Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropny bol ooooojj

Dlaczego gdy jem same warzywa i owoce jest mi niedobrze, czuje sie chora?

Polecane posty

Gość okropny bol ooooojj

brzuch mnie strasznie boli , jestem ocieżala, wrazenie takie jakbym miala sraczki zaraz dostac :O

Gość khjkhjkhjkg
bo pryskane

Gość okropny bol ooooojj
to co ja mam jesc? mleka nie wolno bo osteoporoza miesa nie wolno bo hormony i antybiotyki 😭

Gość naturlany brąz
Czujesz się źle bo Twój oraganzim się oczyszcza !!! Poczytaj o tym w necie. Takie oczyszcanie może trwac nawet kilka lat, bo twoje ciało było przez lata bombardowane niewąłsciwmymi pokramami i teraz musi to potrawac zanim sie oczyscisz. Mozesz miec wypryski i bóle głowy itd bo organizm oczyszca sie wszystkimi drogami.

Gość okropny bol ooooojj
jesli to ma trwac kilka lat to ja dziekuje , koncze z oczyszczaniem wygladam od 1,5 roku FATALNIE moja skora, wlosy ,koszmar

Gość nxcvcdvvv
Polecam ksiązke Natalii Ross, ona tam pisze ze oczyszcanie musi potrwac troche ale kadego dnia jest coraz lepiej, ogolnie wile ciekawostek.http://www.puellanova.pl/1699,0,-Surowa-dieta-oczyszczajaca-8211-Natalia-Rose.html

Gość Poniewaz organizm musi sie
mocno napracowac zeby strawic te wszystkie surowe rzeczy. jakbys zjadła wszystko gotowane to byłoby mu leżej.

Gość starość starość
daj spokój, po prostu flora bakteryjna Twojego układu pokarmowego nie jest do takiej diety przystosowana. złoty środek - umiar - to jest lekarstwo :)

Gość lenka_31
DZiwne że ostanio juz tutaj powstało kilka podbnych tematów. Cos tutaj chyba ktos sciemnia albo zywi sie w nieospowiedni sposb, bo ja obracam sie na róznych forach gdzie ludzie spozywaja wyłacznie warzywa i owoce i nikt nie narzeka zeby miał pogorszenie stanu włosów czy tez samopoczucia, no moze w poczatkowej fazie, ale to szybko mija. 1,5 roku na warzywach i owocach i zle sie czujesz ? :) sciemniasz jak cholera.

Gość babilon
przejdź na dietę bardziej tłustą a przejdzie Ci ,pyszne schaboszczaki , mielone, karkówka:D mniam mniam.....

Gość lenka_31
Organizm to sie musi napracowac zeby strawic mieso kilka godzin meczarni. Owoce przchodza przez nasz ukłąd trawinny 30 minut, banany 45 no chyba ze pomieszasz to z innymi produktami wtedy to fermentuje i nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Gość bo człowiek jest wszystkożerny
Nie jesteśmy królikami,żeby żywic się tylko surowymi roślinami,stad wzdęcia .Tak reaguje wątroba i trzustka,powinnaś jeśc warzywa i owoce gotowane.Takei jednostronne diety nie prowadzą do niczego dobrego,co z tego,ze zrzucisz wage, jak będziesz miec probemy ze zdrowiem częto już na zawsze.Mozna sie odchudzać jedząc zdrowo.

Gość prutprutpruuutt
Tez tak mysle :O Ja co prawda nie zywie sie jak zwierze samą zielieniną , ale warzywa i owoce to podstawa mojej diety, potem są zboza i ciemny chleb. Mięso jem bardzo rzadko , raz na miesiąc? Czasem pizza , cola. Cera bardzo mi sie poprawila :) nie mam tłustej paszczy i pryszyczy :) Wlosy nadal sie przetluszczają ale to wina nadmiaru androgenow

Lenka_31- To takie prowo :] Nawet nie ma sensu nic tłumaczyć. Jak ktoś jest zainteresowany to sam znajdzie.

Gość hahahhahahaahhahaha
Gotowane ???? przcież to bezwartosciowa papka pozbawiona wartosci odzywcvzych bo gotowanie wszytsko zabija :-o

Gość okropny bol ooooojj
a ja ma na was wyjebane bo zartowałam :)

Gość prutprutpruuutt
nie zabija , fakt czesc witamin ucieka ale... pomidory najlepiej jest silnie przetworzone w postaci koncentratu ,keczupu - im bardziej przetworzony tym wiecej likopenu - z surowego pomidora nic nie przyswoisz podobnie z marchewki - z surowej kilka procent beta karotenu ,najwiecej z soku i lekki ugotowej - nie ciapy dla bachorow typu gerber

Gość prutprutpruuutt
cos czuje ,ze zaraz bedzie kolejna kłotnia 🖐️

Gość Franklin 1980
taaa 1,5 roku na takiej diecie i źle się czujesz :-o Pierdol, pierdol ja się zdrzemnę 😴

Gość lenka_31
chanka widzę że to prowo, wiekszych bzdur nie słyszłam :)

Gość z owocami też umiaar
ja tam wolę diete optymalną dr Kwaśniewskiego ;) serio najlepiej się na niej czuję , a z warzywami i owocami lepiej umiar zachowac i obserwować po czym czujesz się dobrze a po czym źle

Gość jgdfhefgyer
co ta telewizja wam z mózgami zorbiła to normlanie paranoja :-o umiar z owocami :/ ja pierdole.

Gość ythvbbvbcxxx
nie telewizja tylko internet