Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba cos jest nie tak

Jaka cecha wyglądu dyskwalifikuje kobietę jako atrakcyjną?

Polecane posty

Źle się czuję w takiej fryzurze ;) Ale to przecież nie jest cecha dyskwalifikująca, prawda? ;)

Gość możliwe że
który lubi to lubi. nie jesteś wszystkimi 🖐️

może nie jesteś charakterna? :p

Raczej nie jestem "charakterna" ale przecież osobowości nie można ocenić na pierwszy rzut oka. Bo gdyby znajomość urywała się przez to, że jestem nudna, to zrozumiałabym to. Ale te znajomości w ogóle się nie zawiązują, bo zapewne jest w moim wyglądzie jakaś odrzucająca cecha. :(

Gość 32424235
Piskliwy głos...... o matko jak ja tego nie cierpię....

Gość no dobra, ale jak widzisz
laskę na ulicy, to nie wiesz jaki ma głos;)...Patrzysz na całość...albo nie patrzysz wcale, bo jest dla ciebie niewarta patrzenia;)

Gość aaaaaaarwena
jestes stara pewnie dlatego, mam racje? skonczylas juz 20 lat?

Gość romerio
po pierwsze: wielkie łapska, długie kościste paluchy i wielkie stopy potem: -tusza, rude włosy, garbaty nos, krzywe nogi, cienkie usta, małe oczy, płaska dupa i brak KOBIECYCH KSZTAŁTÓW!!

Nie skończyłam 20 lat ;)

a to pewnie nie posiadasz seksapilu po prostu :D ale za to masz spokój z ew. natrętami :p

Gość aaaaaaarwena
to niedlugo skonczysz i wtedy bedziesz mogla zwalic na starosc 🖐️

Nie uważam żeby ukończenie 20 lat sprawiało, że jest się starym piernikiem który nie może niczego oczekiwać od życia :o Pewnie nie mam seksapilu, ale to chyba nie zależy od wieku, skoro moje rówieśniczki (i młodsze również) jednak są podrywane.

Gość poruszona
moze wygladasz bardzo dziecinnie

Gość Alehandro
myśle że powinnac dać zdjecie

Gość niezla włascicielkaa z ciebie
a co myslisz ty na ten temat????autorko glownie nadwaga niesmialosc tez nie jest w cenie brak pasji jezeli o krzywy nos chodzi czy 3 zeby to sie nie zgodze bo znam mezatki z takimi problemami zreszta kazda podkeslam kazda znajdzie amatora ale na to zeby faceci sie za toba ogladali trzeba wiecej

Gość aaaaaaarwena
Nie uważam żeby ukończenie 20 lat sprawiało, że jest się starym piernikiem który nie może niczego oczekiwać od życia ja tez nie ale mam obsesje na tym punkcie ostatnio nie sluchaj mnie 🖐️ moze jestes niesmiala? albo za malo dbasz o siiebie? wychodz do ludzi

Regres , Ty mnie tymi oczami nie strasz . Otworzyłam Twojego linka i się wystraszyłam :o:D

Gość kokosch
najważniejsza jest twarz, jak ktoś ma brzydkie rysy, wielki nos itp to nie bedzie postrzegany jako atrakcyjny:o poza tym wiadomo sylwetka, ale tu już sa różne gusta, jeden woli grube, drugi chude, trzeci średnie, a czwartemu wszystko jedno byle miala wielkie cycki:P wzrost, jak facet jest np wysoki to nie koniecznie chciałby sie zwiazać z bardzo niską, ale to nie wyklucza tego żeby ja postrzegał jako atrakcyjną

a mówią, że przeciwieństwa się przyciągają :D mam 162 a interesowali się mną głównie faceci powyżej 180 :o

Może to przez nieśmiałość... chociaż sama nie wiem, znam niesmiałe osoby, które jednak mają powodzenie. A zdjęcia na pewno nie wstawię - mam znajomą, która korzysta z tego forum, i wolę oszczędzić sobie kompromitacji.

Gość kokosch
jak dla mnie bardzo niska to taka poniżej 160cm:P poza tym akurat patrzenie na wzrost tez jest sprawa gustu 162cm a 180 to nie jest jakas gigantyczna roznica;)

Eech, rozumiem autorkę, bo mnie też mało kto podrywa.. Właściwie to prawie nikt, co najwyżej jacyś mocno starsi, wąsaci faceci :D.Postanowiłam do lata przejść wizualną metamorfozę, ale nie wiem, czy mi wytrwałości wystarczy :P

Gość kokosch
niesmialość wychodzi dopiero przy kontakcie, w pierwszym momencie widzi sie jedynie wyglad:o

Gość Sekonda
Moim zdaniem nie ma takiej cechy wyglądu, która może przekreślać. Kazdemu podoba się co innego. Wymienialiście tutaj nadwagę, oczy, zęby. Poniekąd posiadam te wszystkie wady a jakoś na brak powodzenia na narzekam;) Myślę, że może tu chdzić o charakter. Jeśli dziewczyna nie uśmiecha się, chodzi z głową spuszczoną w dół, ubiera się jak szara myszka to oczywiste, że nikt nie zwróci na nią uwagi. Trzeba mieć charakterek ;)

Gość NB nie lubisz wysokich
mężczyzn? jaki wzrost jest wg Ciebie idealny dla faceta?

A według mnie, nieśmiałość można czasami zauważyć od razu - mocno nieśmiałe osoby zazwyczaj stoją obok grupy, nie nawiązują bezpośredniego kontaktu wzrokowego, łatwo się czerwienią, etc. ;)

Gość kokosch
ale nieśmiałość jest raczej problemem u faceta bo to od facetów oczekuje sie wykazania inicjatywy:P jak z boku bedzie stała ładna dziewczyna to nie wierze żeby nie zostala zauważona

Gość nie napisalas
nic o sobie więc idz stad, jak bede sie chciala bawic w zgadywanki zadzwonie po clowna

kokosh: ja we wczesnej młodości była bardzo nieśmiałą i wiem że kobiecie również bardzo to utrudnia kontakty z płcią przeciwną :D Na szczęście, już się z tego wyleczyłam.