Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Co sądzicie o ludziach ktorzy mieli duzo partnerow sexualnych ??

Polecane posty

regres widac ze jesteś ograniczony umyslowo" nie jestem prawiczkiem tylko osoba myslaca" sam sobie zaprzeczasz :)

katolik ale nie prawik :) takie rzeczy u zdrowo myślących ? hmmm,nie sądzę :)

Gość asicaaaaaaaaaaa86
To zależy od wieku, jeżeli ktoś np. w wieku 20 lat miał ok. 3 partnerów, to ok, w wieku 30 - powiedzmy do 10 jest norą, jeżeli nie żyje w stałym związku lub małżeństwie, a np. 50 to już patologia wg. mnie... Mam jeszcze pytanie do osób propagujących wstrzemięźliwość seksualną przed ślubem- jeżeli np. biorą ślub w okolicach 30-stki, to mają czekać również z seksem? Przecież to absurd, stracą najlepsze lata i nie spróbują, myślicie, że po 30-stce będą wspaniałymi kochankami nagle??

Gość mireczkowata
fajny gościu :) Najbardziej podoba mi się jak zasłania się katolicyzmem :):)

że po 30-stce będą wspaniałymi kochankami nagle??" najczęsciej sa świeżymi rozwodnikami z powodu niedopasowania w sferach łóżkowych

Gość asicaaaaaaaaaaa86
*normą

Gość Sretete
Ja myślę, że ten gościu ma ok 18 lat i przecież nie jest już dzieciakiem, tylko dorosły!

Gość mireczkowata
e tam, nie przesadzajcie znowu w drugą stronę :) Nawet jeśli spotkają sie osoby "zielone" w temacie to mogą spokojnie razem próbować wszystkiego. Nie jest powiedziane, ze sie nie dopasują :)

Gość Sretete
I pamiętaj katoliku, konia też nie możesz walić, bo to grzech!

Najbardziej podoba mi się jak zasłania się katolicyzmem" niektórzy zasłaniają sie defektami,złym podejsciem do sprawy, brakiem zainteresowania,brakiem czasu a najzwyklej na swiecie sa takimi flegmami i nieudacznikami że nie umieją podrwac nawet hantla w górę nie wspominając o poderwaniu kobiety :)

Ilość partnerów seksualnych nie świadczy o osobie. Jasne, jeśli ktoś tych kilkunastu miał na przestrzeni roku to nie bardzo, ale jeśli przez ileś tam lat ktoś był w kilkunastu związkach, które z jakichś tam przyczyn się rozpadły to już nie tragedia. Sama miałam kilkunastu partnerów, z każdym próbowałam sobie ułożyć życie, ale dopiero za tym podejściem znalazłam kogoś z kim w końcu chcę zostać na stałe. Czy to czyni ze mnie dziwkę lub osobę niezdolną do wyższych uczuć?

Gość asicaaaaaaaaaaa86
Oczywiście, że nie, ale aby seks był rewelacyjny, trzeba się się uczyć siebie, swoich potrzeb i potrzeb partnera, sprawdziłam chociażby na swoim przykładzie, ale nie chciałabym próbować np. w wieku 30 lat. Dlatego niektórzy mówią, iż najlepszy seks jest po 30, ponieważ są już doświadczeni. Myślę, że mało jest par, dla których ten przysłowiowy pierwszy raz był wspaniały. Ale znam też pary, które właśnie nie dopasowały się temperamentami, on miał duże potrzeby, ale był zakochany i przed ślubem się powstrzymywał (tak mówił przynajmniej:), ona z seksem chciała czekać do ślubu, bo dziewica, niecały rok po slubie był rozwód...

Gość mireczkowata
assssica- ale można sie uczyć już po śłubie przecież. Jeśłi ktoś jest wierzący i chce czekać do ślubu to jak ma zdobywać doświadczenie wcześniej? Myślę, ze jeśli się kochają to się po prostu dotrą. A dla prawdziwie wierzących ludzi seks nie ma aż takiego znaczenia więc pewnie nie zastanawiają sie co tracą nie uprawiajac seksu przed śłubem. I tyle.

nic nie sądze poprostu jedni mają powodzenie a inni nie" cream ale jedni mają kasę a inni nie ale i tak wszyscy oddychamy powietrzem :) Ze związkami jest tak samo,to przychodzi samo tylko trzeba byc otwartym na wiele spraw,myśleć i nie stwarzac sobie chorych ideologii i kryteriów by pozniej sie nimi kierowac Nawet ty cream miałbys lasię ale z tego co wiem to ty masz juz kryteria i za chuja nie dasz sie ponieść emocjom ani uczuciom,bo masz juz wyrobiony obraz tej swojej i jedynej :)

Gość relikt
Nastepny madrala...ekspert zyciowy.70% udanego zwiazku to sex.W jakim TY swiecie zyjesz autorze?Dopasowanie w swerze sexualnej,to podstawa udanego zwiazku,zeby sie o tym przekonac,czasem nie wystarczy jeden partner.

Gość asicaaaaaaaaaaa86
Myślę, ze jeśli się kochają to się po prostu dotrą. Moim zdaniem nie "dotrą". Myślę, że sfera seksualna jest ukształtowana w człowieku, jak np. cechy charakteru i jeżeli ktoś ma mały temperament, to nie mieni tego, albo będzie to robić wbrew obie, tak samo ten z większym temperamentem będzie musiał się powstrzymywac. Oczywiście można po slubie próbować, ale co jeśli nie ułoży się w tych sprawach? O ile wiem, kościół z tego powodu nie unieważnia małżeństwa... Albo tak jak wspominałam u ludzi, którzy biorą ślub po 30-stce? Maja wtedy próbować? Łącznie wiary z seksem jest dla mnie chore, podobnie uczęszczanie na nauki przedmałzeńskie, na których ksiądz, który całe życie żyje w celibacie ma mi wytłumaczyć, jak żyć w małżeństwie, absurd

Gość nie wiem ja mam 22 lata
jednego stalego partnera i tak pewnie zostanie... na mysl ze przede mna pieprzyl 5 albo nawet te 3 inne laski mnie obrzydza! no coz ale niektorzy lubia jak ktos wklada fiuty to innych cipek a potem do wlasniej haha :D

" Nawet ty cream miałbys lasię ale z tego co wiem to ty masz juz kryteria i za ch*ja nie dasz sie ponieść emocjom ani uczuciom,bo masz juz wyrobiony obraz tej swojej i jedynej " poprostu laska musi mi sie spodobac wizualnie co nie znaczy za szukałem superpięknosci. a co do reszty to jestem wstanie to zrobic pod warunkiem ze dana laska zrobi tak samo ale to ju nie takie łatwe bo nie jestem super przystojniakiem więc mam trudniej i zawsze bedą odemnie lepsi którzy na pierwszej randce zaliczą laske

Gość mireczkowata
a dlaczego zakładasz, ze będą mieli różne temperamenty?? Mogą mieć podobne i wszystko będzie grało:) Nawet jeśli pierwszy seks będzie po 30-tce. Ja tam nie oceniam bo osobiscie nie łączę seksu z wiara , więc mi to rybka :) nie wiem ja mam 22lata- kolejna z zaburzoną seksulanościa...Ty też się pieprzysz i pozwlasz sobie wkłądać fiuta?

umiesz czytac? on jest moim pierwszym a ja jego? :O

a jest roznica miedzy jedna ,dwiema albo czterema partnerkami ! bllee robic loda tam gdzie 4 inne laski juz obciagaly haha powodzenia wam :D

Gość mireczkowata
skoro piszesz, że inni się pieprza i wkładaja fiuty to Ty chyba też to robisz, nie? Czy też jakiś inny rodzaj seksu uprawiasz, który nie wiąze sie z wkłądaniem czegokolwiek? :):)

nie takie łatwe bo nie jestem super przystojniakiem więc mam trudniej i zawsze bedą odemnie lepsi którzy na pierwszej randce zaliczą laske" widzisz cream jak to ci powiedziec? Twój problem to żaden problem Bo sa i przystojniejsi od ciebie i bogatsi ode mnie też co nie zmienia faktu że jakbys chciał laskę to byś ją miał

na mysl ze przede mna pieprzyl 5 albo nawet te 3 inne laski mnie obrzydza! no coz ale niektorzy lubia jak ktos wklada fiuty to innych cipek a potem do wlasniej haha" marna prowokacja...

ale ty jakas nierozumna jestes :) wiesz na czym polega seks czy mam ci tlumaczyc? pisze o roznicy czaisz????? bo mi by przeszkadzalo ze przede mna moj facet pieprzyl 4 inne laski czy ile tam.... jeszcze na sama mysl ze uprawial z jakas seks analny a potem mu loda robisz.. haha bleee ale niektore lubia takie cos :D o to mi chodzi!!!!

Gość mireczkowata
o jezusie, to trzymaj sie tego gościa już do końca Waszych dni!! Bo inaczej okaże się, że jednak się piperzyłąś i pozwalałaś sobie wkładać :):)

Gość huhuhu
jesli ktos jest wolny, w zadnym zwiazku, to co was obchodzi ile i z kim. Zrobcie sobie badania zanim pojdziecie z kims do lozka i tyle. Poza tym jak na faceta to i te 50 to malo. Tak samo kobietki zycie jest jedno i nie tylko pieluchy i gary, wiec zanim sie w to wpakujecie mozna korzystac z zycia . Jak dla kobietek to tez z 50 spokojnie to malo.

Gość huhuhu
jesli ktos jest wolny, w zadnym zwiazku, to co was obchodzi ile i z kim. Zrobcie sobie badania zanim pojdziecie z kims do lozka i tyle. Poza tym jak na faceta to i te 50 to malo. Tak samo kobietki zycie jest jedno i nie tylko pieluchy i gary, wiec zanim sie w to wpakujecie mozna korzystac z zycia . Jak dla kobietek to tez z 50 spokojnie to malo.

teraz to juz nikogo nie bede miał bo jestem za stary i więcej minusów niz plusów widze, straconych lat sie nie nadrobi