Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola55

pomocy:( ciaza?

Polecane posty

Gość lola55

Witam, mam problem. Mam nadzieje, ze bedziecie mi w stanie pomoc. Okres mialam 25 grudnia, 25 stycznia i w lutym tak samo. 11 marca kochalam sie z chlopakiem, co prawda uzylismy prezerwatywy ale przed stosunkiem wszedl we mnie doslownie na 5 sekund. Obawialam sie ze to sa dni plodne i ze jest mozliwosc ze pemniki dostaly sie do srodka. Takze po 12 godzinach wzielam tabletke Levonelle. Dzis mija 4 dzien po jej zazyciu i czuje sie tak jakbym spodziewala sie okresu, tzn bol piersi i brzucha. Czy myslicie ze to zblizajacy sie okres? Czy w tym wypadku mozliwa jest owulacja albo ciaza? Blagam pomozcie!

Gość lola55
blagam, pomozcie

Gość taaak oczywiscie
ze jestes urodzisz trojaczki

Gość Daruj sobie
:(

Gość taaak oczywiscie
bo zadajesz glupie pytania wez troche pomysl

Gość lola55
prosze was o madre odpowiedzi, naprawde sie martwie :(

Jeśli był w Tobie PRZED wytryskiem to nie ma takiej możliwości. Żeby zajść najpierw facet musi mieć wytrysk ...

Gość taaak oczywiscie
doszedl w tobie? ile ty w ogole masz lat?

oj przestan:) te kiedys bralam tabletke PO :) i to normalne objawy, jej skutki uboczne;) czulam sie strasznie, brzuch mialam jakby napompowany, bolaly mnie piersi, a co gorsza mialam krwawienie, i zawroty glowy, czulam sie okropnie, ale przeciez na ulotce pisze ze tabl. moze wywolac takie skutki...w koncu zaiwera wielka ilosc hormonow... wiec uspokuj sie to nie ciaza;)

Gość dmccnon
chcesz mądre odpowiedzi jak jesteś głupia kretynką? weź najpierw odrób lekcje , a później weź się za sex

a na dodatek, ta tabletka meczy zazwyczaj kilka dni po... ja ja zazywalam z 3 razy, i raz nie meczyla mnie w ogole, raz po dwoch dniach, a po ostatnim zazyciu przypomnialo sie jej o skutkach ubocznych po tygodniu prawie, wiec nie ma sie czym stresowac:)

Gość lola55
no niestety, mam 22 lata, ale nigdy nie bylam w takiej sytuacji, poza tym slyszalam ze plyn ejakulacyjny moze zawierac plemniki:(

Gość lola55
Jowitka.1 a co z okresem? byl na czas?

Gość lola55
a czy jest opcja ze ta tabletka nie zadziala?

Gość lola55
nie wiem co sie dzieje, dzis 5 dzien jak wzielam Lovenelle i boja mnie piersi i brzuch zupelnie jak na zblizajacy sie okres, myslicie ze to dzialanie tabletki czy po prostu okres? :( pomozcie

Gość lola55
prosze o pomoc :(

Gość lola55
panikuje strasznie, nie wiem co mam robic :( spac nie moge :(

Gość lola55
ale okres powinnam miec ok 27 marca, wiec w sumie jest czas, a tabletke bralam w poniedzielek :( i nie wiem co dalej?

albo skutki albo okres ja też tak jeszcze wczoraj miałam a dzisiaj z samego rana przyszła @...

Gość lola55
a spozniony mialas okres czy o czasie? no nie mam wyjscia, musze czekac.

przeciez te objawy to napewno nie jest ciaza. na takie objawy jeszcze za wczesnie wiec naprawde wyluzuj. a zreszta zaufaj mi ja wiele razy sie tak z chlopakiem kochalam i przez to nie zaszlam :)

Gość lola55
dziekuje za slowa otuchy, boje sie ze bede miala problemy z okresem, czytalam na forach ze nawet pol roku mozna go nie miec, bo ciaza jest bardzo malo prawdopodobna.

niestety 4 dni spóźniony ale w końcu przyszedł... nie ma się co martwić na zapas bo to idzie zwariować ja już jak tak na niego czekałam to nie potrafiłam myślec o niczym innym. poczekaj do tego 27 i póki co się nie martw:) bo jak juz ktoś wspomniał to z samych nerwów moze Ci się opóźnić.

Gość lola55
poczekam choc bedzie bardzo ciezko. Na pewno zrobie test ciazowy, jezeli wyjdzie negatywny a okresu nadal nie bedzie to mam isc do lekarza?

wszystko bedzie dobrze :) te skutki ktore opisujesz ze pol roku okresu mozna nie miec sa bardzo rzadkie. poki ci sie nie spoznia spokojnie...:)

Gość lola55
dziekuje dziewczyny :*