Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiowaa

Problem z psem!!!!!

Polecane posty

Gość psiowaa

Moze mi ktoś poradzi.Mojego psa prawdopodobnie swędzą uszy bardzo trzepie głową...nie mogę jechać z nim do weterynarza bo to jest duży pies i nie wsadzę go w samochodu.Może jest jakieś,,ludzkie lekarstwo,które kupię w aptece.

Gość hfddgd
moj kundel mnie wqrwia, nie umie zrobic prostych potraw, czy tooo toormalneeee !? ahhh

Twoj pies moze miec zapalenie ucha badz pasozyty, grzyby, nie radzilabym go leczyc samemy, od tego sa specjalisci

Gość psiowaa
Mogę jechać do weterynarza dopiero za 2 tygodnie jak mąż wróci a nie chciała bym ,żeby jakieś paskudztwo się nie narobiło :(

Gość psiowaa
Też myślałam o wizycie domowej,ale najbliższy weter.przyjmuje 50 km.ode mnie

Gość ar
jestes niedebilkodpowiedzialną debilka mam nadzieje ze sie zarazisz

Prawdopodobnie ma jakieś zapalenie, weta możesz poprosić o przyjazd do domu. Sama możesz przetrzeć uszy psa środkiem "octenisept" ale nie dłub mu tam ;) Tak czy tak musisz zaczerpnąć porady weterynarza.

Gość gdfgd
ar nnn@tlen.pl'; jestes niedebilkodpowiedzialną debilka mam nadzieje ze sie zarazisz naucz sie cipo pisac

Gość psiowaa
Aghai dzięki bardzo...jasne ,że pojadę do weter.no ,ale niestety dopiero za jakiś czas.Sama sobie nie poradzę z owczarkiem:(

Musisz pojechać z nim do weterynarza autorko Co za to wymówka... Masz psa wielkości krowy? :O Mój pies miał zapalenie ucha przez pokarm na który okazało się, że jest uczulony. Dostaliśmy taką dużą tubę, jakby ze strzykawką i musieliśmy aplikować mu to w uszka. Przeszło. Pies się męczy, nie bądź nieczuła.

Błagam cie, sadystko zabierz tego psa jak NAJSZYBCIEJ do weterynarza ! W dwa tygodnie, to ci pies ogłuchnie i zdechnie, nie rozumiesz? :O Jak to do samochodu go nie wsadzisz? Co ty pierdolisz? Po prostu jesteś leniwa i sadystyczna :O

Gość psiowaa
Pisałam,że za dwa tygodnie .Jestem sama i nie mam auta,czy to przestępstwo.Myślałam,że kupię coś w aptece ,żeby trochę psu ulżyć :( Nikt nie chce go wsadzić do auta...boją się:(

Gość psiowaa
Fajnie się pisze ....wizyta domowa jak sie mieszka w mieście i weter.na pęczki

Gość ipocotebluzgi
Spróbuj atecortin ,kupisz w aptece ,psu nie zaszkodzi

Gość ja tez tak mam ;)
Może kup w aptece świetlik do uszu.

Gość gr kłykin :
moze miec swierzba moj psiak łapał to gowno od kota ,który łaziił sobie gdzie tam chciał ,swedziały go te uszy podobne obiawy ma psiak jesli dostał zapalenia ucha -jesli jest to kudłacz z zarosnietymi uszami -sierscia trzeba to wyciac albo wyłuskac -ale jesli nie umiesz to sie sama za to nie bierz( psy z wiszacymi uszami tez maja czesty ten problem ,( uszy musza sie wentylowac ) i isc do apteki i kupic lek powiesz ze dla psa dadza ci napewno

Gość adabada
znalazłam na jakiejs stronie dot. pielegnacji psow Uszy Oliwa lub olej migdałowy mogą pomóc oczyścić pozostałości wosku w uszach po infekcji lub zakażeniu pasożytami. Urazy płatków usznych można oczyścić przy pomocy oczaru wirginijskiego (Hamamelis virginiana). W przypadku białych psów, u których końce uszu narażone są na podrażnienie promieniami słonecznymi, ulgę może przynieść aloes. Do oczyszczania kanału ucha podczas jego zapalenia stosuje się nagietek. Niektórzy uważają, że miłorząb dwuklapowy zmniejsza głuchotę poprzez polepszenie krążenia w uchu. Przemysłowo wytwarzane żele ziołowe służą do zapobiegania dostawaniu się do przewodu ucha zewnętrznego insektów i utrzymania go w dobrym stanie.

Gość hgyy
dziżys.. moze jeszcze wlej mu tam troche oleju rzepakowego pomieszanego z benzyną i na koniec posmaruj dziegciem, napewno pomoze, cioci zdzisi wujka szwagra od strony brata stryjecznego tez tak mial i pomoglo

adabada Proszę... Sposoby cioci Wiesi w XXI wieku.... Ja już mówiłam octenisept lub gentamycyna, mała ilość na wacik wytrzeć płatki uszu psa. TYLKO NIE GRZEBAĆ GŁĘBOKO bo go uszkodzisz. Żadnych ludzkich preparatów do uszu. Psiowaa 2 tygodnie to za długo, żeby czekać. Przecież nawet jeśli mieszkasz na wsi to wet przyjedzie.

Gość Gość
Mojego psa prawdopodobnie swędzą uszy bardzo trzepie głową Wiesz że na oko, to chłop w szpitalu umarł. Nie kombinuj i nie rób nic na własną rękę jeżeli nie masz pojęcia co mu jest. Możesz mu bardziej zaszkodzić, niż pomóc. Przyczyn może być dziesiątki. A jakiej jest wielkości ten pies, że się do auta nie zmieści ?

Gość suss
autobusem możesz pojechać jutro. Do autobusu sie chyba zmieści co? Czy jest większy niż autobus? Owczarka mam, i 2 razy z nim autobusem jechałam i jakoś dało radę.