Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saMotna.... l

nowe związki!!!!! :(

Polecane posty

Gość saMotna.... l

Od pol roku jestem sama , nigdy nie mialam problemow w kontaktach z facetami , z moim poprzednim facetem bylam 7 lat, w miedzy czasie przewijało sie multum facetow ktorzy byli chetni ze mną spróbowac czegos powaznego ale ja z wiadomych przyczyn wszystkim odmawialam , bylam zajęta. Teraz gdy zostałam sama jak palec , to sie dosłownie tak czuje! Wczesniej nie moglam sie opedzic od facetow a teraz... nawet gdy ja wykazuje inicjatywe to jakos nie specjalnie są zainteresowani :/ paradoks. Boje sie że nikogo nie znajde przed 30 stką!! a zostalo mi ze 3 lata:P wiem , glupio pisze, ale naprawde sie obawiam ze zostane sama:(

Gość Ammaretto
Wiesz, prawa Murphy'ego.. ;)

Gość slodkilu
A ja myślę że to cisza przed burzą narazie:)

Gość saMotna...I
najgorsza jest ta presja wieku:] jeszcze ze 3 lata i nikt starej panny nie bedzie chcial:] chyba ze jakis po przejsciach albo same nieudaczniki zostana :/

Gość TU WLASNIE CHODZI O TO
badz normlna, tak jak bylas w zwiazku.

Gość chilli.
A chciałabyś poznać kogoś? Możnaby pogadać jak chcesz...

Gość saMotna....I
oczywiscie ze chce kogos poznac... ale nie na siłe, az taką desperatką nie jestem :P

Gość tak myślę..
Tak to bywa... podobno kobiety w związku bywają atrakcyjne właśnie dlatego, że już ktoś je wybrał... po prostu musisz poczekać, tzn. nigdy nie wiesz, kiedy trafisz na odpowiedniego. Ja jestem 2 lata starsza i też od ponad pół roku jestem sama.... ale różnych facetów spotykam, tyle, że przez te pół roku nie znalazł się taki "na poważnie". Moja rada: baw się, korzystaj z życia, nie zakładaj, że następny, którego poznasz, będzie już na zawsze. Im bardziej "chcesz" tym trudniej to dostać. Ja kiedyś 3 lata czekałam na kolejny związek, potem w sumie ok. rok w związku i znów jestem sama... ale korzystam z życia. Pewnie odzwyczaiłaś się od flirtowania, poznawania. Zapomniałaś, że trzeba przejść przez kilka etapów, zanim się zbuduje związek... nie martw się, po prostu "ćwicz" nawet, jak się raz, czy drugi sparzysz, nawet jak raz, czy drugi znajomości skończą się na pierwszej randce.

Gość samOtna...I
masz świetą racje , tylko cięzko sie tak nastawić :) niby lubie imprezowac , poznaje troche nowych ludzi ale kazdy facet ktory mi tak jakis znak da czy okaze mniejsze lub wieksze zainteresowanie moją osoba to od razu do głowy mi przychodzi , a moze to ten ... i za bardzochyba chce .. bo potem nic z tego