Nemesio Cervantes 409 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, murb napisał: Wszystko jest na miejscu. Jesteś na Starówce rekreacyjnie czy będzie szal niedzielnej nocy? chwilowy odpoczynek jutro jak zwykle pracujacy poniedzialek. polecam takie wyjscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Chyba nie rozumiem. Nie jestem żadną instancją przyjmująca skargi. Kłopotliwe bo trzeba rozpatrywać i zbyt duża odpowiedzialność z tym związana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 134 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: W niektórym towarzystwie jak najbardziej przyjemny. Są ludzie z którymi lubię pisać i tacy, z którymi lubię pisać jeszcze bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 790 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Można dojeżdżać od czasu do czasu Kogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 87 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kogo Darmowa reklama zachęcająca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 790 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Może myślą że później karzesz mnie jak mamusia . Myślę że co niektórzy chcieliby być tak karani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 7 godzin temu Przewidywalni co do bożej sekundy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu cały dzień na forum udając maczo, a dzieci głodne i żona zaniedbana. Bo przecież trzeba gdzieś błyszczeć i komuś się wygadać. A najlepiej to anonimowo się pośmiać. Prawda Leksio? zamiast dogryzać innym, zrob rach. sumienia.. Janusza zaniedbujesz pogaduchami ma forum, i wypominasz innym. Wstydz sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: zamiast dogryzać innym, zrob rach. sumienia.. Janusza zaniedbujesz pogaduchami ma forum, i wypominasz innym. Wstydz sie. O jest robak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blancmange 13 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Get Out napisał: zbyt obcesowy. Nowe słówko do widmokowego bingo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 33 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, murb napisał: Są ludzie z którymi lubię pisać i tacy, z którymi lubię pisać jeszcze bardziej. Tak wiem widziałem nie jeden raz i szanuje to, ale nie myślałem, że akurat my będziemy rozmawiać Zazwyczaj nie wbijam w cudze tematy po prostu. Nie zmienia to faktu, że jesteś bardzo sympatyczna kobietka Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 790 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie wiem o jakie wtajemniczenie Ci chodzi, ale lubię śpiewać i chyba się minąłem z powołaniem, bo zupełnie coś innego w życiu robię. Zaśpiewaj coś i nagraj i wrzuć chętnie posłuchamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 409 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał: O jest robak. widze ze femcel caly dzien wyczekuje swojego idola... smutne to zycie w klatce swoich uprzedzen i lęków. terapeuta sie kłania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, blancmange napisał: Nowe słówko do widmokowego bingo xD Tylko nie zatrzep się zboku terenowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 134 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: chwilowy odpoczynek jutro jak zwykle pracujacy poniedzialek. polecam takie wyjscia Rekomenduje drugi szereg knajpek za Nowym Świecie. Tłok tam jak nie wiem co ale szybki szot i lecisz dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Myślę że co niektórzy chcieliby być tak karani Być na moim miejscu to na pewno . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: widze ze femcel caly dzien wyczekuje swojego idola... smutne to zycie w klatce swoich uprzedzen i lęków. terapeuta sie kłania Lepsza twoja klatka Grażyny? Skoncz to oszustwo kleks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 134 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Tak wiem widziałem nie jeden raz i szanuje to, ale nie myślałem, że akurat my będziemy rozmawiać Zazwyczaj nie wbijam w cudze tematy po prostu. Fajne w życiu jest to, że zaskakuje. Lubię tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 790 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, blancmange napisał: Nowe słówko do widmokowego bingo xD A co nie znasz takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 134 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Get Out napisał: Kłopotliwe bo trzeba rozpatrywać i zbyt duża odpowiedzialność z tym związana. Bycie odpowiedzialnym to najmniej przyjemna część bycia dorosłym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 134 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Lepsza twoja klatka Grażyny? Skoncz to oszustwo kleks. Udaje że ma żonę? Edytowano 7 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A co nie znasz takiego? Chwyta się jak tonący brzytwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Udaję, że ma żonę? Udaje ze go to cieszy. Ale to typowe dla janusza 40 plus. Wdepnol w sråke i smierdzi ale idzie w zaparte że wygrał życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Bycie odpowiedzialnym to najmniej przyjemna część bycia dorosłym. Czy ja wiem ja lubię lecz wybiórczo , bo tak jest wygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 33 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Zaśpiewaj coś i nagraj i wrzuć chętnie posłuchamy Pomyślę, ale publicznie nie wrzucę mogę Ci wysłać prywatnie jeśli chcesz posłuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 49 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: zamiast dogryzać innym, zrob rach. sumienia.. Janusza zaniedbujesz pogaduchami ma forum, i wypominasz innym. Wstydz sie. Ja nie dogryzam. Sam zacząłeś obrażać siedząc tutaj cały dzień... I ten protekcjonalny ton, łapanie za tyłki obcych chłopów. A fe Nie mam powodów do wstydu, bo wstyd to kraść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 134 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Czy ja wiem ja lubię lecz wybiórczo , bo tak jest wygodnie. Tak, masz dużo zaskakujących zasad, teorii i przekonań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 134 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Pomyślę, ale publicznie nie wrzucę mogę Ci wysłać prywatnie jeśli chcesz posłuchać Uwaga! Pisanie na priva to w tym miejscu jest zbrodnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 33 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, murb napisał: Fajne w życiu jest to, że zaskakuje. Lubię tak. To prawda ja też tak lubię Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 174 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Tak, masz dużo zaskakujących zasad, teorii i przekonań. Bo jestem wyjątkowy z bardzo skromnym ego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach