Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donatello

kobieta która mnie kiedyś odrzuciła teraz chce wrócić, ale jest problem

Polecane posty

Gość Donatello

Zadzwonił do mnie jej były i powiedział, że on i ona są nosicielami hiv i żebym się dobrze zastanowił czy chcę z nią być. Czy ta dziewczyna mogłaby być aż tak perfidna, że najpierw mnie zgnoiła, co zresztą przypłaciłem ciężką depresją dwa lata temu, a teraz próbuje uwieść i zarazić, kiedy sama uświadomiła sobie swój błąd sprzed lat? Czy to może jakiś podstęp jej byłego? Ona wciąż mi się podoba, ale nie wiem co robić!

Gość zażądaj świadectwa na nosiciel
HIV. niech Ci je pokaże i wtedy jak będzie w porządku, to nic nie stoi na przeszkodzie. wcześniej, choć to może być tylko zemsta byłego lepiej się powstrzymaj od seksu bo życie masz jedno. zawsze trzeba uważać w tak delikatnych sprawach. to odnosi się też do mężczyzn, żeby nie było.

no i jeszcze - "przepłaciłeś ciężką depresją" to rozstanie bo Cię tak "zgniła", a teraz chcesz z nią być bo Ci się "podoba " ? ;)

Gość Donatello
Bo to jest dziewczyna z gatunku tych lepszych, którym się nie odmawia .. a taki stary prawik jak ja nie mający powodzenia u płci przeciwnej nie mam zbyt wielkiego wyboru .. nie chciałbym jej spłoszyć, więc jak przeprowadzić test na hiv aby ona się nie skapowała?

a dlaczego ma się nie "skapować". nie byłeś z nią przez parę lat i tak naprawdę nic o niej nie wiesz poza tym, że była z kimś. powiedz jej, że musisz mieć pewność, że jest czysta, nie ma HIV.

Widzisz, tak naprawdę to wyniki badań też udostępnią tylko jej. Zawsze może coś tam poprawić i Ci pokazać zmienione. Ja bym uderzył wprost. Po pierwszy - masz szansę zobaczyć w oczach czy to prawda (patrz w oczy jak będziesz jej mówił). Po drugie - jeśli to nieprawda - dowie się co mówi jej były. Widzisz, nawet byłego nie możesz prosić o jego testy - bo może Ci podać fałszywe (coś tam zmieni). Jeśli bardzo jej zależy - udacie się razem na testy i razem je odbierzecie (Jej i Twoje) i będzie ok. Jeśli ona ma czyste intencje - dogadacie się.

Gość a może po prostu
jakiś skurwiel chce sie na niej zemścić, nie musieli wcale być ze sobą a ty łykasz wszystko co ci powie byle kto.

Jest możliwość, że były jest kutasem i chce jej napsuć krwi ale ty też się szanuj człowieku "co to za odpowiedz ona jest z tej górnej półki której się nie odmawia"... :O Wiesz co piszesz?:( Ta górna półka zafundowała Ci ciężka depresję, zapomniałeś?... Miej jakąś szczątkową godność. Skoro cie zgnoiła to może i drugi skoro jest taka zajebista;(. Lepiej postaw sprawę jasno, powiedz co były o niej mówił i zaproponuj, że razem, ty i ona zrobicie sobie badanie zobaczycie czy jesteście zdrowi wtedy nikt nie będzie miał pretensji. A takimi podchodami i testami w tajemnicy to sobie wyrobisz odpowiednie świadectwo:D

Jest możliwość, że były jest kutasem i chce jej napsuć krwi ale ty też się szanuj człowieku "co to za odpowiedz ona jest z tej górnej półki której się nie odmawia"... :O Wiesz co piszesz?:( Ta górna półka zafundowała Ci ciężka depresję, zapomniałeś?... Miej jakąś szczątkową godność. Skoro cie zgnoiła to może i drugi skoro jest taka zajebista;(. Lepiej postaw sprawę jasno, powiedz co były o niej mówił i zaproponuj, że razem, ty i ona zrobicie sobie badanie zobaczycie czy jesteście zdrowi wtedy nikt nie będzie miał pretensji. A takimi podchodami i testami w tajemnicy to sobie wyrobisz odpowiednie świadectwo:D