Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kololokokijikolokui

MAM TEGO DOSC!!

Polecane posty

Gość kololokokijikolokui

Nie moge już wytrzymać z mym mezczyzna. Za każdym razem gdy schodzimy na różne tematy i mam odmienne zdania on sie zaczyna pluć i być dla mnie bardzo nie miłym. Czy Wy również tak macie ze swoimi? Za każdym razem próbuje udowodnic, że ma racje zadając mi mnóstwo pytań dotyczących tego tematu. Nie wystarczy, że mu już odpowiedziałam:O Nadal zadaje:O I przez to sie kłócimy. Już mu raz odpowiedziałam by kurwa dał sobie na wstrzymanie bo kurwa już mu raz odpowiedziałam wiec na chuj pyta sie dalej:O Tak jakby chciał mi uśiadomic, że nie mam właśnie racji:O Co mam mu powiedziec bo mam już tego dość:O Nie można własnego zdania wyrazic:O

Gość Dobra Kobieta
nie czaje... Wytłumacz jeszcze raz... PS: jesli chodzi o to z emacie rózne poglądy i różne zdania,to nie może być tak,że alby pokazać ze jego ma być anw ierzchu to Cię obraża!

Gość słodkilu
Jedna z najpaskudniejszych cech brak obupólnego zrozumienia w związku to tylko psycholog może rostrzygnąć..

Gość kololokokijikolokui
on jak ma inne zdanie niz ja probuje mi uswiadomic za kazdym razem ze nie mam racji. Ze jest tak jak on mowi. Nie raz wypalil do mnie glupim haslem jak mialam inne zdanie. Nie moze zrozumiec , ze mysle inaczej. Nie potrafi tego zaakceptowac. I sa spiecia miedzy nami. Za kazdym razem. Zaczynam mied dosc tego zwiazku i mysle o rozstaniu.

Znam przypadek takiej pary, jeśli jest jakiś temat i ich zdania się różnią to nigdy nie powie "ok, to twoje zdanie" tylko leci np. szukać odpowiedzi w necie, żeby jej udowodnić że jest głupia. Fakt, że facet jest bystry ale udowadnianie na każdym kroku swojej dziewczynie mu nie dorównuje to przesada.

Też tak miałam i za każdym razem posuwał się jeszcze dalej i dalej i dalej.....stawał się co raz bardziej agresywny, niemiły traktował mnie wręcz jak swojego wroga. Bronił nawet zdanie swoich koleżaneczek w opozycji do mojego :( Co to za facet ktory staje murem za znajomymi a swojej kobiecie ciągle wrzuca i próbuje udowodnić ,że jest głupia? Ne rozmawiam z nim, szukam sobie innego takiego ktory bedzie szanował mnie i moje zdanie...............

Gość kololokokijikolokui
wlasnie u nas jest to samo:O Ja rozumiem to, ze ma inne zdanie ale on ,ze Ja nie:O i np. zaczyna mi zadawac tyleee pytan... -a czy czasem to nie jest tak bo...? ja odpowiadam to samo:O a on nadal.. a moze to jest dlatego ze...? kurwa... ewidentnie widac, ze probuje udowodnic i wmowic mi ze nie mam racji🖐️

Gość kololokokijikolokui
to jest takie przykre:( Ja sie czuje juz jak glupek przy nim. A jak mu cos powiem by przestan bo przesadza to sie tlumaczy tylko ,ze pyta..ja tylko pytam:O Tylko, ze jak ja odpowiem mu i wyraze swe zdanie to on zaczyna mi specjalnei zadawac do tego pytania udowadniajac i wmawiajac ze nie mam racji..kurwa co za chlop

Gość słodkilu
I to będzie najrozsądniejsza decyzja bo jaki ma sens żreć się dalej z takim typem człowieka który zawsze ostaje przy swoim i nieliczy się za grosz z tobą i usilnie broni swoich racij a ty też masz prawo wolności słowa w każdym jego znaczeniu.

Gość kololokokijikolokui
nie da sie z kims takim byc:) dziekuje:) pozdrawiam:)

Widać że faxet ma niskie mniemanie o sobie i wszędzie szuka potwierdzenia swojej "nadzwyczajności" słuszności swoich racji i potwierdzenia swojej pozycji. Uważa się za najmądrzejszego ale to zwykły głupek- nawet dziecko rozumie,że każdy człowiek jest inny i każdy ma inne zdanie I BARDZO DOBRZE ŻE MA ! Tak jak koleżąnka pisze albo ulegniesz i będziesz przytakiwać albo będziesz się żreć :( Ja ci mówie że nie warto bo trzeba mieś szacunek do siebie ZAWSZE a najbardziej wtedy gdy ktoś nie ma go w stosunku do nas .......

Gość Bezchmurnee_Nieboo
Też byłam z takim chłopakiem, i wytrzymałam z nim AŻ 2,5 roku :/ Prawie zawsze musiał mieć racje, a gdy jej nie miał to nie uznawał kompromisów dla świętego spokoju tylko robił wszystko żeby jego było na wierzchu, drążąc temat, a gdy już nie miałam siły się z nim sprzeczać bo tak mi tyrał tym psychike to przyznawałam mu racje mimo, ze jej nie miał. Bardzo często kłóciłam się z nim o byle głupstwo, bo musiało być tak jak on chciał. Próbował mnie tresować, był despotą... Najlepszą rzeczą jaką zrobiłam w życiu to było zerwanie z nim :)

Gość niby_cos_tam_wiem
Masz trudnego partnera z którym nie można polemizować, bez kłótni. Jest bardzo ambitny na "mieniu racji". Nie możesz tego wytrzymać i masz dosyć. Okey, i jakiej my Ci możemy udzielić pomocy lub rady? Pytasz czy to częste? Myślę, że facet jest bardzo uparty. I myślę, że jest takich ludzie trochę, jednak to zdecydowana mniejszość (10-20%?)

Gość kololokhjkik
ja juz myslalam ze to ze mna jest cos nie tak :( zaczelam czuc sie jak idiotka:( bylo raz tak ze powiedzialam juz wszystko na dany temat i nie mialam juz nic do dodania a on nadal i nadal drążyl i drążyl :o nie wiem po co. Nie dawal mi spokoju tylko ciagle wracal do tego tematu:O I ciagle znow jego pytania:O🖐️ na ktore odpowiadalam tak samo bo co mialam innego powiedziec skoro juz wszystko powiedzialam i nie mialam jzu nic do dodania to mi powiedzial ze nic tylko w kolko i w kolko gadam to samo🖐️ Mowil ze nie potrafie nic wyjasnic:O Co on mysli ,ze Ja idiotka jestem i nie widze o co mu chodzi?

Gość kololokhjkik
goodGirl_ Widać że faxet ma niskie mniemanie o sobie i wszędzie szuka potwierdzenia swojej "nadzwyczajności" słuszności swoich racji i potwierdzenia swojej pozycji. Uważa się za najmądrzejszego ale to zwykły głupek- nawet dziecko rozumie,że każdy człowiek jest inny i każdy ma inne zdanie I BARDZO DOBRZE ŻE MA ! dokladnie tak sie mi wydaje nie mam juz sil:( nie mam:( tak mi przykro ale nie mam :(

Gość niby_cos_tam_wiem
A po co żyć z człowiekiem z którym nie można się dogadać i ustalić żadnego kompromisu? Przecież w związku to nieustannie zawiera się porozumienia, kompromisy. A z takim to niemożliwe ...

Gość koklmnbjkgk
otóż to :( Kupilam sobie pare rzeczy bo dla mnie to wazne a on oczywiscie ma inne zdanie na ten temat i juz musial powiedziec swoje:O jeszcze jak sie tylko odezwe i powiem by mi nie probowal wmawiac ,ze jest tak a tak bo ja mam takie zdanie to mi kazuje sie uspokoic,zebym przestala bo on tylko mowi co mysli:O Oczywiscie niech mowi co mysli ale w taki sposob jaki on to robi no to sory:O Byleby wyjsc na swoim , ze ma racje a Ja nie. Ja wiem, ze nie mam jej zawsze i jak ma to mu przyznam racje. A on innej prawdy nix jego nie uznaje. On najlepiej wie. I najlepiej.

Gość niby_cos_tam_wiem
Rożnica zdań jest normalna. Jeśli dotyczy rzeczy nie krytycznych (np. ulubiony styl muzyczny), to nie ma problemu. Kiedy dotyczy kasy, zakupów, urządzania mieszkanie - trzeba dojść do kompromisów. Jeśli się, nie udaje, to bardzo źle wróży przyszłości.