Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makeupkit

chlopak uwaza,ze go glodze

Polecane posty

moj chlopak zamieszkal ze mna tymczasowo,bo do niego przyjechali goscie na dosc dluzsza wizyte. Moja cala wyplata idzie na czesne i zycie,wiec jest mi ciezko. Mimo to na czas pobytu u mnie robilam mu jajecznice,grzanki na sniadanie,robilam kanapki na kolacje, jakies ciasto z kawka na deser, a na obiad czasami schabowy z ziemniakami,czasami kurczak z wazywami,ale czasami starczylo mi tylko na ugotowanie zupy. Wtedy On stwierdzil,ze u mnie nie ma co jesc i ze sam pojdzie sobie po kurczaka do domu,skoro ja nie mam, a zupy nie bedzie jadl...zrobilo mi sie bardzo przykro...bo wydawalam kazdy grosz...

Po to ma sie jezyk w buzi, zeby go uzywac ;) Powiedz mu w twarz to co napisalas na kafe, o tym ze ledwo starcza Ci na zycie i dajesz mu tyle ile mozesz. Jak sie mu nie podoba to niech spier... ze tak kolokwialnie powiem. Nigdy nie bylem na tyle bezczelny, zeby grymasic, jak ktos mnie czestuje jedzeniem.

Gość Wiki098
Kopnąć w dupe darmozjada pasożyta i chama jak z nim zostaniesz i wiążesz z nim przyszłość jesteś glupia i bedziesz miała przesrane

powiedzialam mu to wprost jak zazrzucil,ze go glodze,z tym ze tak mnie to dotknelo,ze wyszlam z pokoju az, no i on stwierdzil,ze zachowuje sie jak wariatka

Gość patykiem pisane
Prawdziwy mężczyzna to golonkę wpierdala a nie jakiegoś kurczaka z warzywami czy kanapeczki.

Gość zartujesz chyba? ??
bo jezeli nie to masz przyklad jak bedzie wygladalo wasze rpzyszle zycie. Nie dosyc ze u ciebie mieszka, je , kapie sie itp itd za TWOJE pieniadze, to jeszcze wybrzydza, ze zupy nie bedzie jadl co za cham. Nie wiem jak mozesz z kims takim byc. Cham i tyle.

Twój chłopak zachował sie jak świnia.Nie dość że mieszkał u Ciebie i nie dokładał się do jedzenia to jeszcze marudził. Trzeba było postawić przed nim produkty i niech sobie czaruje a nie czeka na gotowe i jeszcze smeci. Kopnelam bym takiego w tylek. Po co pasożyta trzymać i robić z siebie służącą ???

A jemu nie przyszło nigdy do głowy wziąć SWÓJ portfel i pójść po zakupy dla Was? Jeśli nie, trzeba było mu rzucić z przeuroczym uśmiechem tekst typu "dziś ja gotuję, a co zrobisz nam jutro na obiad?:)"

ja niestety jestem takim typem kobiety,co dla chlopaka wszystko zrobi,taka glupia i naiwna...

ja niestety jestem takim typem kobiety,co dla chlopaka wszystko zrobi,taka glupia i naiwna... W takim razie najwyższa pora to zmienić. Bycie dobrym nie oznacza usługiwania. Nic nie straciłabyś ze swojej dobroci wprowadzając zasadę "jeśli ja Tobie pomagam, Ty też mnie możesz". Odzywa się ten Twój chłopak? Przeprasza?

Ojej! To po prostu facet który nigdy nie utrzymywał się sam . Zawsze był na utrzymaniu rodziców, zawsze w domu była pełna lodówka i on tego nie rozumie że w tej sytuacji jego obowiązkiem jest partycypować w kosztach. Nic prostszego jak wyprowadzić go z błędu i powiedzieć mu o tym. Jeśli nie dotrze, pokaż mu drzwi z drugiej strony. Chyba ze chcesz mieć utrzymanka to będziesz się godzić na taki stan jaki jest:D

Gość mylitllepony^^
wystaw mu rachunej za pobut i kaz sierdalac ze swojego zycia;] innej opcji nie ma znam- cyba ze chcessz isc przez zycie z egoista i chamem jak nie bedziecie mieli hajsu to dzieco nie dostanie jesc zeby tylko on sie nawpierdalal? powowodzenia

albo wymusisz na nim zmiane w postepowaniu, albo daj mu kopa, bo to nie ma sensu. Chcesz miec partnera czy wlasciciela, a sama byc sluzaca?!

A jak dalej będzie się zachowywać jak palant to wystaw mu rachunek- połowa czynszu za mieszkanie+ połowa za elektryczność, media itd. a jak Cię poniesie fantazja to nawet opłatę klimatyczną mu wystaw :D aaa no i za wyżywienie oczywiście :) Z doświadczenia- nie ma się co patyczkować z palantami i egoistami.

dziękuję za rady, wiecie co... przestanę narazie kupować dla nas jedzenie itp. kupie sobie tylko cos do jedzenia dla siebie i na tym koniec. Zobaczę co zrobi kiedy zobaczy,ze u mnie naprawde nic nie ma, a ja nie mam kasy na zadne zakupy. Pytanie-czy zostawi mnie na pastwę losu,czy sam kupi jedzenie rozwiąze problem

A nie możesz z nim normalnie porozmawiać? Wygarnąć mu wszystko, co Ci na wątrobie leży i tym samym być pewną, że on wie o co Ci chodzi i że jeśli nie zachowa się w pożądany przez Ciebie sposób, nie będziesz mogła mieć żadnych złudzeń. Lubię jasne sytuacje, Ty nie?