Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonka

Gruba??

Polecane posty

Gość guigiuapuGV
jak ważyłam mniej, jakoś nikt sie nie zachywacał, a teraz znajomi mówią mi ze świetnie wyglądam :p

Gość guigiuapuGV
jak ważyłam mniej, jakoś nikt sie nie zachywacał, a teraz znajomi mówią mi ze świetnie wyglądam :p

no bo jest ciebie kawałek kobiety i w dodatku ten kawałek bardzo ładnie rozłożony. duży biust, duża pupa i wcięcie w talli :)

Gość guigiuapuGV
no jest ze mnie kawałek kobiety :) fakt, ale wsyzstko do siebie pasuje i tak powinno być, mania odchudzania mi przeszła i wyszło mi na dobre, pozatym to jest moja naturalna waga, "sama sie utrzymuje", tłuszczyki ile potrzeba, mięśni ile potrzeba (wiadomo, że mięśnie są cięższe), jak więcej ćwiczę, waga pokazuje trochę więcej, jak sobie odpuszczę, trochę mnie, ale cóż - taka natura - patyczekiem nigdy nie będę (przy 58 kg miałam w biodrach 90 zm i mniej by się nie dało, bo to już sama kość była)

Gość guigiuapuGV
to do założycielki tematu - jak masz 170 cm i 65 kg to masz bardzo ładnie, daleko Ci do przekroczenia normy, a patyczaków nie słuchaj :) zła waga przekłąda się też na zdrowie - zbyt niska to organizm jest osłabiony, czesto choruje, przeziębia się, zimno jest

Gość anonka
Dziękuję Wam bardzo :) Mimo to, że zaakceptowałam swoje nogi (ba, jestem z nich dumna :D) to jakoś mi przeszkadzają moje biodra. Jestem nawet proporcjonalna, wizualnie, ale chyba mam chory punkt widzenia na tą właśnie część ciała...

Gość anonka
Mówiłam, chyba mam chory punkt widzenia : )