Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjyteu6576378745hgjhgdjhg

MIESZKAM W TURCJI I JUZ NIE MOGE

Polecane posty

Moj maz jest z turcji, pol polak, ale wyjechalismy tutaj po slubie. Mieszkam tu juz z 7 lat i od 7 lat nie spalam. Moj problem jest tak cholernie glupi ze sobie nie wyobrazacie. Sa to pajaki :/ Mam jakas chora obseje. Budze mojego po 10 razy w nocy zeby posprawdzal czy nam cos do domu nie wlazlo. W sumie widzialam pajaka kilka razy ale wieszkosc z nich to takie jak polskie te z dlugimi lapami. Raz widzialam czarna wdowe i to tyle. Czytalam troche o tym ze duzo jest jadowitych, ogladalam zdjecia. Wiem ze to glupie jak nie wiem ale juz sobie poprostu nie radze. Normalnie mysle o psychologu. Teraz jest 2.30 a ja wstalam pozapalalam swiatla, poszlam do pokoju dzieci zeby sprawdzic czy nie ma tu pajakow. To juz kuzwa nie jest normalne.

Gość Kochanie Ty NIE moje
Idz do psychologa, po co sie masz meczyc.

Gość jejku000
Masz Arachnofobie.

Gość wrona ,miska sie nawalila
autorko ja bym kupila z 2 koty,mam w domu persa i zjada wszystko co widzi,pajaki,muchy osy itp

Gość bineczka,,
a ja nie boje sie pająków ja je wrecz kocham nawet kilka mam w domu

Jakos tak podejrzewam ze nie o pająki chodzi a strach przed nimi to objaw tylko a przyczyną moze byc np podświadoma choc powrotu do kraju. Psycholog i powodzenia w znalezieniu powodu prawdziwego.

peiatibiagaua -> ja bym juz mogla napisac ksiazke o nich zaden link nie powie mi wiecej niz wiem :/ Poszlabym do psychologa, tylko normalnie sie boje ze mnie wysmieje. Ale chyba to juz jest jedyne wyjscie. Moja mama przysyla mi wklady do offow, mamy je powtykane we wszystkich kontaktach.

Psycholog z pewnością widział znacznie dziwniejsze rzeczy. Serio. Jesli to powstało przed wyjazdem łączyłbym to z tym co napisalem wczesniej a nie samym strachem przed pająkiem. Chyba ze masz to jeszcze z polski to roznie moze byc.. Idz nie czekaj. Powodzenia dobranoc

kaso ja sie pajakow balam zawsze. I zawsze panicznie wrecz. A tutaj jeszcze sie naczytalam o tych jadowitych i naogladalam multum zdjec. Ja probuje na siebie spojrzecz z zewnatrz, tak obiektywnie. Nie wiem to jest chyba jakas arachnofomia polaczona z nerwica natrectw. I nie umiem sobie wbic do tej glowy ze juz dzieki tym samym offom nic nam tutaj wejsc nie powinno. A do tego jest zima, wczoraj padal snieg (serio :/) wiec tym bardziej.

Gość Tez mam arachonofobię
Tylko nie aż tak zaawansowaną. Współczuję wiem jakie to jest przerażające. Idź do psychologa. I pomyśl, skoro mieszkasz tam już trochę czasu i nic cię jeszcze nie ukąsiło, to o czymś świadczy. Może nie taki diabeł straszny.

Gość bialy kwiatek
współczuje Ci:( ja sie boje tez pajakow:(:(:(:(:( nie wiem one lgna do mnie:( najgorsze sa te grube czarne:(:(:( jeszcze jest zima a ja w ciagu miesiaca juz z 3 mialam doczynienia 1 byl dzisiaj:( tez zastanawiam sie nad psychologiem w zeszlym roku mialam juz zalamanie i chcialam sie zwolnic z pracy nie wiem skad ale 1 dziennie latem jest:(:(:(:(

Gość Tez mam arachonofobię
10:58 [zgłoś do usunięcia]stupid_ireland ja cię rozumiem, w Irlandii pająki mają wielkość kotów -> Chyba ci pizło na dekel! Autorko! Psycholog.

Gość bialy kwiatek
juz mam taka schize ze jak katem oka zobacze jakos krope czarna to az sie trzese drgam tzn...wystrasze sie:p a to jest mucha:/:/:/

Gość shsjhwsjh
byłam w Turcji kilka razy i nie widziałam żadnego pająka :)