Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczuplak

problemy z miesiaczka.maly biust

Polecane posty

Gość Szczuplak

Cześć dziewczyny . a więc tak mam bardzo mały biust 75A. jestem też bardzo szczupła może to przez to. okres dostałam w wieku 15 lat teraz mam 16 jest on bardzo nieregularny i dlatego chodzę do gin. jestem na tabletkach od 3 miesięcy z tego powodu. i nawet trochę urosły jutro idę do gin jak myślicie czy przy okazji moge go zapytac co z tym biustem ? wstydzę się raz mi je badał i powiedział że są dobrze wykształcone ale czemu takie małe bardzo proszę o pomoc

Gość wegefwggrfgv
mosz problemy :-o ciesz sie ze jestes zdrowa a nie cyckami sie łameisz.

Gość ejżeejżę
Bardzo szczupła i 80 cm ciasno pod biustem? Coś tu nie gra... :P

Gość Szczuplak
ta no właśnie nie jestem zdrową. miałam przez 3 miechy okres dzień w dzień mało co i bym w anemie wpadla

Gość Szczuplak
no pisze 75A! naprawdę jestem chuda może ty się nie znasz

Gość ejżeejżę
Chuda, chuda... ciuchy nosisz pewnie 40, i chuda? :D No nie żartuj :P Toż to kawał baby.

Gość maraioola
Autorko,jakie masz wymiary pod biustem i w biuście? :)

Gość Szczuplak
co ty piszesz ? nosze rozmiar ubrań xs i s a stanik mi nawet mama zwezala bo obwod za duzy. nie wiem ile mam pod i w nie mierzyłam nigdy

Gość ejżeejżę
No to się zmierz i kup staniki we właściwym rozmiarze (podejrzewam obwód 60, miskę policzę jak podasz pomiary) bo 75A to na pewno nie jest dla ciebie dobry rozmiar, a zły biustonosz jeszcze bardziej rozpłaszcza piersi i się robią jeszcze mniejsze. Dobry przeciwnie.

Gość ejżeejżę
aha, a piszę co piszę: ktoś, kto nosi dobrze dobrane staniki z obwodem 75 nosi ubrania w okolicy rozmiaru 40. S czy XS oznacza, że potrzeba obwodu 60, góra 65.

Gość Szczuplak
tylko w sklepach mało jest o obwodach 60 . a miska niby jaka jak nie A? skoro mam takie male. proszę cię jak się nie znasz to nie doradzaj.wiem jak wygląda niskaB i będzie za duża

Gość ejżeejżę
Nie wiem jaka bo z fusów nie wywróżę, muszę znać twoje wymiary. Może 60B, może 60C? I figę wiesz, b to nie jest rozmiar, 60b jest duuużo mniejszą miską niż 75B: http://stanikomania.blox.pl/2008/07/Alfabet-8222Stanikomanii8221.html http://maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=152%3Aczy-miseczka-d-jest-bardzo-dua&catid=35%3Aartykuy&Itemid=71&lang=pl Naucz się dobierać biustonosze bo sobie od samego początku rośnięcia piersi robisz krzywdę, i dalej będzie tylko gorzej.

Gość Szczuplak
wiem że 60 b jest mniejsze od75b ! to chyba logiczne? a ty jak dorastalas to od razu obliczyls rozmiar i mialas idealny stanik?

Gość ejżeejżę
nie, nie miałam, długo nie miałam bo rozmiarów na mnie zwyczajnie nie było, dobry biustonosz noszę dopiero od 3 lat i mocno żałuję, że nie wcześniej, oszczędziłoby mi to wiele niewygody i kompleksów ale ty już nie jesteś w tej sytuacji, masz wybór, masz możliwość kupić porządny biustonosz w odpowiednim rozmiarze, więc korzystaj

Gość Szczuplak
Nie cierpię kupować stanikow. ta mam taki wybór że w sklepach nie ma takich małych.

Gość Szczuplak
ludzie piszcie coś . tylko mnie się tak zlewa?