Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

podoba wam się ???:)

Polecane posty

a tak w ogóle, to dziewczyny jakie kurteczki, na wiosnę kupujecie??:) czy macie z zeszłego sezonu=)

Gość całe stado gwiazd
za tę kasę spoko jest

no a jeszcze taniej kupiłam:) 50 zł:) tylko, w stakim fajnym małym sklepie;) taniej niż na allegro:P i nie musiałam czekać na przesyłkę;P a co najważniejsze, to mogłam przymierzyć:P a nie kupować w ciemni =)

no ja właśnie jedną z nich kupiłam;) a na dodatek myślę o jakiejś jeansowej:) bo podobno modne;p tym bardziej że mi się podobają:P a i jeszcze mam taki wiosenny płaszczyk:)

mnie sie raczej nie podoba, bo nie lubie sciagaczy przy kurtce, ale patrzac przez pryzmat ceny to spoko;p ja mam od zeszlego roku skorzana czarna i czarny plaszczyk, ale mysle o jakiejs w pastelowym kolorze np pudrowy roz albo mietowy:)

a mi tam ściągacze nie przeszkadzają:) są mi obojetne;) ale też chce sobie coś kupić w miętowym kolorku:)

Gość silvio.it
Marlenka czy Magdeczka? :D

Gość a dajcie spokój z tymi
skórkami:o ja kupiłam w zeszłym roku bardzo podobną kurtkę, teraz chciałam kupić coś innego, konkretnie jakąś fajną kurtkę z normalnego materiału. Chodzę po tych sklepach, szukam i szlag mnie powoli już trafia, bo nie ma ładnych kurtek NIE SKÓREK:o jak jest już jakaś z materiału to ma paskudny fason. W sumie znalazłam tylko jedną, która w miarę mi odpowiada, ale to jeszcze nie to czego szukam. Ja chciałam coś w tym stylu: no i tu chciałam wkleić linka i już nie ma tej kurtki😭 chyba w tę wiosnę będę nago chodzić:D

paskudna. u nas na targach już 3 lata one są :O