Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajkajamajka

Ciaza i jego eks

Polecane posty

Gość jamajkajamajka

Wlasnie sie dowiedzialam, ze facet, z ktorym bylam przez 4lata, ktoremu w zeszlym roku urodzilam corke, w trakcie mojej ciazy zalatwial sobie tzw. rozlakowe (kasa z Holandii, za rozdzielenie z partnerem, bratem, rodzicem) na swoja eks, z ktora nie byl na tamta chwile ponad trzy lata!!! Potrzebowal od niej rozne dokumenty np. kopie dowodu i tego typu rzeczy i ona mu pomagala. Maja razem dziecko ale to chyba ich nie upowaznia do robienia takich numerow?! Na dzien przed urodzeniem sie naszej corki on byl u ksiegowej by mu pomogla w tej sprawie! Przeciez to jakas paranoja!!!

Gość jamajkajamajka
niech ktos pocieszy i powie, ze to debil i ze dobrze robie wypieprzajac go ze swojego zycia

Gość Dobra Kobieta
No ba! DEBIL to mało powiedziane;/ Dbrze robisz;] Ja sama msuze wywalić ejdnego ze swojego żcia.;)

Gość jamajkajamajka
dzieki :) oczywiscie dowiedzialam sie o wszystkim nie od niego (my kobitki mamy swoje spsoby); jak tak to przylatywal do mnie z kazdym najglupszym pismemkiem z urzedu, zebym mu przetlumaczyla i wyjasnila o co chodzi a o tym jakos dziwnie zapomnial mi wspomniec

Gość Dobra Kobieta
ja też sie dowiedziałam,że flirtuje z jedną dziewczyna bo zajrzałam do jego gg!!

Gość jamajkajamajka
chodzi mi o to, zeby sie upewnic, ze to jest przegiecie (tak jak to czuje), ktore w normalnym zwiazku nie powinno miec miejsca a jak znam jego bedzie mi wmawial, ze chodzilo tylko o pieniadze, ze nic ich nie laczy, ze tylko dziecko itp. a tego typu numery odwala dosc czesto, wmawia mi, ze nic nie rozumiem, ze jestem nienowoczesna, bo nie potrafie oddzielic pewnych spraw itp