Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kostkacmentarna

tesciowka

Polecane posty

witam was! chcialabym wam opisac moj problem bo niewiem juz co mam robic. Otoz, mieszkamy z mezem i pol roczna coreczka z tesciami. Moja tesciowa jest alkoholiczka. Gdy ma wypite, wyzywa tescia, robi straszne awantury, trzaska drzwiami jest poprostu nie do wytrzymania. Na leczenie nie chce isc. Ona by chciala brac moja corke ale ja przez to jej picie mam taki do niej uraz, poprostu znienawidzilam ja, bo tak to do niej chce a jak ma wypite i robi awantury to nie patrzy ze male dzieckow w domu. Niewiem co mam robic nie chce aby ona sie zblizala do mojego dziecka. Jak mam jej to powiedziec??

Gość patykiem pisane
Spierdalajcie jak najszybciej.

narazie jestesmy skazani aby z nia mieszkac. A ja chce jej dac delikatnie do powiedzenia aby nie brala dziecka nawet jak jest trzezwa bo przez te jej zachowanie nie moge na nia patrzec. Tylko jak to powiedziec?

Gość patykiem pisane
A co dzisiaj jest łatwe? To koszmar mieszkać z kimś takim.

Gość Miliana23
Pewnie ze wzgl finansowych nie wszystkich stac na wynajecie mieszkania.Ale naprawde współczuje.

Gość Takie pojebane jest życie...
Ja też mieszkam z teściami i alkoholikiem jest mój teść to mój facet powiedzial do niego gdy brał dziecko na ręce: wez stąd wypierdalaj i nie przychodz jak jesteś pijany no i spokój od tamtej pory. Większy mam problem z teściowa jest stara kurwa i jej nie nawidze:)

Gość Agabag
Sorry, ale jak nie masz kasy na samodzielne zycie i usamodzielnienie sie to po cholerę brałaś ślub, po co? Teście są u siebie , więc jak coś ci nie odpowiada to się wyprowadź!!!

Gość patykiem pisane
To co będziesz czekała aż teściowa się zachla na śmierć ?

Gość jezeli nie chcesz tego
ja tez nienwidze swojej tesciowej za jej wscibstwo i chamstwo oraz glupote

Gość Miliana23
Po prostu jej to powiedz,że sie boisz o dziecko.Bo kto ma jej to powiedzieć?To twoje dziecko,jeśli sobie nie życzysz żeby kobieta miała z nim kontakt po prostu jej to powiedz i zobaczysz jak zareaguje na pewno zadowolona nie będzie ale cóż moze się nad sobą zastanowi.

Gość Miliana23
Z takimi ludzmi delikatnie sie nie da jak powiesz jej delikatnie jak mówisz nie potraktuje cię poważnie i twoich słow ludziom pijacym trzeba wszystko mówić dobitnie raz a porzadnie zeby dotarło.

A jesli chodzi o te cyrki to teściowa moja to samo robiła niby z nerwów (glupia kurwa) drze się trzaskala drzwiami rozwalala meble to wszedł do nich na górę mój facet rozjebal im kilka mebli i delikatnie ostrzegł że jeszcze raz usłyszy hałas to im wszystko rozwali i od tamtej pory też cisza. Wiem że to się pojebane wydaje ale na nich nic innego nie działało męczylismy się 5 lat, więc mu nerwy puściły. Teraz nikt z nich się nie odzywa i mam święty spokój. Amen

Gość Agabag
Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem.Dziewczyna nie wiem po co założyła rodzinę, mieszka u yeściów , którzy ja przygarnęli i jeszcze marudzi. WYnajmijcie sobie coś jak nie stać was na kredyt a nie siedzcie wygodnie i jeszcze macie pretensje! pewnie , że nie jest łatwo. wiem coś o tym . Przez 7 lat poniewieraliśmy się tu i tam , ale nigdy by mi do głowy przyszło zeby siedziec rodzicom czy teciom na głowie mimo iz maja duze domy. Zakładasz swoją rodzine to bądz samodzielna!

tez bym tak chciala aby ona sie wcale nie pokazywala. przejebane mieszkac z tesciami!!! chcemy sie wyprowadzic i mam nadzieje ze szybko to nastapi

Gość Agabag
To zyjteraz tą miłością , a nie marudz. Trzeba tez trochę odpowiedzialności do tej miłości. ILe ty masz lat?

Gość Miliana23
Moja przychodziła do nas na góre jak sie kłociliśmy i było głośno właziła jak do siebie i z nami się kłociła no ręce opadały jak zwróciłes uwage powiedziała że jest u siebie i miała racje,była u siebie ale jakis szacunek prywatnosć trzeba mieć nawet jak sie mieszka w obcym domu bo nie ma innego wyjscia.Chora kobieta na szczeście ja podjełam decyzje w lewo albo w prawo,bo mój też nie chciał się wynieść od starych ze wzg finansowych,powiedziałam mozesz sobie mieszkać sam i kazałam mu wybierać ja i córka albo mamusia.Poszedł z nami na wynajete,a teraz mieszkamy juz u siebie,jakos to poszło.

AgaBag wez się nie odzywaj wiecej w tej sprawie cwaniaro. Ciekawe jaka ty jesteś samodzielna jakie podejmujesz mądre decyzje i jak masz zajebiscie. Na kafe możesz sobie wciskać każdy kit. Nara

Gość Agabag
he he Nie urwałam się z choinki. Wyszłam za maż młodo, tez z miłości. To , ze sama gotujesz czy pierzesz nie oznacza , że jesteś samodzielna. Samodzielnośc polega na tym ,że sama potrafisz zapewnić sobie i swojej rodzinie warunki do życia . Siedzisz teściom na głowie i jeszcze marudzisz! wstydu nie masz!MYslę ze wiele osób ma podobne zdanie tylko nikt ci tego wprost nie powie. Lepiej siedz cicho i sie nie odzywaj bo cie jeszcze wyrzuca , bo to podkreslam ich dom!