres człowieku pomysl troche? zaległoscio nie nadrobie w pewnych sprawach wiara ma racje , i co myslisz ze łatwo by mi sie zyło z laską która ma nademną przewage czyli miaszkała z facetami , ma porównanie jak jest z innymi itd ja jestem za stary aby to nadrobic . to jest przyczyna ze bede sam

Gość mireczkowata
:) Jednak idiotka :) Pozdrawiam i życzę, abyś nie trafiła do grona "ruchanych" i "pozwaljących sobie wkładać" i to w niejedna dziurę :) P

haha w gebie mocna ale jak cos to juz chowa nogi :D :D :D to twoja wypowiedz kretynko, patrz lepiej na posty! milego dnia :)

i co myslisz ze łatwo by mi sie zyło z laską która ma nademną przewage czyli miaszkała z facetami , ma porównanie jak jest z innymi " a możesz mi to przybliżyc? jakie ma to znaczenie czy sie ruchała czy mieszkała z innym? Tworzy z tobą związek a ty z nią Startujecie od zera i nie ma żadnego znaczenia jakie ona miała doswiadczenia a jakie ty ? Jesli oboje do związku podejdziecie ze zdrowymi relacjami i ze zdrową chęcia budowania czego od nowa to twoja durna definicja ma sie nijak do nowej rzeczywistosci która zastaniesz ... oczywiscie nikt ci nie zgwarantuje ze trafisz na taka laskę ale jak sie mów kto nie próbuje ten nic nie ma Cream ty jestes juz na tyle wypaczony że te twoje chore teori i posiłkowanie sie idiotyzmami innych prawiczków doszczetnie ci wypala resztki mózgu wybacz ale idiotyzmy piszesz

a tak propo to na to wychodzi ze ladnie sie oceniasz :D :D jezuuu uwielbiam ludzi na kafe ktorzy zamiast komentowac temat to przekrecaja innych wypowiedzi... jak uwazasz ze takie dziewczyny pozwalaja sobie tylko wkladac to na zly temat trafilas :D mozesz wlasny zalozyc :D

Gość mireczkowata
o jezu, dobra zadałam sobie trud i skopiowałam: "na mysl ze przede mna pieprzyl 5 albo nawet te 3 inne laski mnie obrzydza! no coz ale niektorzy lubia jak ktos wklada fiuty to innych cipek a potem do wlasniej haha " To nie Ty napisałaś?

Gość hahahaaahahahhaa
mireczka ty faktycznie naucz sie czytac :D :D pewnie masz kompleksy bo sama jestes taka laska ;)

Umnie jest inny problem poprostu nie mam stycznosci z kobietami a wlasciwie z ludzmi wogole odkad przerwalem studia czyli lato 2010 siedze caly czas w domu doslownie nie rozmawialem z nikim spoza mojej rodziny z nikim kto jest w podobnym wieku nieliczac kolegi mojego brata rozmawialem z nim cale 5 minut a wczesniej na studiach rozmawialem tylko z ludzmi ze swojej grupy a i to regularnie tylko z dwoma chlopakami a z reszta sporadycznie w akademiku z pierwszymi wspolokatorami nie gadalem wogle potem z drugimi gadalem troche i rozmawialem dwoma dziewczynami okolo 5 razy wczesniej w liceum jedyny kontakt ze znajomymi to tylko w szkole a i tak rozmawialem tylko z trzemna chlopakami z mojej grupy i z nikim pozatym

pomoge ci zrozumiec... tzn ze innym dziewczyna nie przeszkadza moze ze facet mial KILKA lasek przed nimi... PAREEEEEE twoj tekst '' ie trafiła do grona "ruchanych" i pozwaljących sobie wkładać" i to w niejedna dziurę '' o megaa widzisz roznice? to idz i se pozwalaj dalej wkladac jak ci sie to podoba 🖐️

boje sie ludzim byc moze mam fobie spoleczna a byc moze mam osobowosc unkiajaca a byc moze jestem poprostu zbyt niesmialy

regres jasne piszesz tak specialnie . oczywiscie ze byłbym porównywany do poprzedników w kazdej dziedinie i co gorsze bede płacił za ich błędy a co ja zyskam nic bo nie bede miał porównania itp itd

Gość mireczkowata
masz dopiero 22lata, jeszcze pewnie trafisz do zaszczytnego grona "przeruchanych" i "pozwalających sobie wkładać " :):) A żeś głupia, co widać po Twoim tłumaczeniu, to pewnie szybciej niż myślisz:) Narka, nie mój poziom rozmowy.

masz racje nie twoj poziom idz i naucz sie czytac ze zrozumieniem.. kochana to twoja wypowiedz i probowalas wmowic ze ja to napisalam, zalosna 🖐️

Gość mireczkowata jest stara
cipa ktora wyruchalo wiele facetow i zazdrosci tym mlodym :D :D