Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izoterma1111

chamstwo w pracy

Polecane posty

Gość izoterma1111

jestem po operacji juz ponad miesiąc na zwolnieniu, bardzo chce juz wrócić, bo bardzo lubię to co robię, jadnak na samą myśl o "koleżankach" nie mam siły. Juz nawet nie wspomne o uwagach typu"zrobiła sobie wakacje" - bo nawet im nie życzę takich przeżyć i tego co mnie spotkało, ale o ciągłej krytyce za plecami. Jestem nowa, mam sporo swoich pomysłów (pracuje z dziećmi) od razu dostałam wychowawstwo, wprowadzam do swojej pracy sporo nowego, nie godzę sie na wszystko, konsultuje w pewnych sprawach z rodzicami a to niestety sie nie podoba, "starsze panie" buntują przeciw mnie innych, młodszych, z którymi sie dogaduje i współpracuje. Jak sobie z tym radzić? oczywiście wiem, że mogłabym sie podporządkować ale nie o to chodzi, lubie być kreatywna...

Gość patykiem pisane
seksowna jesteś mamuśka?

Gość izoterma11111
Trudno powiedzieć, najładniejsza nie jestem, ani najbrzydsza tez nie, zresztą mamą tez jeszcze nie jestem

Obawiam się, że nic nie poradzisz... Jedyne co, to zawsze pamiętać, że jesteś ponad nimi, a ich zawiść wynika z tego, że lubisz to co robisz i że "Ci się chce". Także działaj dalej po swojemu, a może z czasem im się znudzi. Powodzenia i zdrowia życzę :)

Gość patykiem pisane
jak nie masz faceta to co powiesz na pieszczoty ze mną? bede lizał Cie między nogami do orgazmu,Twoja piczka będzie wilgotna

Gość izoterma11111
Mam wspaniałego męża, który w pełni zaspakaja moje potrzeby!

Gość db hcbdhb bvhb
Stare prukwy są najgorsze. Przechodziłam to samo, ale nie martw się. Kiedy ś przyjdzie czas i to ty będziesz górą.

Gość izoterma11111
Chyba, że wcześniej mnie wykończą, po pomału mam dosyć, nawet teraz kiedy mnie nie ma nie szczędzą uwag

Gość izoterma11111
dla mojego męża właśnie gole futerko na piczusi, bo on lubi jak jestem całkiem wygolona

Gość izoterma11111
ktos sie pode mnie podszył, o futerku... nie ja pisałam

Gość miałko
Tak czasami bywa, ciężko jest wejśc "w klitkę", nie ma czym sie martwić, trzeba byc sobą

Gość izoterma111
Podszywajacy sie, gdyby uważnie czytał to wiedziałby co napisałam o swojej pracy i na pewno nie jest to firma i praktykantów nie posiada:)

Gość niiiikiiitaaa
Czasem tek jest! A moze porozmawia z dr czy kierownikiem, przeciez tak byc nie moze, to prawie jak mobing!!!

Gość niiiikiiitaaa
uwazam, ze nie powinno sie bagatelizowac takich rzeczy

Nie nawidze pracować;/// juz mam dosyć moich podwładnych najchętniej nakopałabym im do dupy a otworzyła coś swojego i miała wszystko w dupie!!! Tak bardzo nie nawidze moich szefów że spełnie moje marzenie! nie mam zamiaru całe życie z tymi frajerami pracować i być na każde ich polecenie, robić tak a nie innaczej, tłumaczyć się z niczego, robić norme a nawet naddatek,być na czas i robić wszystko ponad plan,zamartwiać się po pracy i przed mam tego dosyć!!!

Gość izoterma111
ja szefów mam spoko a nawet super, gozej z współpracownikami

Gość izoterma111
to nie jest pocieszajace.... i nie czuje sie tak.. koziol ofiarny sam sobie na to pozwala i jest mu z tym dobrze

Gość miałko
nie wolno sie poddawać, trzeba walczyć o swoje, nie daj sie starym baba