Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krateczka_

Czy wyznać mu prawdę??

Polecane posty

Gość krateczka_
Będzie fatalnie :(

Gość pewnie tak
ale jaki masz wybór tak naprawdę? Modlić się codzinnie że się nie wyda? Jedna koleżeńska kłótnia, zerwanie znajomości przyjacielskiej i dostajesz nóż w plecy, bo on to powie..

Gość krateczka_
a co jeżeli mnie zostawi?

co jesli Cie zostawi? trzeba bylo myslec przed calowaniem :O 💤 kurwa no.

Gość to jest ryzyko
zrozum - zrobiłaś błąd i zawsze są jakies konsekwencje i już czasu nie cofniesz. Znasz jakieś inne wyjście?

Gość ZS pisz po polsku i naucz sie
odpowiednio stawiać znaki interpunkcyjne 🖐️

Gość jsjassajfsaf
Ja bym powiedziała serio. Nie pisze złośliwie bo Cię (Was) nie znam i nie życzę źle. Kiedyś też zrobiłam coś okropnego. Byłam zła i powiedziałam bratu mojego męża, że nie wiem czy z nim wytrzymam i nie wiem co czuje. Było to przed ślubem gdzieś miesiąc. Brat mu nic nie powiedział a mi doradził, żebym się uspokoiła. Powiedział, że to nerwy, spiny o gości i że w sumie o głupoty się kłócimy. Kocham męża jesteśmy po ślubie już 2 lata. Nie wiem czemu tak powiedziałam wtedy w nerwach i w ogóle. Niby nic ale strasznie się bałam, żeby brat nie wygadał się mężowi. On sie oczywiście śmieje i mówi, że jego żona miała większe "humory" ale ja to odchorowałam. I do tej pory uważam to za świństwo jakby mu powiedział to wstyd i hańba. Gra nie warta świeczki mówię Ci. W sylwestra powiedziałam mu, że miałam wątpliwości.Przytulił i powiedział, że każdy ma ale ważne jest to co jest teraz. Kamień mi spadł z serca. I cały ten czas te chore wyrzuty sumienia i strach najgorsza kara.