Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana_zdołowana_24_

Proszę o Radę!!

Polecane posty

Zaproponowałam spotkanie chłopakowi na którym mi zależy , a on mi odpisał tak: Oj, nie wiem, bo jadę dopiero z miejscowości x, a jutro to nie wiem..(to było w sobotę gdzieś tak około 18) a w niedzielę rano dowiedziałam się że pojechał na imprezę.. w niedzielę wieczorem zadzwoniłam do niego i spokojnie o tym porozmawialiśmy.. on chyba sam nie wie czego chce, ehhh bo ja mu powiedziałam że nie ma sensu tego dalej ciągnąć, skoro tak się zachowuje to mi powiedział że do niczego mnie nie zmusi i że trudno..mówił też że porozmawiamy o tym innym razem, że musi przemyśleć..itd.. i po tej rozmowie od niedzieli nie odzywa się wcale.. W tą niedziele minął już miesiąc jak milczy;( W dzień Kobiet nie wysłał mi życzeń ale w niedzielę był na moim profilu na naszej klasie.. Napisać do niego??czy też się nie odzywać?? doradźcie mi coś..! Jestem załamana;((((( nie chce mi się żyć już;( Wieczorami siedzę i płaczę;( nie mam na nic ochoty;( Zakochałam się bez wzajemności;( Może nie potrzebnie zadzwoniłam do niego i wszystko popsułam, jak uważacie??

Dodam, że znamy się od maja tam tego roku, w lipcu zostaliśmy parą ale po 2 miesiącach wszystko się popsuło, rozstaliśmy się, powodem rozstania były między innymi kłótnie, ale los chciał że po jakimś czasie znów zaczęliśmy się spotykać i postanowiliśmy spróbować jeszcze raz, więc daliśmy sobie czas, ale od Sylwestra nie widzieliśmy się..on nie proponuje spotkań..ale kontakt mieliśmy telefoniczny i było całkiem OK..

Gość hogan
Paulina czy to ty?

napisać do niego?? czy się nie odzywać??

ale po co w takim razie wchodzi do mnie na mój profil na naszą klasę, jeszcze tak żebym widziała że był..

Gość 91
ten temat juz byl 😠 wyp**rdalaj z przytupem.

Niech mi ktoś doradzi..:(

Wypowie się ktoś??

Gość alez bardzo prosze
po co chcesz pisac? wyraznie daje ci do zrozumieni ze mu nie zalezy. zachowaj godnosc i nie odzywaj sie. gdyby chcial to zlozylby ci zyczenia w dzien kobiet. uwazam ze milo by bylo gdyny postawil sprawe jasno i powiedzial zebys nie robila sobie nadziei itp. ale swoim zachowniem ( czytaj lekcewazeniem) daje ci az za bardzo to do zrozumienia!! nie posz do niego !!! zapomnij, czas leczy rany- swieta prawda!!

ale on może myśli że ja zakończyłam znajomość i dlatego nie odzywa się..bo nie chce być nachalny..

To po co w takim razie wchodzi na mój profil na naszą klasę??

Gość onaaa29
poprobuj jeszcze tydzien ---jak nic to nie da daj spokuj a teraz dzwon smsuj do skutku

Gość onaaa29
wchodzil bo pewnie sam nie wie co robic--stad rozbierzne zachowania

A ja myslę że on wie czego chce, to znaczy NIE CHCE. Ale chyba jeszcze żaden facet na swiecie nie powiedział tego wprost głównie z powodów takich, ze po co palić mosty za sobą, jak nie trzeba,

A wchodzi na profil bo jak wejdzie to zawsze ona sie odzywa i to mu mile łechta ego.

Co wy piszecie w ogóle?? Nie pisałam do niego, nie odzywam się..

onaaa 29 co mam spróbować jeszcze tydzień??