Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda_kobieta

dziennik odchudzania

Polecane posty

No to jak w temacie zamierzam pisać moje osiągnięcia i porażki. Musze zrzucić ok 20 kg, diety cud raczej nie są najmądrzejszym rozwiązaniem,ale zobaczymy :) Mam 71 kg przy 166 vm więc totalna porażka. Na pewno bede robic brzuszki i A6W plus dieta, do wakacji musze sie z tym uporać...

Gość Lux de Lux
hehe no to powodzenia ;) ja tez musze sie ogarnac ;p bedziesz pisac codziennie?

Witam :) Od 26 dni jestem na diecie 500 kalorii i jeszcze żyję :) Można się dołączyć?? Bo miesiąc jeszcze mam zamiar się bawić w dietowanie :P

Gość osjmdbn
kazda ma p;isac tu menu? mozna?

witam! ooo fajnie dziennik odchudzania.... przylaczam sie! dzis tylko kawa z lyzeczka cukru.... garstka nasion peski dyni i slonecznika minerlka czerwona herbata z pigwa trening - gimnastyka w domu cwiczenia na brzuszek i pupe pozdrawiam!

Hej. Ja chcę od jutra zacząć dietę i choć nie mam jakieś specjalnej to też będę pisała coi jak? Mogę?:) 85 kg cel 70kg

Witaj w naszym gronie dotyk milosci!:) Jezeli bylabys zainteresowana moge Ci zaproponowac moja dietke.. na ktorej teraz jestem wlasciwie od dzis... i nie zrazaj sie mojm jadlospisem bo on jest niekompletny z racji tego ze dzis mialam dzien mega zabiegany pozdrawiam!

Jasne, że chcę! Moje wszystkie psiapsiółki są szczuplutkie, wiec nie mam kompana do odchudzania, postanowiłam tu szukać szczęśćia. Co mam zjeść na śniadanie jutro? Z tym , że niestety śpię przeważnie do 11,12.

będę pisała codziennie co i jak,ale postanowiłam ,że bede się ważyła z długimi przerwami, jakby co to jest moje gg 3848195, szukam wsparcia i się odwdzięczę tym samym,szukam kumpelki do wspolnego odchudzania :)

to super!!! mozemy zostac kompankami w naszym odchudzaniu! :) nie wiem czy slyszalas o diecie amerykanskiej...?? ja wlasnie postanowilam na nia przejsc gdyz moze byc 5kg mniej w 5 dni ! przegladalam rozne fora i bardzo duzo dziewczyn schudlo na niej i bylo zadowolonych i bez efektu jojo to najwazniejsze! dlatego to mnie zachecilo...!! juz dziele sie menu.... ta dieta dzieli sie na skrocona i wzbogacona 1. dieta skrócona pięciodniowa Wskazane jest spożywanie około 5 posiłków w ciągu dnia. Poza tym należy pić dużo wody mineralnej. Godzina 10.00 1 filiżanka czarnej kawy + 1 serek topiony Godzina 12.00 1 jajko na twardo + 1 pomidor Godzina 14.00 1 jabłko Godzina 16.00 twarożek z papryką i ogórkiem Godzina 20.00 1 kieliszek czerwonego wina potem mamy 3- tygodniowke ...czyli wzbogacona 2. dieta wzbogacona - 3 tygodniowa Śniadanie grahamka + mały kubek twarogu II śniadanie 1 kromka chleba razowego + 50g pieczonego schabu + pół szklanki kiełków Obiad kawałek mięsa drobiowego (najlepiej z grilla) + 1 kromka chleba razowego + cebula wymieszana z kiełkami Podwieczorek 1 mały kubek jogurtu naturalnego + garść malin Kolacja sałatka (składniki: kapusta pekińska, groszek, ogórek, pomidor, otręby pszenne) Przed snem napój drożdżowy (składniki : chude mleko i pół kostki drożdży)

dotyk milosci ja tez bede tu codziennie!!! takze mozesz na mnie liczyc! mozemy sie wspierac nawzajem! do tego proponuje gimnastyke i rezygnacje ze slodyczy i w ogole ze smieciowego niezdrowego zarcia!!!! wiosna tak naprawde juz jutro!!! a potem lato juz tuz tuz... wiec warto sie poswiecic zebysmy byly zgrabne lasencje!!! :)

dziwnie moze to zabrzmi ale z pewnych wzgledow musialam je skasowac wole pisac tu! ciesze sie ze dietka Ci przypadla do gustu! :) ja chce schudnac 10 kg a Ty?

Ja marzę po prostu , zeby wejsc do sklepu z ciuchami i móc kupić sobie to co mi się podoba, bo z tym mam największy problem, chcę czuć się lepiej,dla siebie no i dla mojego synka, żeby był dumny z mamusi he he, wiosna tuz tuz nie wspomne o lecie i stroju kapielowym :(

To jak to jest? Najpierw 5 dni a potem te 30? Ile można na niej schudnąć? Jak mój będzie przynosił słodycze do domu to go wymelduje :), proszę go o to od paru miesięcy wrr Musi się udać!!!! To co? Piszemy codziennie?

Doskonale rozumiem duża dawka samozaparcia i wytrwałości I będziesz kupowała sobie ciuszki w swoim wymarzonym rozmiarze ;)

tak piszemy codziennie! :) po 5 dniach jest spadek 5 kilo jesli sie pozniej przejdzie na ta 30- dniowa to spadek wagi w ciagu miesiaca wynosi 7 kg i dlatego rezultaty moga byc naprawde dlugotrwalsze niz na tych cud dietkach krotkotrwalych oj bedzie Ci trudno jak Twoj facet przynosi slodycze do domu ( mala rzecz a moze namieszac!!! koniecznie musisz z tym cos zrobic chyba ze masz bardzo silna wole bo beda Cie kusic jak sa w zasiegu wzroku a zwlaszcza swiadomosc ze sa w domu! ) ja na szczescie nie mam takiego problemu.

Rozwiążę jakoś ten dylemat :). Będę dużo spacerowała z maluszkiem, bo na ćwiczenia na razie nie mam czasu. Mówisz 5 kg? Fajnie by było. Plus wspomniane 7 kg, razem 12 :) . Gdyby mi się to udało zrobiłabym imprezkę na tą okoliczność hi hi :)

jesli chodzi o skladniki moglabys zmienic....dziewczyny tez tak robily i tez chudly ... mozna ja zmodyfikowac ale tylko 5 dniowke o jeszcze jeden posilek o miesko ale tylko w przypadku gdy bedzie gimnastyka...bo juz mamy dodatkowe kalorie wtedy! podam przyklad... g. 10.00 - czarna kawa, pół serka topionego g. 12.00 - jajko na twardo g. 14.00 - jabłko g. 16.00 - 200g gotowanego chudego mięsa, można dodać trochę warzyw g. 18.00 - 150g chudego białego sera g. 20.00 - lampka czerwonego wina

Acha, rozumiem. Będę musiała zrezygnować z niedzielnych obiadków u mamy, ale już mam na to rozwiązanie :), męża z dzieckiem wyślę na obiadek a ja dołączę po he he, żartuje, jak już mam być na diecie to na 100 procent

jak zauwazylas sa male roznice np nie ma pomidora jak jest mieso. ja osobiscie jade na orginalnej chodziaz to jest alternatywa dla tych ludkow co bez mieska nie potrafia sie obyc ;) ale 5 dni..? co to jest? z palcem w nosie mozna to przejsc! dluuuugie spacerki jak najbardziej!!!! podobno 10 tys krokow dziennie i tez sie chudnie! ;)

No ja się dostosuje do tego co mi napisałaś. Tylko uzupełnie zapasy, bo nie mam wina czerwonego hi hi :P . Nie, no muszę kupić parę składników, bo w lodówce praawie same mięsko, mam kilka serków wiejskich light, jajka dzis kupiłam świeże od kurki, kilka grejfrutów i bananów także.... na śniadanie coś wymyślę a potem spacerkiem na zakupki