Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akjhgvna uyr

jakich płynów do płukania używałyście i jakie wygrywa- zapach???

Polecane posty

Gość akjhgvna uyr

lubię szukac nowych zapachów. uzywalam różnych lenorów i silanów i na razie dla mnie bezkonkurencyjny zapach ma silan czerwony z hibiskusem. ale chciałabym dla odmiany jakiś inny zapach. Kupiłam silan złoty i tak średnio.... jakie zapachy polecacie?

Gość lenor zielony ale z niemiec
mój ulubiony

Ja uznaję tylko niebieski alpine lub biały sensitive Lenore. Reszta się nie umywa, czasem biorę inny ale do tych wracam.

Gość beklllla
niemiecki Softlan niebieski, tylko nie wlewac duzo bo zapach jest naprawde intensywny. Kazdy pyta mnie co to za zapach.

Gość ja przy takich infekcjach
Softlan niebieski!!!! Pięknie pachnie i zapach utrzymuje dlugo :) Kiedyś był ciężko dostępny, teraz kupuję go w auchanie

Gość ja ostatnio odkryłam Sofin
Fioletowy Black Perle jest dla mnie rewelacją. Na dokładkę jest o połowę tańszy od Lenora i bardzo długo trzyma zapach. Jedyny mankament, ze jest wyłacznie w Leclercu póki co

Gość było już ale powtórzę
niemiecki lenor zielony bezkonkurencyjny

Gość beklllla
Dziewczyny a jak dokladnie nazywa sie ten niemiecki zielony Lenor? Bo jest chyb wiecej o zielonym odcieniu. A kupilabym go sobie na probe :)

Gość najlepszy płyn do płukania
to niemiecki softlan niebieski, zadne lenory, silany itp. Przerobilam juz wszystkie chyba plyny do plukania i zdecydowanie niebieski softlan wygrywa wzgledem zapachu i dlugosci utrzymywania sie jego na ubraniach

ja używam Bambino lub jak go nie ma bo coś go ciężko dostać to Dzidziusia. Te zapachy mi odpowiadają najbardziej.

Gość begiebe
mam okazje byc teraz w DE i mi sie podoba bialy Lenor sensitive. mam tez ten maly rozowy Energy, tez calkiem w porzadku