boginka25 0 Napisano Marzec 14, 2012 Witam...Od 26 dni jestem na diecie 500 kalorii, ale szukam dziewczyn zmotywowanych, na obojętnie jakiej diecie, by wspólnie się dzielić doświadczeniami i wspierać w dążeniu do piękna...Jestem wesołą 25 latką rodem ze śląska ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Marzec 14, 2012 no to dolaczam ;) jestem zmotywowana od 2 tyg na diecie + cwiczenia staram sie jesc zdrowo do 1500kcal dziennie raz w tygodniu (niedziela) jem normalnie, czyli z cala rodzina :P cos o sobie ;) mieszkam w UK juz 10 lat, mam 28 lat, 2 dzieci i 2 kotki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Marzec 14, 2012 dzisiaj postanowilam ze bede na zmiane jechac jeden dzien 15 min hula hoop + ciezarki i 30 min rowerka drugi dzien 15 min hula hoop + 8 mins abs wczoraj byl scenariusz numer 1, dzisiaj scenariusz numer 2 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 15, 2012 Podziwiam, bo u mnie z ćwiczeniami różnie, ale dietkę trzymam twardo :) Dziś rano rodzice się czepiali, że za mało jem :/...Ja na śniadanko tradycyjnie 2 wasy z polędwicą czyli- 90 kal...Mam nadzieję, że więcej dziewczyn tu wejdzie i będziemy mogły wymieniać doświadczenia i się wspierać, w tym trudnym dla nas okresie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 15, 2012 Buuuuuuuuuu...pusto tu u mnie...widać odchudzanie na poważnie nikogo nie interesuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margooo20 0 Napisano Marzec 15, 2012 Hejka ja się chętnie przyłącze jestem już od dłuższego czasu na diecie , ale od 3 dni próbuje diety south beach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 15, 2012 Wow...widzę że ci też nieźle dietka idzie :) Po south beach będziesz miałam na pewno ładne ciało :)...fajnie że ten sam wzrost mamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margooo20 0 Napisano Marzec 15, 2012 No tak wzrost ten sam ;) no Ty też już ładnie schudłaś , gratulacje . 500 kcal troche mało . Co np jesz przez cały dzień ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blueberry13 Napisano Marzec 15, 2012 bylo tak: 170cm 78kg po diecie, cwiczeniach i pracy fizycznej jest tak: 170cm 65kg cel: 55 kg :) zostalo mi jeszcze 10kg, nie wiem jak to zrzuce, ale pracuje fizycznie, wiec moze jakos dam rade, poza tym nie jem slodyczy zbyt czesto, w tyg w ogole, owoce, warzywa, mieso nie tluste, ryby, ot to moja magiczna dieta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 15, 2012 Mój jadłospis : 2 wasy z rzodkiewką- 70 kal pomarańcza- 60 kal warzywka chińskie na patelnie- 130 kal serek danio light- 130 kal 100gram kapusty kiszonej- 10 kal Czyli dzisiaj 400kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 15, 2012 Jest sporo fajnych rzeczy niskokalorycznych!! Deser Satino czekoladowy 0% to 80 kalorii, kapuśniak na rosołku knorr porcja to 60- 70 kal...Miliony możliwoścI a waga spada :)...Choć ja grzeszna kobieta, bo od czasu do czasu z moimi kochanymi studentami po 4 piwa w siebie wrzucałam :) Jak macie pytania co do potraw niskokalorycznych to z miłą chęcią na nie odpowiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 15, 2012 Blueberry, witam cię serdecznie...gratuluje znacznego spadku wagi... praca fizyczna to nie to co ćwiczenia, ale też dają w tyłek, więc jeśli będziesz trzymać racjonalną dietkę, to te 10 kilo zniknie jak z bicza strzelił...zresztą waga to nie wyznacznik...liczy się to co widzimy w lustrze no i ciekawy charakterek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margooo20 0 Napisano Marzec 15, 2012 No tak duże jest rzeczy niskokalorycznych przez które nie jesteś głodna a waga spada ;) No tak alkohol to niestety kalorie , a czasem trudno się powstrzymać i odmówić sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 15, 2012 Masz świętą rację Margo...alkohol to nasz wróg przy diecie...ale ja nie chcę być dziwakiem, więc wolę coś wypić i być cool laska,a nie jakieś dziwadło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margooo20 0 Napisano Marzec 15, 2012 No ja tak samo zawsze coś wypije , nie zdarzyło mi się że nie . Ale za to na następny dzień ścisła dieta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Marzec 15, 2012 trzymam sie ale od dzisiaj jestem na silnych antybiotykach i bardzo silnych srodkach przeciwbolowych, mam 7 dni zwolnienia lekarskiego z pracy w sumie caly dzien przespalam i mialam niezle odloty po tych tabletkach musze zaprzestac cwiczen na pare dni ale postaram sie trzymac diete pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
othucajka 0 Napisano Marzec 15, 2012 dobra, dołączam tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 16, 2012 Andziam najważniejsze jest zdrowie!! Witam nową koleżankę ;)...Ja dziś całą noc piszę pracę magisterską :) Cóż, jestem stworzeniem nocnym, nic na to nie poradzę...ale z wyników mojej pracy jestem zadowolona :). Mam nadzieję, że dzisiaj jakoś dotrwam do końca dnia...28 dzionekdiety czas zacząć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yyughiuh 0 Napisano Marzec 16, 2012 500 kalorii to trzy kromki chleba? o czym ta praca czyli robilas jakies badania czy opracowujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 16, 2012 Jestem mediewistą i z łacińskich źródeł na temat krakowskich Żydów w XIV i XV wieku piszę...co do diety to cztery posiłki na dzień to są:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yyughiuh 0 Napisano Marzec 16, 2012 trzy kromki maja 500? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Marzec 16, 2012 Hej! Dzieczyny dołącze do was. Moge? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 16, 2012 zależy jakie...średnio kromka zwykłego chleba ma jakieś 90- 120 kalorii w zależności od wielkości...najlepiej zastapić je pieczywem ryżowym, tym fitnes ( miałam takie kiedyś 99 kal kromka, a było pyszne), albo wasą ;). Witam kolejną koleżankę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margooo20 0 Napisano Marzec 16, 2012 Witam nowe dziewczyny , ja już po śniadaniu i po ćwiczeniach których strasznie mi się nie chciało robić . _MalgosiaGosia_ opowiedz coś o swojej diecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 16, 2012 Mój jadłospis na dziś: 2 wasy z polędwicą i ketchupem- 100 pomarańcza i kawa z mlekiem- 80 jajko z grzybami i wafel ryżowy- 160 Satino czekoladowe 0% i tarta marchewka- 100= 440 kalorii na dziś dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Marzec 16, 2012 Jeżeli chodzi o moją diete to poprostu MŻ plus wysiłek fizyczny. U mnie nie sprawdzają się rygorystyczne diety, nie potrafie sobie pewnych rzeczy odmówić. A przy MŻ nie jem dużo ale jem to na co mam ochote! Oczywiście bez zbednych tłuszczy czy węglowodanów;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Marzec 16, 2012 boginka25 ale Ci pieknie waga poleciała;) Od kiedy sie odchudzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 16, 2012 Małgosia na pewno jest w twoim rozumowaniu sporo racji, bo przy takiej diecie nie rzucisz się na ulubione potrawy bo cały czas je jesz , tyle że mniej. A jaką masz wagę, wzrost i do czego dążysz :) Mam nadzieję, że wzajemnie tu sobie dziewczyny pomożemy :)...Jakby co pytać mnie absolutnie o wszystko ;) Jak będę mogła pomogę z miłą chęcią, bo po to ten temat założyłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boginka25 0 Napisano Marzec 16, 2012 No i odchudzam się 28 dni :) Z ćwiczeniami przy mojej diecie ciężko, bo potem człowiek jest słaby ale dużo chodzę, pływam od czasu do czasu i takie tam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_MalgosiaGosia_ 0 Napisano Marzec 16, 2012 Zmieniłam stopke;) Chciałabym na poczatek 60kg ale z biegiem czasu-- bo jak widziecie powoli mi waga spada, będę sobie poprzeczke podnosiła;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach