Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko mi to przeszkadza?

dziewczyny czy przeszkadza wam przy robieniu loda

Polecane posty

kiedy facet trzyma was za wlosy?

Gość bernardooo
łonowe?

to zalezy jesli tylko opiera reke i delikatnei mnei naprowadze to ok gorzej jak w mocny sposob probuje nakrecic tempo

no wlasnie zeby tylko trzymal te wlosy albo delikatnie naprowadzal...ale to troche malo subtelny przekaz;/

Najlepiej jak mocno chwyci i przyciska. Tylko nie teraz jak mam nos zapchany, bo bym się udusiła. 😴

a co on cie szarpie za te wlosy albo mocno glowe przyciska? Powiedz mu ze ci to nei pasuej i juz

Jaki znowu subtelny przekaz? Normalnie, facet chce pieprzyć laskę w usta tak głęboko jak się da, to jest BAAARDZO przyjemne uczucie. A że niektóre próbują uciekać no to trzeba jakoś im dać do zrozumienia, co mają robić. To nie łechtaczka, drogie Panie, ten temat wymaga zdecydowanych i głębokich posunięć.

Co to kurde za warunki? Czu mnie ktoś pyta, czy mnie odpowiada kupowanie kwiatków, zapalanie świeczek, puszczanie nastrojowej muzyki, prawienie komplementów, obsypywanie czekoladkami itp. itd.? Robię to, żeby jej sprawić przyjemność. No to chyba one też może się trochę przełamać, co?

Gość Eh.......
super, to od dzisiaj będę mu przyciskać głowę tak mocno aż wsadzi nos o mnie jakieś lizanie i delikatne muskanie nie urządza...

Nie, doceniam chęć pomocy i w ramach wdzięczności kupuję mu kwiatki, zapalam świeczki, puszczam nastrojową muzykę, prawię komplementy i obsypuję czekoladkami:)

Ble ble ble Stary satyr chyba żadna Cie nie chce i musisz dowartościowywać się u pań oblegających polskie autostrady i na nich wyładowujesz swoją wsciekłość.Oczywiscie niektórzy lubia ostre zabawy sado maso ale kiedy uprawiamy seks z ukochaną to uważam że jakieś przyciskanie, zmuszanie,szarpanie za włosy jest czymś nie do pomyslenia.

Gość Smoky eyes
Jakby mój zaczął mnie szarpac za włosy lub przyciskac na siłę to chyba bym mu wacka odgryzła... Miałby wtedy ostry sex ;-) Na szczęście nigdy tego nie zrobił.

Bo Ty jakiś taki Niedowiarek jesteś. Lubisz miziać to miziaj. Ja lubię za włosy i do siebie. A czasem i tyłek przeklepię. I udaj się do lekarza od oczu bo masz zwidy: po pierwsze jakoś nie widzę wielu autostrad a po drugie jak już się jedną parę razy przejechałem to okazało się że cała była ogrodzona i te panie co to ją miały oblegać nie mogły się do jezdni przebić.

Ahh rozumiem będziecie sie nabijać spoko w pewnym sensie nawet to rozumiem :) A i tak prawda zostawiła mnie dla innego kolegi i nie wiem czy podzielała moje zdanie zawsze to ona tak mówiła a i ja miałem to samo zdanie ale o czym z nią rozmawiać skoro kurwi się z innym... A ja lubie miziać i albo znajdę sobie taką co będzie chciała żebym ją miział albo będe samotny i juz :)

Spoko, Niedowiarek. Na pewno są i takie co lubią mizianie. Ale przyjmij też na wiarę (cholera, na wiarę?!), że wiele kobiet lubi choć ciut agresywniej. Choć może nie koniecznie od razu za włosy i do siebie... I trzym się chopie.

Nie wiem widocznie po prostu nie mam pojęcia dla kobietach dla mnie zawsze kobieta była święta może dlatego że wychowywała mnie matka . Naprawde na kobiete nigdy reki nie podniosłem i nie podniosę.Nawet w szkole jak jakaś dziewczyna wchodzi do szatni zdarza mi sie podbiec kilka metrów żeby jej te drzwi otworzyć.A w łózku to lubię przytulać całować nie będe kłamał kocham krągłe pupy ale pomacać ^^ A nie bić po pupie pasem czy coś to żałosne dla mnie i tyle .

W dzień to może i masz rację: otwieraj drzwi, adoruj, dbaj itp. itd. Ale w nocy sprawy wyglądają inaczej. Tak jakby ciemniej...

Gość baxitiil
Strasznie jestescie delikatne dziewczyny. Ja uwielbuam jak mnie facet ciagnie za wlosy i daje klapsy. Delikatny seks nie daje mi zadnej przyjemnosci. Musze poczuc przewage faceta nade mna.

mizianie miłe jest :P Michaś, dobra, już nie będę się nabijać z Twojego nieszczęścia ;) a może i szczęścia :) dziwna ta Twoja ex, że nie miała odwagi Ci to powiedzieć face to face ;)