Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjhgggf

do wedkarzy,pyt

Polecane posty

Gość jgjhgggf

hej,sa tu jacys wedkarze?

Gość wobler mam na drugie
co tam kolego ?

Gość wobler mam na drugie
w jakim celu ludzie zakładają tematy i nie podejmują dyskusji ?

Gość jgjhgggf
zaraz napisze,w pracy jestem

Gość jgjhgggf
moj maz uwielbia wedkowac.Latem chodzi nad odre,nad jakies stawiki i inne wody.Za mies ma urodziny,chcialam mu cos kupic zwiazanego z wedkarstwem.Co byscie chcieli wy dostac? tak do 100 zl max,jakis przydatny gadzet czy cos,jakis zestaw.Niewiem,piszcie.

Gość jgjhgggf
nooo...nikt nie pomoze?

Gość płoć
za 100 to ciężko trochę,bo wędki,kołowrotli to drogie rzeczy,proponuje Ci iść do wędkarskiego i popatrzyć co jest,jakiś gadżet kupisz:)

Gość jgjhgggf
wedki na pewno nie chce kupowac bo ma.Myslalam o jakims fajnym kolowrotku bo ma takie zwykle,bez bajerow ale niewiem czy do 100 kupie.Tak,wybiore sie do sklepu ale najpierw chcialam pomyslec co by to moglo byc

Gość jgjhgggf
no nie pomogliscie mi....:-/ jak bym wstawila fote mojego cycka to zaraz by sie posypaly odpowiedzi :-/

Gość Dawaj fotę
:)

moze byc podbierak, przynety, krzeslo wedkarskie, kalosze itp. na dobry kolowrotek bedzie za malo. moze na allegro znajdziesz natchnienie

Gość Może kup
woblery,rippery,błystki.

ja ci pomogę , napiszę ci co ma mój stary i może sobie coś wybierzesz , nie będę pisać o grubym sprzęcie stojaki łózko namiot itp odpada pierwsze co mi przychodzi na myśl i widzę że korzysta często to latarka taka na gumkach zakładana na głowę , wszelkiego rodzaju pudełka na przynęty , a i jeszcze ważne jaki rodzaj wędkarstwa on uprawia , spinning , karpiówki , stacjonarnie płotki bacikiem czy co ? pokrowce na wędki , torba na atraktory do kulek , waga wędkarska , mata do odczepiania ryb , kurcze u mnie cala szafa wnękowa tego ...

albo skrzynke do przechowywania przynet - taka duza, rozkladana plecak na przynety kurtka przeciwdeszczowa prenumerate magazynu wedkarskiego

echosonda - ale tez potrzeba wiecej kasy filmy wedkarskie ksiazki wedkarskie

Gość niezla włascicielkaa z ciebie
ale wam zazdroszcze tez chcialabym zeby moj facet lowil fajna pasj tylko tych ryb mi zal ze cierpia sama myslafam zeby lowic ale ten haczyk jest okropny

pasja fajna ale dość kosztowna wszystko jest podporządkowane łowieniu nawet samochód

moj ojciec uwielbia wedkowanie, tym zarazil mojego brata i mnie (chociaz ja nie mam na tym punkcie bzika jak oni). teraz wedkujemy wspolnie, do tego wciagnelismy mojego meza, zone brata i nasza mama i 2i brat tez z nami jezdza moj brat uwielbia wedkowanie, ma mnostwo gadzetow, a my z nich korzystamy;)

Gość jgjhgggf
no...w koncu cos,dzieki za odzew.Tak wiec podbierak ma,na przynetach sie nie znam wiec tez odpada.Kszesla wiem ze nie chce,kalosze ma. woblery,rippery,błystki niewiem co to jest nawet ale sie zorientuje.pudelko na przynety ma, laura c dzieki moze cos z tego wybiore. Pomysl z prenumerata b.dobr,moze sie zdecyduje na to.chociaz chodzilo mi bardziej o jakis gadzet,tzn cos co nie jest niezbedne i takie pospolite,tylko wlasnie jakis gadzet

- chwytak do ryb - pokrowiec do wedek - pudelek i pojemnikow nigdy dosc;) - okulary przeciwsloneczne - moze cos przeciw komaraom - jakas lampka - sygnalizator bran (elektroniczny, z dioda) - czolowka - multiplikator - najlepszy to by byl scyzoryk multifunkcyjny

Gość jgjhgggf
a ten multiplikator czym sie rozni od zwyklego kolowrotka?

Gość jgjhgggf
sygnalizator bran ma.A,scyzoryk to tez dobry pomysl

Gość jgjhgggf
pomysle nad ta prenumerata i scyzorykiem.Ewentualnie ten multiplikator ale musze sie zorientowac co do niego