Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola55

pomocy:( ciaza?

Polecane posty

ja bym kilka dni poczekała przeciez sama mówisz ze będzie cieżko tak czekać wiec pewnie z nerwów przyjdzie póżniej ja bym na Twoim miejscu poczekała z tym lekarzem do jakiegoś tyg opóźnienia... później owszem iść i sprawdzić co się dzieje

miesiaczka jest uznawana za regularna nawet do 36 dni cyklu jak bedziesz miala 10 dni opoznienia wtedy idz do lekarza zrob test ale dopiero wtedy!!!!

właśnie nie ma sensu z jednodniowym opóźnieniem leciec do lekarza bo to tylko niepotrzebny stres:)

Gość lola55
macie racje, ale i tak bedzie mi ciezko wytrzymac, tyle dni :( poza tym nie mam z kim o tym porozmawiac... Nie chce nic mowic chlopakowi o tabletce :(

Gość lola55
bo on uwaza ze nic sie nie stalo, byl we mnie zaledwie 5 sekund i nie bylo wytrysku i mowi ze 100% nic nie bedzie. Dlatego wiem, ze gdybym mu powiedziala to by sie zezloscil na mnie i powiedzialby ze niepotrzebnie to wzielam

Gość lola55
Czy ktos wie kiedy sa skutki uboczne Levonelle? Wzielam ja tydzien temu a dzis boli mnie brzuch i piersi, zupelnie jak na okres i nie wiem czy to jej efekty czy zblizajacy sie okres ktory ma byc ok 25-27, w sumie to zawsze tydzien przed okresem odczuwam takie rzczy. Pomoze ktos?