Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anula2500

kaszki bobovita

Polecane posty

Nie wiecie co się dzieje z kaszkami Bobovita? Brakuje w sklepach smaków, mi głównie zależy na Pyszne śniadanko, mleczna owsianka. Zwiedziłam już kilkanaście sklepów we Wrocławiu i nic!!!!

Gość lulubluu
z mojego sklepu tez je wymiotlo, a co lepsze ostatnio nawet w Auchanie były totalne pustki w kaszkach :O

Gość Ekypaaa'/
ja kupiłam 2 dni temu w Biedronce.

w której Biedronce, bo kilka już też odwiedziłam i nic;/;/;/ W tesco się pytałam to pani mówiła ze już od 2 miesięcy nie mają dostaw

Gość Marttta
ja poszukuje bebika 3, niby na ich stronie pisze że już rozwiazali problem, ale u mnie pustki, może to ma jakiś związek, nie wiem

Gość ja dzis kupilam
w stokrotce i nawet nowe smaki, jakas kaszka z sokiem owocowym i kaszka ze sliwkami jabłkami, nawet zwiekszyli asortyment o herbatki bo zawsze byly tylko z hippa

Gość dietetyczka....
mamy, kaszki bobovita to sam cukier i zapychacze. nie radze tuczyc tym dzieci, kaszki wcale nie sa obowiazkowe w menu malucha. odstawic radze.

Gość lulubluu
nikt dzieciom nie daje po paczce kaszki dziennie-spokojnie moja mala wciaga kaszke na sniadanko-jest szczupla!

Gość ja dzis kupilam
pocałuj się w dupę dietetyczko za dychę

no mój ma prawie 16 miesięcy a niestety waży tylko 9kg, a kaszki je codziennie na śniadanie. Ale wygląda zdrowo i wcale nie na 9kg(lekarz zawsze się dziwi jak patrzy na wagę), widocznie taki jego urok. Po śniadanku obowiązkowo myjemy ząbki

Gość ja dzis kupilam
ten wpis wyzej to podszyw sama sie pocaluj w dupe

Drogie Mamy, faktycznie w ostatnim czasie mogłyście napotkać na trudności z dostępnością kaszek BoboVita. Bardzo przepraszamy za niedogodności. Dostawy kaszek zostały już jednak wznowione i niebawem produkty powinny pojawić w sklepach w których były dostępne do tej pory. Jeśli chciałybyście się dowiedzieć w jakich sklepach w Waszej okolicy znajdziecie kaszki BoboVita, to zachęcamy Was do skontaktowania się z naszym Serwisem Konsumenckim zadzwońcie (801 16 5555 - infolinia jest czynna w dni powszednie od godziny 8.00 do 17.00) lub napiszcie (serwis@nutricia.com.pl) Chętnie podpowiemy! Pozdrawiam - Doradca NUTRICIA

Gość fsgwgtw
Podejrzewam że marka szykuje jakieś nowe smaki, za nową, jeszcze bardziej absurdalną cenę. Skoro jest tu przedstawiciel, to skorzystam i złożę podziękowania. Bardzo jestem wdzięczna marce Bobovita za to że windując ceny, skłoniła mnie do gotowania porządnej, prawdziwej kaszy manny na mleku, płatków owsianych i tym podobnych dań.

Dzwoniłam dziś na infolinie i pani powiedziała ze jeden dostawca nawalił z dostawą jednego ze składników i stąd te braki ale już wszystko nadrobili i od przyszłego tygodnia zaczną spływać dostawy do sklepów

Gość nicnic
Moje dziecko ma 11 m-cy i nie zna smaku gotowych slodzonych kaszek - polecam takie zywienie

Gość fsgwgtw
Nicnic, a gotujesz też dla innych?

Gość nicnic
kogo masz na mysli?

Gość pomarańczka002
jezu jak czytam o tym cudownym karmieniu bez cukru, glutaminianu sodu i innych rzeczy to aż mi się nóż otwiera w kieszeni. Teraz to takie modne krytykowanie innych. Po to są te kaszki żeby dawać je dzieciom. Skoro są takie beznadziejne i szkodliwe to aż niemożliwe żeby były tak po prostu produkowane. W końcu nie daje się ich dzieciom z wygody, tylko żeby zapewnić dobrą dietę bogatą w różne składniki. Do wszystkiego można się przyczepić.

Gość matka z Polski B
soli drogowej zabrakło :P hehehe

Gość mamaGabi
W Krakowie też zniknęły z półek kaszki mleczno-ryżowe Bobo-Vita. Absolutnie nie przekonuje mnie informacja o braku jednego ze składników!!! Jeżeli by tak było,to kaszki znikały by stopniowo a nie z dnia na dzień. W zeszły weekend kiedy nie znalazłam jej w sklepie w którym zwykle się zaopatruję rozpoczęłam poszukiwania. W końcu w udało mi się znależć pełny asortyment w Kauflandzie. Jakież było moje zdziwienie gdy dwa dni później znów udałam się do Kauflanda a tam puste półki-ani jednej kaszki. Udałam się do kierownika działu,który poinformował mnie,że kaszki zostały tymczasowo WYCOFANE!!!!! Oczywiście nie podał mi przyczyny. Po raz kolejny napisałam do producenta z prośbą o wyjaśnienie. Czekam. I szczerze jestem zaniepokojona.

Gość mamaGabi
W Krakowie też zniknęły z półek kaszki mleczno-ryżowe Bobo-Vita. Absolutnie nie przekonuje mnie informacja o braku jednego ze składników!!! Jeżeli by tak było,to kaszki znikały by stopniowo a nie z dnia na dzień. W zeszły weekend kiedy nie znalazłam jej w sklepie w którym zwykle się zaopatruję rozpoczęłam poszukiwania. W końcu w udało mi się znależć pełny asortyment w Kauflandzie. Jakież było moje zdziwienie gdy dwa dni później znów udałam się do Kauflanda a tam puste półki-ani jednej kaszki. Udałam się do kierownika działu,który poinformował mnie,że kaszki zostały tymczasowo WYCOFANE!!!!! Oczywiście nie podał mi przyczyny. Po raz kolejny napisałam do producenta z prośbą o wyjaśnienie. Czekam. I szczerze jestem zaniepokojona.

Gość ulalaalll
w tesco tych kasezk jest pod dostatkiem, ale mozliwa jest sytuacja, ze w kauflandzie zbarakło poniważ inni rodzic je po porstu wykupili podobnie było z mlekiem bebilon, dostać je w tesco to był cud ostatnimi czasy, ale czasem uda sie trafić na większa ilosć towaru

Gość mamaGabi
Kierownik działu powiedział mi,że zostały wycofane,ale nic bliżej nie może mi powiedzieć!!

Ja też nie znalazłam w Krakowie, ani w Rossmanach, ani w TESCO, ani w Carrefour... tzn. zostały tylko takie bezmleczne, a mlecznych bodajże kleik ryżowy. I też się zastanawiam czy to nie było w żaden sposób powiązane z tą aferą solną... Co do tego czy są zdrowe- hm, nie daję dziecku żadnych suplementów, więc jak zje na śniadanie kaszkę do której ktoś dodał witamin i mikroelementów, to nie zaszkodzi, nie wiem co w tym takiego strasznego. Próbowałam robić domową owsiankę na mleku, z bananem- jest słodka co najmniej tak samo... Zresztą nie wychowuję dziecka bez cukru.

Ja też nie znalazłam w Krakowie, ani w Rossmanach, ani w TESCO, ani w Carrefour... tzn. zostały tylko takie bezmleczne, a mlecznych bodajże kleik ryżowy. I też się zastanawiam czy to nie było w żaden sposób powiązane z tą aferą solną... Co do tego czy są zdrowe- hm, nie daję dziecku żadnych suplementów, więc jak zje na śniadanie kaszkę do której ktoś dodał witamin i mikroelementów, to nie zaszkodzi, nie wiem co w tym takiego strasznego. Próbowałam robić domową owsiankę na mleku, z bananem- jest słodka co najmniej tak samo... Zresztą nie wychowuję dziecka bez cukru.

Gość to co z tymi kaszkami ???
bo nie wiem co myslec ?Orientuje sie ktos w temacie ? Co sie stalo ?

Gość mamaGabi
Ja przeżuciłam się na Nestle,choć wybór niestety jest znacznie mniejszy i jeśli sprawa się nie wyjaśni nie wrócę do Bobo-Vity!!!! Na samą myśl ,że z kaszkami było coś nie tak mam gęsią skórkę..

Gość mamaGabi
przepraszam za błąd w przerzuciłam :)

Gość to co z tymi kaszkami ???
ja wlasnie mam kupiony zapas kaszek w domu i nie wiem czy podawac :-0 O co chodzi ?