Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanannanaaw

wychodzicie codziennie z niemowlakami na spacer?

Polecane posty

Gość nanannanaaw

ja wychodzę codziennie na 1-2 godz. ale czasem mi sie nie chce np.dzis, tak szaro na dworze ale mam złe sumienie, ze zabieram dziecku cos co mu sie nalezy...

ja wychodzę. chyba, że pada deszcz albo jest mróz powyżej -5 stopni.

Gość adela_89
Ja też ciagle wychodzę codziennie z moim maluchem na godzinny spacer. Ale jak np. pada deszcz albo bardzo mocno wieje to zostajemy w domu. Możesz wyjść przynajmniej na 15 min na podwórko, żeby maluch choć troszeczkę złapał świerzego powietrza :)

Gość Podobnie
No właśnie też się dziś biję z myślami, okropna pogoda. Wczoraj też nie byłam. Ja nie wychodzę jak jest wietrznie, ale dziś w sumie wiatr nie taki silny :-( no ale nie chce mi się moknąć.

Gość Nitta....
no raczej, czasami 2 razy dziennie

Gość Nitta....
ale dodam ze dla mnie spacer jest forma odstresowania się, dotlenienia. Córka - 1,5 roku na szczęscie grzecznie siedzi w wozku albo momentalnie zasypia wiec moge chodzic i chodzic. Jak jest fajna pogoda to biore ksiązke, gazete siadam w praku na ławce i czytam a mała spi.... hmmm nie moge sie doczekac wiosny

Gość depresantka 2010
ja nie chodziłam bo mi sie nie chcialo

Gość koniecznie koniecznie hej !
ja wychodzę codziennie 1-2 godz ale jak jest zimno to minimum na 30 min ale tak jak jest dzisiaj to hyym... może po południu pogoda sie poprawi :) a jak nie to chociaż na 15 min na rękach na schody aby córka złapała świeżego powietrza no i oczywiście koniecznie codziennie wietrzę pokój albo cały ten czas co jestem na dworze ostatnio tak w miarę ciepełko było :) a jak nie to 20 min i robię przeciąg oczywiście córeczka w tedy jest w innym pokoju :)

Gość nanannanaaw
jak raz w tyg nie wyjde maluch mi wybaczy...

My wychodzimy codziennie, ale czasem sie zdarza, ze jest brzydko, szaro i się nie chce - to wtedy bawimy się w domu i nie wiedzę w tym tragedii.

Ja wychodze zawsze od 2 lat ;) no moze ze 2, 3 dni n ie byłam bo wiało ponad 100 km' h. Tez czseto nie chce mi sie wyjsc, ale najtrudniej jest po prostu sie ubrac i wyleźć z domu ;) Jak jest deszczowo to moj syn super sie bawi,ubieram go przeciwdeszczowo i szaleje po kaluzach, parasolke trzyma itd.

Gość hmmmmnnn
Oj, chciałabym, ale jestem sama z dzieckiem cały dzień i zwyczajnie nie zawsze sie wyrobię, żeby na ten spacer pójść, ale staram się, przynajmniej co 2-3 dzień, a już w weekend obowiązkowo z całą rodziną:)