Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Co dla gości?

Polecane posty

Witajcie, dzisiej mam nietypowy problem. Otuż muj kochany monż zaprosił na sobote kolegie, który jest bokserem. A że sam jest aktóalnie w delegaci poprosił mie, abym pszygotowała dla jego kolegi coś do jedzenia. I tu mam dyletant. Byłam wczoraj w sporzywczym i poprosiłam o coś dla boksera na kolację. Pani poleciła mi pedigri pal i zastanawiam się teraz czy jedna puszka mu wystarczy, bo podobno jest durzy. poraćcie.

No co nikt nie pszyjmował gości we sobote?

Gość niiiikiiitaaa
mysle, że lepiej dwie, ale najlepiej rozne, zeby mial wybor

Dwie to za durzo, bo jak nie zje to się zmarnóje. A może coś innego polecisz w dobrej cenie? MOże być nawet tańsze, bo 6 zł to trochie durzo.

Gość łoł
qurwa jaka ty jestes pusta

dobra w dupie z wami, wezme oby dwa i jeszcze kiti kiet.

Znowu ta debilka się produkuje. :) Jeszcze ramtamtam sram pam pam brakuje. Czy można prosić o ban dla kretynki?

Kobylak dziekuje za propozycje, mysle ze skozystam. A cezar tez jest bokserem? sarepska jek Ci nie pasuje to nie wlas zesz I nie czytaj, znajdz se ciekawaszy temat. Ja mam taki problem I szukam rozwionzania, jak nie znasz odpowiediz to zamilcz. zastanawiam sie gdzie jest slodka sweete I jej podmiot, czyzby zapchaly sie swojo kupo? Wystarczylo, ze nie bylo nas dni kilka I juz znikly. To jest wlasnie zywy pszyklad, ze zyly naszym zyciem, ze wlasnie to je fascynowalo. A tera nie maja nic, ich szczensliwe zycie sie skaczylo.

Kobylak dziekuje za propozycje, mysle ze skozystam. A cezar tez jest bokserem? sarepska jek Ci nie pasuje to nie wlas zesz I nie czytaj, znajdz se ciekawaszy temat. Ja mam taki problem I szukam rozwionzania, jak nie znasz odpowiediz to zamilcz. zastanawiam sie gdzie jest slodka sweete I jej podmiot, czyzby zapchaly sie swojo kupo? Wystarczylo, ze nie bylo nas dni kilka I juz znikly. To jest wlasnie zywy pszyklad, ze zyly naszym zyciem, ze wlasnie to je fascynowalo. A tera nie maja nic, ich szczensliwe zycie sie skaczylo.