Gość Ama Napisano Maj 25, 2019 Ja jestem właśnie po zabiegu :) ale w bandażowych spodenkach wiec czekam na efekt , cały czas leci dren i wycieka mi tłuszcz wiec działa napewno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 17, 2019 Czy spotkaliście się z tym ze lekarz noe zakłada drenów po liposukcji? Trochę się tego obawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sadełko Napisano Grudzień 14, 2019 Czy ktoś z Was robił vaser lipo u dr Mocnego w art med w Krakowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julka Napisano Styczeń 6, 2020 Czy ktos robil lub zna opinie po vaser lipo W SkinClinic w Warszawie na Stawki? Nic nigdzie nie moge znalezc a mam umowiona konsultacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ari 2020 1 Napisano Styczeń 6, 2020 Dnia 30.08.2017 o 00:33, Gość V14 napisał: Hej! Wracam po miesiącu i powiem Wam jedno. Te 10 tysięcy to najlepiej wydane pieniądze w moim życiu. Brzuch jest totalnie płaski, a talia niczym osa. Brzuch jest jeszcze trochę znieczulony - "nieobecny" w dotyku. W niektórych miejscach pobolewa. Dzisiaj zdjęłam ubranko i naprawdę jestem zachwycona. Po miesiącu od operacji ważę 7 kg mniej. Naprawdę z całego serca polecam, warto przetrwać ten ból. Gość V14 , jeśli tu jeszcze zaglądasz to powiedz czy skóra się obkurczyła? Nie zostaje zwis??? Tego się najbardziej boję . Zrobilam zabieg 3 stycznia , dziś jestem 3 dni po zabiegu, nie jest źle , nic się nie sączy dziś miałam 1 masaż .. Skóra oczywiście wisi ( 1800 ml odciągnęli z brzucha i talii ). Najbardziej boję się czy skóra wróci do formy.. Ktoś jeszcze może coś na ten temat powiedzieć ? Jak to wygląda po miesiącu , po pół roku , po roku itd .. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzuszek32 0 Napisano Kwiecień 12, 2020 Przymierzam się Zrobienia liposukcji hd na brzuch i jeszcze zastanawiam się nad talia. Wybrałam Centrum Liposukcji w Józefowie pod Warszawa. Mój brzuch to moja zmora. Nawet gdy miałam tzw formę zycia był „flakiem” to mega motywujące kiedy trzymasz dietę i trenujesz sumiennie, a on i tak nie wyglada dobrze tylko zastawia mnie co ze zwisająca skóra po zabiegu? Czy będzie taki flaczek czy wreszcie skóra się nagnie i brzuch nie będzie galaretowaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123456789sylwia 2 Napisano Wrzesień 13, 2022 Jestem po obejrzeniu reportażu Uwaga TVN( dostępny na youtubie pt. " obiecywał chorym kobietą idealną sylwetkę") odnośnie nieudanych zabiegów dr Bartlomieja J. oraz o praktykach placówki tj. usuwaniu negatywnych komentarzy i dodawania pozytywnych. To nie powinno mieć miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123456789sylwia 2 Napisano Wrzesień 13, 2022 Jestem po obejrzeniu reportażu Uwaga TVN( dostępny na youtubie pt. " obiecywał chorym kobietą idealną sylwetkę") odnośnie nieudanych zabiegów dr Bartlomieja J. oraz o praktykach placówki tj. usuwaniu negatywnych komentarzy i dodawania pozytywnych. To nie powinno mieć miejsca. Konkretnie chodzi o Klinika Genesis opinie forum Genesis Clinic: Klinika medycyny estetycznej i liporzeźbienia Kraków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2305 0 Napisano poniedziałek o 10:28 Tabletki na odchudzanie - https://greenbarleyplus.pl Polecam serdecznie produkt , po stosowaniu widoczne efekty. Połączenie zdrowej diety , sportu i tabletek przynosi szybkie rezultaty. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach