Gość wloczykijkaaa Napisano Marzec 14, 2012 sniadanie: jedna kanapka z twarozkiem i ogorkiem, plasterkiem sera i szynki, kawa ze smietanka odtluszczona 2 sniadanie: jedna kanapka z twarozkiem i serek wiejski obiad: zupja jarzynowa z marakonem razowym, do tego troche slonecznika i mozarelli deser: odtluszczony budyn bez cukru i to tyle:) miedzy 1 a 2 sniadaniem bylam na lekkim fitnesie a zara ide biegac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włóczykijka 0 Napisano Marzec 14, 2012 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalama Napisano Marzec 14, 2012 bardzo ładne menu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włóczykijka 0 Napisano Marzec 14, 2012 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalama Napisano Marzec 14, 2012 no co ? malo zjadlas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja? co powiecie o mnie Napisano Marzec 14, 2012 3 laski kabanosa tarczynskiego (takie krótkie laski) sałatka z: wędzonego kurczaka około 100 g. 1pomidora 1ogórka zielonego, 1ogórka kiszonego, około 1/3 główki sałaty, jogurtu naturalnego light Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalama Napisano Marzec 14, 2012 jeszcze mniej chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 14, 2012 rany!! ale wy płytkie jesteście i durne pytania zadajecie...Dobrze wiecie że mało zjadłyście...o ile na prawde zjadłyście tylko to...ile wy dzieci macie lat?? ehh...szkoda słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja? co powiecieo mnie Napisano Marzec 14, 2012 Boginka jeśli ty masz 25 to jestem starsza od ciebie :P Zjadłam tylko tyle. Problem w tym ze czuje się dziwnie przejedzona, zarówno fizycznie jak i mam wyrzuty sumienia ze się opchałam. Jak przeczytałam ile tego wyszło to faktycznie nie za dużo, ale czuje się fatalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach