Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosshts

Szukam miłośći tylko Śląsk

Polecane posty

Gość tosshts

Postanowiłem że znajdę swoją miłość w internecie :D Dotychczas szukałem jej przeważnie w pubach, na imprezach ale zazwyczaj dziewczyny które poznawałem nie były nastawione na dłuższą przyszłość tylko krótkie romanse więc podziękowałem.Na początku napiszę może co mogę zaoferować przyszłej "wybrance" :) Przede wszystkim dyskrecję, szczerość, lojalność i wielką miłość mojego serca które pragnie kochać ale ma pecha i mu nie wychodzi :) Jeśli chodzi o mój wygląd to mam 185cm, 82kg, brunet, dobrze zbudowany, szczupły.Słucham muzyki, jeżdżę na rowerze, kocham zwierzęta, robić zakupy :D, lubię wyjść do jakiejś fajnej knajpki zjeść dobry obiad/kolację.Szukam dziewczyny której tak jak mi brakuje uczucia, seksu, miłości.Moim ideałem jeśli chodzi o wygląd zawsze były brunetki.szatynki ale blondynki też się nadają o ile są..mądre, żartowałem :) Kolor włosów tak naprawdę nie ma znaczenia ale to czy ta dziewczyna będzie miała coś w sobie przez co ja będę miał w brzuchu jeden wielki wir :) Mieszkam na Śląsku i tutaj również szukam dziewczyny :) Jeśli któraś chce popisać podaję swój mail shattered85@wp.pl

Gość desperatka....................
ile masz lat

Gość tosshts
26 :)

Gość desperatka....................
mam 23 lata pasuje?

Gość tosshts
23 to za mało, szukam kogoś od 25 w górę

Gość addrenalinaa
Jestem w Twoim wieku, szatynka 91/65/89, brązowe oczy, szczupła, pracuję i mieszkam w okolicach Żywca.Wysłałam Ci mail :)

Gość tosshts
Odpisałem :)

Gość jood23
a może chcesz się zaopiekować moją niedoszłą teściową, ma 62 lata i jest wdową po górniku i ma rentę w wysokości 2258 zł. netto , posiada auto którym nie jeździ, ponieważ nie ma prawa jazdy a auto to jest Fiat 126 P na częściach włoskich z

Gość fetyshkka
Z opisu fajny chłopak z Ciebie :) szkoda że zajęta jestem :)

Gość AUTOR to żal
to mój były. Nie pytajcie,wiem:) Jeśli chcecie być z palantem który posuwa dzieci powodzenia :)

Gość jood23
a może chcesz się zaopiekować moją niedoszłą teściową, ma 62 lata i jest wdową po górniku i ma rentę w wysokości 2258 zł. netto , posiada auto którym nie jeździ, ponieważ nie ma prawa jazdy a auto to jest Fiat 126 P na częściach włoskich z roku 1972 , dodatkowo niedoszła teściowa ma sporej wielkości wąsy, których nigdy nie goli i capi moczem, reflektujesz ?

Gość ......................k
zostawilam mail ;)

Gość tosshts
Zacząłem korespondencję z adrenaliną więc nieaktualne już :) dziękuję za zainteresowanie :)

Gość Loteecka
szkoda :( a gdzie pracujesz i skąd jesteś jeśli mogę zapytać ?

Gość poda ktoś jeszcze maila?
to wyślę coś fajnego

Gość przepis na wir w brzuchu
połknąć rycynę i zapić senesem.

a ja mam problem, czekam, szukam i nic...mam juz 30 lat i zaczyna mnie to wszystko denerwowac, do tego stopnia, ze zaczelam szukac juz na portalu internetowym samotneserca.pl ale do czego zmierzam...bylam juz na nie jednej randce i fakt dzieki internetowi zaczelam chodzic wlasnie na te randki, na nie jednej bylam z super przystojniakami, ale... no zero chemii, ja nie wiem o co chodzi, ale jeszcze jakikolwiek facet nie byl w stanie mnie w sobie rokochac, a takie byle co chyba nie warto poswiecac swojego zycia co?