Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanana

pierwsze objawy, mozliwe zaplodnienie?

Polecane posty

Gość zalamanana

do stosunku jako takiego nie doszlo, jedyne co moglo sie wydarzyc to dostanie sie plynu ejakulacyjnego do mojej pochwy (tj chlopak dotykal siebie a potem mnie), jednak mozliwe jest przeciez tez ze reke wytarl o cos niechacy. skoro do zaplodnienia dochodzi ok 7 dni, to wychodzi na to ze bylabym 3 dzien po zaplodnieniu. odczuwam bole jajnikow, a przed okresem nie jestem (skonczyl mi sie w ten piatek). czy mozliwe jest odczuwanie w ogole jakichs objawow tak szybko? i w ogole czy mozliwe jest takie glupie zaplodnienie? dodam ze to byly moje dni nieplodne

Gość kolejna wariatka
dziecko do książek!!! Stuknij się w łeb!! Miała okres, on się nawet nie spuścił w środku i jest w ciąży, hahahaaaa kolejna głupia małolata co daje dupy

Gość GŁUPIE ZAPŁODNIENIE???
Przepraszam ale ty jesteś głupia.Sama napisałaś że miałaś DNI NIEPŁODNE to jak ty chcesz w ciążę zajść?Ty już nie pierwszy raz takie durne tematy zakładasz.

Gość Jo-------anna
Nie,nie jest to mozliwe. Bo... po pierwsze naukowcy udowodnili,że płyn ejakulacyjny co prawda zawiera plemniki, jednak sa one martwe lub bardzo słabe, niezdolne do zapłodnienia. Poza tym objawów nie ma się tak szybko! :P

Gość gówniaro do książek!!!!!!!!!!!
Mamy zapytaj, na pewno Ci doradzi :D boże, co za pustak!!!!!!!!!!!!!!!!! tak, debilko jesteś w ciąży - 5 miesiąc!!

Gość Jo-------anna
Po drugie miałaś dni niepłodne. Po trzecie zanim zagnieździ się zarodek to czasem 1.5 - 2 tygodnie mijają. Po czwarte musiałby pchać Ci tan głęboko paluchy całe w spermie, musiałabyś mieć wtedy dni płodne. Jak widzisz, nie ma szans. I nie baw się w to , jeśli nie wiesz podstawowych rzeczy.

Gość dzieciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
do pacierza a nie do ruchania!!! Cichodajki!!!!

Gość no tak, kolejna niedoedukowana
brak podstawowej wiedzy w sprawie sexu, antykoncepcji....ehhhh szkoda gadać. Nieodpowiedzialna psita!!!!!!!!!!!!

Gość GŁUPIE ZAPŁODNIENIE???
Sprawdź czy ci się kreska ciążowa nie robi!Bo i takie przypadki były na kilka dni od stosunku.

Gość ale idiotka :))))))))))
hahahaaa to się pośmiałam. Cichodajko kup sobie książkę tematyczną i nie zakładaj bez końca durnych tematów :)

Gość zalamanana
nie rozumiem, pierwszy raz napisalam tutaj cokolwiek? pytam bo slyszalam ze zdarzaja sie takie przypadki, jest minimalna szansa ale zdarzaja sie. a te jajniki nie daja mi spokoju, nie moge przez nie spac po nocach. myslalam ze moze to jakis torbiel, ale bola mnie oba. co to moze byc? nigdy tak nie mialam a jak juz mowilam jestem PO okresie. czy itnieje cos takiego jak nerwobole jajnikow?

Gość ble ble ble ble bleeee
wpisz se w google i nie zawracaj gitary pierdołami!!!!! A z bólem to do lekarza a nie na forum!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lux de Lux
a odpwoedz na pyt. kiedy ostatni raz robiłac cytologie , byłas u gin. i ile masz lat? masz regularne cykle? ile trwa krwawienie? od kiedy wspolzyjesz?

Gość czarnaania1111
załamana nie przejmuj się tymi wpisami od deb... mają żle w życiu to się tu wyżywają na innych. powracając do twojego postu, są przypadki że kobiety zachodziły nawet w ostatnie dzień @ albo zaraz przed albo zaraz po ale to są naprawdę sporadyczne przypadki. oczywiście ja nie twierdzę że zaszłaś w ciąże ale to chyba było by za wcześnie na jakikolwiek objaw,najlepiej poczekaj i zrób test ale jeśli będzie cię jajnik dalej bolał to idz do lekarza. Mam nadzieję że chociaż trochę pomogłam:)

Gość czy ty jestes mądra....
w ciąże nie zachodzi się od dotykania !! myślisz, że dlaczego istnieje coś takiego jak wytrysk ? żeby plemniki dostały się tam gdzie trzeba. Plemnik to nie terminator co idzie po trupach , tym bardziej w dniach niepłodnych gdy śluz jest niesprzyjający dla plemników. Po drugie 3 dni po zapłodnieniu objawy ?? chyba tylko w twojej głowie. Możesz zaraz napiszesz, że brzuch ci się powiększył i siara leci ? Dajcie ludzie spokój.

Gość Ty pytasz poważnie????!!!!
Zachodziły przy PEŁNYM powtarzam PEŁNYM stosunku.I to w przypadku jak moją bardzo krótkie cykle bądź jakieś zaburzenia.

Ja Ci napisze powaznie, bo dziewczyny Ci mydla oczy :P oczywiscie, ze mozesz byc w ciazy :D:D:D szansa jak jeden na milion ale zawsze :P

Gość czarnaania1111
avent ja też jej napisałam że są sporadyczne wypadki że dziewczyna zachodzi w ciąże nawet słyszałam że koleżanka zaszła w ostatni dzień @ wszystko jest możliwe ale w przypadku szansę są znikome

Gość sebulowa supaaa
słyszec to sobie można, ja moge napisac ze zasżłam w 1 dzien okresu na przerywanym i co z tego?

Gość zalamanana
tak, ale to nie byl seks przerywany tylko zwkly plyn, ktory mogl sie poza tym zetrzec z rak. poa tym moze zle zrozumialyscie, mam na mysli ze 3 dni od zaplodnienia tzn ta cala sytuacja miala miejsce 10 dni temu, po prostu dodalam 7 dni bo dopiero wtedy dochodzi do prawdziwego zaplodnienia. tak wiec?? moge cos odczuwac?? moze to wszystko to urojenia, sama juz nie wiem

Gość zalamanana
*zwykle dotykanie i plyn

Gość zalamanana
ten bol juz nie daje spokoju, z tego co czytalam ten bol jajnikow w czasie ciazy wcale nie jest jakos bardzo bolesny. a ten moj to jakas tragedia, juz tak trzy dni i teraz czuje ze pulsuje az w strone kosci biodrowej