Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca o spraweeeee

czy dla sądu

Polecane posty

Gość pytajaca o spraweeeee

wiarygodny jest swiadek ktory zeznaje ze pozyczyl okolo 7 tys zl w 1997roku osobie ktora nie znal za dobrze nie wiedzial nawet gdzie mieszka ta osoba,kase mu pozyczyl na parkingu ,nie spisal umowy bo osoba wzbudzala zaufanie ,oczywiscie osoba oddawala w ratach te pieniadze w jeden rok wszystko oddala i tez na parkingu mu oddawala pieniadze. -TO WSZYSTKO JEST KLAMSTWEM ALE CZY SĄD MOZE W TO UWIERZYC ?????nie ja jestem tym klamcą tylko mam przeprawe z ex mezem w sadzie o podzial majatku kiedy to za swoje oszczednosci z przed zwiazku malzenskiego kupilam mieszkanie i on chce udowodnic ze tez dolozyl sie do mieszkania pozyczajac od nie znanych mi ludziczesc pieniedzy . swiadkowie klamia ale czy sad moze w te klamstwa uwierzyc????

Gość 999999
chyba glupi by tylko uwierzyl malo wiarygodni swiadkowie. kto by pozyczyl dla pieknych oczu takie pieniadze???niewiedzac o czlowieku prawie nic

wątpię aby uwierzył nie mówiąc o tym że jeśli ty kupiłaś mieszkanie to ono jest twoje a nie jego ;]

Gość 999999
tak ja , mieszkanie kupowalam z przetargu w spoldzielni , na mnie są wszystkie dowody wplaty po drugie zostalo kupione za oszczednosci mojej renty rodzinnej ojciec mi skladal te pieniadze na konto odliczalam ulge budowlana i remontowa tez z renty byl to 1997 rok.Noi on sobie znalazl swiadkow chyba za pieniadze bo wygladali jakby ze smietnika wyszli tacy zaniedbani, i zeznali ze mu kase pozyczyli w tamtych latach na mieszkanie -nawet dobrze nie wiedzieli czy to byl za wykup czy zakup.

Gość do 999999
do