Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaznaczam od razu,ze!!!!!!!!

Jak to jest naprawde?

Polecane posty

Gość zaznaczam od razu,ze!!!!!!!!

nie mieszkam w Polsce od cwierc wieku. czytajac wiadomosci w internecie itd.odnosi sie wrazenie,ze wszystko jest ok! wszyscy studiuja, zarobki regularnie rosna,kraj jest wyspa "zielona" srednia krajowa to juz ponad 4100 czyli 1000 odnosze wrazenie-zyc nie umierac! Z drugiej strony czytajac roznie fora - slysze -pracy nie ma,jezeli jest to za grosze,ludzie paletaja sie po Europie w poszukiwaniu pracy i narzekaja,ze sa zle traktowani,Wiec jak to jaest naprawde?

Gość powiem i ja ......
prawda leży gdzieś po środku są ludzie którym się w życiu powodzi mają dobrą pracę jeżdżą na zagraniczne wakacje itd.... a są i tacy nieporadni życiowo którym ciągle pod górkę tak to już jest ja osobiście nie narzekam mam pracę może nie zarabiam tej średniej krajowej ale mam szczęśliwą rodzinę ....nie mam długów starcza mi od pierwszego do pierwszego więc mogę powiedzieć że nie jest źle

Gość maturks4
Jest jak wszedzie: kto chce - pracuje i jakoś żyje. Może bez luksusów, ale spokojnie. Kto ma dwie lewe łapy i pracę ma w odwłoku - stoi przed tanią kuchnią, a zasiłek przechla. Problem tylko jeden: tych drugich, z roszczeniową postawą przybywa. Widocznie za łatwo im przychodzi. Od lat mówi się, że "rozdawnictwo" należy zlikwidować, a przynajmniej znacząco ukrócić

bo w Polsce jest duże rozwarstwienie społeczne popatrz na województwo mazowieckie a potem na podkarpackie

Gość ej ej ej
maturks4 strasznie upłyciłaś sprawe;/

maturks4 idiotko "kto chce pracuje i żyje" wiesz co żal mi ciebie, nie znasz życia skoro tak piszesz...