Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Luckat_po_30

VASER LIPO hd

Polecane posty

a zastanawiałeś się do kogo wybrać się na konsultację? Kurcze chyba trzeba się streszczać z decyzją bo to chyba dobry czas na zabieg.

Gość kamilwawa
Myślę, że albo Kłos albo Batijewski z resztą chyba nikt inny tam tego nie robi.

Gość phoebe08
Czy ktoś robił to w Krakowie?

Gość joanna799
witam, miałam robione brzuch i boki w Kriocentrum i jestem zadowolona, blizny są mało widoczne, pierwsze dni byly trudne, plyn sączyl się z drenów, ale było warto. Teraz myślę, żeby zrobić kolejne partie ciała.

Gość Kamilwawa
Joanna czy mozesz wrzucic zdjecia przed i po? Czy w kriocentrum robia tez wersje HD czyli z uwypukleniem miesni i bruzdy pachwinowej czy tylko samo odsysanie?

Gość liposanka
Witam dziewczyny ja mam umówiony termin na VaserLipoHD na 6 kwietnia.Brzuch+biodra 15000 zł w Katowicach.Jeśli topik przetrwa opiszę dokładnie przebieg i wstawię zdjęcia przed i po.Sama nadal szukam informacji chociaż czasem zastanawiam sie poco ;) skoro decyzji nie zmienię.Pozdrawiam

W Kriocentrum zabiegi robią jeszcze dr Bujok, Drazba i Dąbek więc sama nie wiem do kogo się wybrać...

Gość Kamilwawa
W takiej sytuacji chyba najlepiej kierować się: znalezionymi opiniami nt konkretnego lekarza, faktem czy jest on lekarzem medycyny estetycznej czy innej specjalizacji, gdzie przeszedł szkolenia z wykonywania tego konkretnego zabiegu i czy ma na to certyfikat, czy może wylegitymować się zdjęciami przed/po SWOICH pacjentów.

Gość Marta myrd
Cześć dołączam sie do dyskusji. Wczoraj o 17 miałam vaser lipo hd. Brzuch talia boczki plus podskórne uwolnienie blizny po cesarakach ! W klinice ara estetica Wrocław !!! Czuje sie świetnie. Juz po śniadaniu. Rano wstałam normalnie sama bez przeciwobolowych bo nic nie boli. Lekko szczypie blizna od środka. Dodam ze znieczulenie ogólne. Napisz po kilku dniach jak efekty. Wazę 58 kg ćwiczę 2 razy w tygodniu a brzuch nadal wisiał. Pozdrawiam Marta

Gość Kamilwawa
Marta, gratulujemy decyzji i trzymamy kciuki za rezultaty. Kto wykonywal zabieg? Czy mozesz zdradzic koszt? Pzdr!!

Gość gość
Jestem 7h po zabiegu jest 3:00 w nocy :) wyspałem się na stole i nie mogę spać :) ból w tej chwili w skali do 10 równa się 1-2 :) strach był duży ale profesjonalne podejście do pacjenta pomogło o efektach za szybko mówić nawet niewidzialem brzucha podobno mam dwa dreny ale nic nie cieknie w tej chwili ubranko jest suche :) pamiętam wszystko 1h po wybudzeniu :) rodzaj znieczulenia Sedacja dożylna nawet nie wiem kiedy zasnąłem, wiem ze Rozmaiwalem z anestezjologiem i nagle obudziłem się siedząc już ubrany :) zabieg robiony w HolisticClinic Warszawa dr Sebastian Kolodziej rewelacyjyjny lekarz wszytko wyjaśni, czekałem na zabieg 3 miesiące w każdej chwili mogłem Pisać do Dr i dostawałem b.szybko odpowiedz ! Pozdrawiam

Gość Madalen1983
Cześć wszystkim,mam pytanie,czy ktoś z was miał zabieg vaser hd w Clinice Mandala w Poznaniu?jestem ze Szczecina i dlatego tam mam najbliżej..po jakim czasie można wrócić do pracy?

Gość Kamilwawa
Zabiegi wykonuje tam dr Samir Ibrahim. To chyba prekursor tej metody w Polsce i zdecydowanie moj pierwszy wybor. Niestety jez tez zdecydowanie najdrozszy i wlasnie z powodow finansowych musialem szukac innego lekarza. Jesli Cie stac wal jak w dym.

Gość gość
3 dzien po Vaser dzisiaj pierwszy manualny drenaż limfatyczny, pierwszy dzien po zabiegu człowiek obolały, ale ogólnie do wytrzymania cały dzień bez tabl. przeciwbólowych, drugi dzień dużo lepszy wstawanie z łóżka bez pomocy itp..., trzeci lekki ból ale człowiek juz może normalnie funkcjonować. Jeśli chodzi o dreny pierwszy dzień dość dużo spływało, tak samo w drugim, im więcej tym lepiej bo opuchlizna szybciej schodzi, wypijam 3l wody dziennie i staram się chodzić 20-30 min w ciągu godziny. Efekt ogormny (choć jescze nie w 100% jak to lekarz powiedział sam zabieg to 50% ważne są b. masaże , picie wody itp.... ) , koszulki których nie nosiłem bo były małe są w tej chwili luźne :) udało sie oddesać 4l chodowanego od kilkunastu lat smalcu:)

decyzja zapadła w przyszłym tygodniu wybieram się na konsultację do Kriocentrum, zdecydowałam się na wizytę u doktora Batijewskiego dam znać co i jak...

Gość Kamilwawa
Karolina, gratuluje decyzji. Czekamy z niecierpliwoscia na rzetelna recenzje z kriocentrum. Gdyby ktos byl zainterrsowany zabiegiem w warszawie to aktualnie Klinika Miracki oferuje 50% rabatu na kazdy obszar po wykupieniu brzucha. Ja powaznie rozwazam.

Gość iga40
czy ktoś z Was robił lipo hd w klinice mandala? Mam do nich najbliżej ale bardzo mało opinii wyczytałam na ich temat.

Gość Kamilwawa
To klinika dr Ibrahima. Same dobre opinie. Niestety drogo.

Hej byłam na konsultacji już piszę co i jak :) Klinika Kriocentrum znajduje się w Józefowie, malownicza okolica. Klinika wygląda na bardzo zadbaną. Personel bardzo miły i uśmiechnięty. Konsultacja odbyła się z małym opóźnieniem ale warto było czekać. Doktor Batijewski opowiedział mi bardzo dokładnie o całym zabiegu i wszystkich z nim związanych procedurach. Zakwalifikował mnie do liposukcji brzucha i talii. Dostałam teczkę ze wszystkimi potrzebnymi dokumentami. Przestawiono mi kilka terminów na zabieg ale jeszcze się nie zapisałam, muszę to przemyśleć i podjąć decyzję. w sumie jestem na tak ale trochę stres mnie zżera w końcu to jakaś ingerencja. Ogólnie oceniam wszystko na bardzo wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji polecam tego lekarza. wszystko wyjaśnione wręcz łopatologicznie :) dam znać jak podejmę decyzję.

Gość JulitaK
"Karolina325" -Czytałam o nich dużo dobrych opinii oraz widziałam filmik z zabiegu, więc raczej nie ma się czego obawiać. Sama zbieram na zabieg liposukcji, ale chcę ten tłuszczyk przeszczepić w inne miejsce :)) Zapewne niebawem też się tam pojawię :)) Pozdrawiam.

Gość Kamilwawa
Ja niestety czytalem sporo negatywnych i to + bardzo niska cena sprawilo, ze szukam innego miejsca.

Gość gość
"Karolina323" czy możesz podać cenę za zabieg i czy to ze znieczuleniem ogólnym i z pobytem w klinice.Ja pisałam wcześniej ,że mam termin na 6 kwietnia na brzuch i biodra ale w Katowicach i chciałam porównać cenę.Pozdrawiam

Gość gość
Cześć Wam z czystej ciekawości posprawdzałam sobie miejsca które proponujecie na ten zabieg i powiem szczerze że ta zniżka w tej klinice Miracki spoko tylko musicie wykonać drugi zabieg by mieć zniżkę i to jeszcze tego samego dnia więc szansa marna by skorzystać z 50% Przemawia do mnie Kriocentrum z waszych i innych opinii wynika że są świetni, więc tam się wybiorę :) Dzięki

Gość IrenaWyszynska
Dokładnie, też sprawdziłam... Niestety to trzeba w jednym dniu zrobić dwa zabiegi, tzn 2 okolice i wtedy druga jest taniej. Niezła ściema :(((

Gość Kamilwawa
Dlaczego sciema? Zazwyczaj jest tak, ze robi sie kolka obszarow jednoczesnie a nie rozbija na niewiadomo ile zabiegow. Nie uwierzycie ale jestem wlasnie na sali po zabisgowej w klinice miracki! Bylo super, prawie w ogole nie boli! Mam tylko nadzieje ze skora sie wchlonie.

Gość IrenaWyszynska
Ponieważ jeśli piszą w necie, że połowa ceny, a dopiero poźniej wychodzi, że połowa za drugą okolicę jednocześnie, to jest to delikatnie mówiąc niedomówienie lub wprowadzenie w błąd. Miałam zabieg liposukcji jakiś czas temu i wiem jak to wygląda. Oczywiście możesz mieć rację z tym, że można zrobić więcej niż jedno miejsce, ale robiąc brzuch, a jest to zabieg, który trwa sporo czasu i wątpię aby ktoś kto robi brzuch zrobił jeszcze uda, kolana albo inne miejsce. Raz że kasa, dwa to czas, a trzy zdrowie.

Hej u mnie zabieg by kosztował 6300 zł brzuch , 4300 zł talia i anest. 600 zł reszta podobno w cenie zabiegu. Nie ma żadnych kosztów ukrytych ubranko też w cenie. Jeszcze nie podjęłam decyzji daj znać co i jak :)

Gość kamilwawa
5 doba po zabiegu. Goi się ładnie. Nie ma praktycznie zasinień. Począwszy od 1 doby po zabiegu ból minimalny, porównywalny z silnymi zakwasami po treningu. Jeśli ktoś ma pracę biurową spokojnie może wrócić do roboty na 2-3 dzień po zabiegu (z jednym zastrzeżeniem - w początkowym okresie rekonwalescencji nie zaleca się siedzenia bo mogą porobić sie na brzuchu takie linie-kreski-załamania jak na skórzanych butach. Zaleca się dużo leżeć albo stać.) IMHO zdecydowanie robić w znieczuleniu miejscowym! NIC nie boli. Jedyny nieprzyjemny moment to podanie znieczulenia do skóry przed wykonaniem nacięć (małe ukłucia jak przy pobraniu krwi). Samo uczucie w trakcie zabiegu na prawdę nie jest niczym strasznym. Jak macie pytania to walcie śmiało :)

Gość gość
Witam wszystkich,mi zostało do zabiegu trzy tygodnie i właśnie się dowiedziałam,że odwołali mi część urlopu czyli wracam do pracy po trzech tygodniach od operacji i trochę mam pietra czy będzie już wszystko ok.Chętnie przeczytam jak wygląda rekonwalescencja w pierwszym tygodniu i w następnych.Ja w cenie 15000 mam dwa obszary brzuch oraz biodra ,ubranko oraz jedna doba pobytu w klinice.

Gość Kamilwawa
15 tys to duzo ale skoro masz w tym dobe pobytu w klinice to pewnie i znieczulenie ogolne (bez sensu) wiec tyle musi to kosztowac. O ile nie masz ciezkiej pracy fizycznej to mozesz wrocic do roboty juz po 2-3... dniach. Po 3 tygodniach o zabiegu bedzie przypominalo Ci tylko ubranko uciskowe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować