Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kostkacmentarna

tesciowka

Polecane posty

tez chcemy sie wyprowadzic jak najszybciej, zobaczymy. ona tez potrafila sie wtracac do wszystkiego ale jak jej przestalam mowic to juz teraz troche sie nie wtraca ale jak ja jej nie powiem to pyta sie zaraz mojego meza

Gość Agabag
Tak mam wspaniałę zycie, ale sama na to zaprocowałam. A wy zamiast siedziec na kafe idzcie się zająć dziećmi i uzalać nad swoim marnym losem. Powdzenia wszystkim którzy zaczynają "nowa drogą zycia" z teściami u boku hehhe

Gość Miliana23
Tak juz jest początki zawsze są ciężkie ale wierze ze wam sie uda wyprowadzić jak najszybciej wtedy będziesz spokojniejsza bo złe emocje na dziecko moga przejść,wiec staraj się byc spokojna zacisnij zęby i wytrzymasz jakos.

Gość Miliana23
Bosz jakie komentarze masz dobrze w życiu to dobrze nie musisz nas o tym informować nie wszyscy mają tyle odwagi i samozaparcia żeby jak to nazwałaś "zapracować" na lepszy byt bo z małym dzieckiem to trudne zwłaszcza jak się nie ma pomocy i oparcia w bliskiej rodzinie.

Gość Takie pojebane jest życie...
A do autorki: pogadaj z mężem niech idzie i im wytłumaczy teściom co i jak bo jak ty zaczniesz coś mówić bedziesz wrogiem nr 1

Gość Takie pojebane jest życie...
A do autorki: pogadaj z mężem niech idzie i im wytłumaczy teściom co i jak bo jak ty zaczniesz coś mówić bedziesz wrogiem nr 1

Gość hitsezonu
pytanie tylko po co robić dziecko jak się nie ma kasy, że o mieszkaniu z litości nie wspomnę...

Gość Agabag
A już myślałam , ze jestem sama w swoich poglądach

mieszkanie z teściami albo z rodzicami jest skazane na porażke

Gość kjhgfdsertyuiokl,kmnbvcjjj
autorko bardzo Ci współczuje, że musisz mieszkać z taką kobietą. Jak Twojej teściowej nie jest wstyd, że pije i awanturuje się przy małej wnuczce. No ale niestety, z alkoholikami tak jest. Moim zdaniem powinnaś porozmawiać o tym z mężem i razem powiedzieć tesciowej ze sobie nie życzycie by zblizala sie do wnuczki i powiedziec dlaczego! do reszty nie zgrywajcie takich cwaniaków, bo nie mieszkacie z rodzicami :o wiele znam takich jak wy, co to w mordzie są twardzi a okazuje się, ze wpierdalają same najgorsze zarcie i ledwo starcza od 10 do 10 bo długi zzeraja kazdy grosz, czynsz itd :D ja bym wolała pomieszkać u rodziców którzy niestety tez powinni swoim dzieciom pomóc niz sie tułać po czynszówkach, wpierdalać tynk ze scian i grac w karty ze szczurami

Gość kjhgfdsertyuiokl,kmnbvcjjj
i od razu powiem, że nie mieszkam z rodzicami :) uważam, ze to zaden wstyd z nimi mieszkać, czesto jest tak, ze sami tescie chca mieszkać z dzieckiem i jego rodziną bo zawsze to jakieś odciązenie finansowe. Mniej wychodzą oplaty bo przewaznie na pół, mlodzi zawsze cos w domu zrobią czy wokół domu na co starsi nie zawsze maja sile czy zdrowie. a autorka z tego co pisała jest samodzielna bo nie napisała ze tescie ją zywią i utrzymują :) i jesli placi za prąd, wodę, ogrzewanie, sama kupuje jedzenie, leki dla swojej rodziny to jest jak najbardziej samodzielna.

Jeżeli teście zgodzili się na mieszkanie młodych to muszą szanować ich obecność w domu. To że ktoś mieszka u rodziców nie oznacza że ma zrezygnować z własnego zdania i zgadzać się na wszystko. Autorko z teściową powinien porozmawiać twój mąż a nie ty, a co powinien powiedzieć? Że jak chce być babcią to niech się zachowuje jak babcia, a jeśli zachowuje się jak menel to będzie traktowana jak menel.

Gość przyszlatesciowa
szczyt wszystkiego, wprowadzi się takie nie wiadomo skąd z jedną spodnicą i jeszcze chce rzadzić w nie swoim domu.Dobrze ci napisała ze jak chcesz sama o sobie decydować to weż się do roboty i zapłać czynsz.Moja przyszła synowa wie że w moim domu jest demokracja która polega na tym ze tylko ja mam prawo głosu.Nie podoba się nie musi mnie odwiedzać, nie tęsknie za nią.Dopasuje się będzie miała gdzie mieszkać w duzym miescie, nie to z powrotem na zasrajewo

Gość pomaranczowa wie wszystko
:D a jeśli by mieszkała w wynajętym mieszkaniu, ale utrzymywała by ją matka to wtedy by była samodzielna ? :D nie bądźcie smieszni :D