Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sincerity3512

Komis sukien ślubnych na Śląsku

Polecane posty

Gość sincerity3512

Znacie jakieś miejsce na Śląsku (ewentualnie w Krakowie), gdzie można oddać suknię w komis lub miejsce gdzie odkupią ją ode mnie? Nie interesują mnie komisy internetowe, mam tam ogłoszenia, ale ciężko ze sprzedażą. A suknia wisi w szafie i zajmuje niepotrzebnie miejsce...

Gość sincerity3512
up

Gość panna młoda z 2012
Sincerity, ja jestem z okolic Katowic i też chcę sprzedać swoją suknię w komisie. Znalazłam dwa fajne komisy sukni ślubnych na Śląsku: 1) Olimpia - komis i wypożyczalnia sukien ślubnych, ul. Wojewódzka 7/2, Katowice (blisko rynku w Katowicach i kinoteatru Rialto) 2) Komis sukien ślubnych NOVIA , ulica Reja 2, Rybnik (okolice rynku w Rybniku) Oba komisy są dobrze zlokalizowane w centrum miast, więc łatwo jest dostarczyć tam suknię, no i łatwo dotrzeć przyszłym pannom młodym, które miejmy nadzieję ją kupią.:) Ja kilka dni temu oddałam moją suknię w komis w Olimpii. Właścicielka komisu zasugerowała mi realną i sensowną cenę i przede wszystkim nie narzuca sztywnej marży od tej ceny. Dzięki temu cena sukienki z marżą jest atrakcyjna dla potencjalnych klientek i i liczę że wkrótce znajdzie nową właścicielkę, bo jest naprawdę piękna i póki co przyniosła mi dużo szczęścia w małżeństwie (coraz bardziej kochający mąż i dzidziuś w drodze).:)

Gość gość
ja też mialam pelno ogłoszeń w internetowych komisach, co chwile wystawiałam aukcje na allegro (co nie było takie darmowe bo kazda aukcja kosztuje) i nic więc oddałam suknie do komisu i w ciągu kilku miesięcy udalo im się ją sprzedać i wypłacili mi pieniazki. Także polecam to był komis Nikol w jaworznie, oni maja swoją strone internetową to latwo znajdziesz ich w googlach.