Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola dolla kolla

też tak macie?

Polecane posty

Gość lola dolla kolla

mam chłopaka od 2 lat, którego kocham. Przed nim byłam w związku z chłopakiem przez 5 lat. Kopnął mnie kilka razy w tyłek, ostatni raz 2 miesiące przed poznaniem obecnego partnera. Mam z exem kontakt od święta do święta. Stwierdziłam,że muszę ten rozdział zamknąć definitywnie. Zerwałam z nim całkowicie kontakt. Do momentu aż dzisiaj mi się przyśnił i wszystko zaczęło się na nowo. zaczęłam znowu o nim myśleć. mam w stosunku do niego mieszane uczucia...z jednej strony czuję złość i gniew za to co mi zrobił i jak mnie wykorzystał, kiedy dowiaduję się o jego sukcesach na polu zawodowym zaczynam się wściekać. Mi jakoś ciągle nie wychodzi. Z drugiej strony jest ten cholerny sentyment. Strasznie się z tym męczę. Za dużo w tym wszystkim złych emocji.

Gość lola dolla kolla
upupup

Gość sru3
jak można nienawidzić osobę którą się kochało jak można przestać kochać kogoś widać że nie wiesz co to miłość i pewnie obecnego partnera też nie kochasz ułuda miłości zauroczenie a sentyment to zwykłe przyzwyczajenie

Gość adawrfe
widocznie nie kochasz tego chlopaka z ktorym jestes od dwoch lat, ja bylam w tej samej sytuacji kochalam bylego, a z tym co bylam- tez myslalam ze kocham ale zostawilam go i znalazlam innego i teraz szaleje za nim a o bylym zapomnialam juz dawno

Gość lola dolla kolla
po pierwsze nie napisałam,że go nienawidzę (nie mam takich uczuć w stosunku do nikogo), po drugie nie pisałam też że go kochałam. czytaj uważnie.

Gość sru3
spierdalaj idiotko zastanów się nad sobą

Gość lola dolla kolla
nie wyobrażam sobie życia bez obecnego...jest najwspanialszym facetem jakiego poznałam

Gość lola dolla kolla
a tobie radzę wizytę u psychiatry. mniej wybuchów agresji :)

Gość sru3
agresja? gdzie? a do psychiatry wybierz się sama

Gość lola dolla kolla
w tych wyzwiskach. rzucać mięsem to możesz w swoich znajomych, ale nie we mnie :) po co tu włazisz? żeby rozładować napięcie macicy? strzel sobie z palca, będzie spokój :)