Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy to może odstraszać facetów

Polecane posty

podobno jestem uparta, dumna i sprawiam wrażenei że traktuje ludiz z góry, czy to może odstraszyć prawdizwgo mężczyznę?

Gość biadolisz strasznie
przeciętnego na pewno to odstrasza, tego "prawdziwego" typu van damme, chuck norris czy inny wykreowany gwiazdor pewnie nie :classic_cool:

Gość biadolisz strasznie
chuck zje cię na śniadanie moja droga :) ba, kilka razy :classic_cool:

Tak Wiesz, no nikt nie lubi byc traktowany z gory, bo czuje sie gorszy. Jezeli Ty jestes tak odbierana, tzn. ze patrzysz na innych z gory, to zaden facet nie chce czuc sie gorszy....

Gość lknkn
jedyni faceci ktorych nie odstraszysz to cioty ktore sa na tyle zdesperowane ze wezma i wytrzymja wszystko. prawdziwy szanujacy siebie facet wezmie dobra, ciepla i wrazliwa dziewczyne. zaden normalny na gory lodowe nie leci

Gość Supremus Dux
Zestarzej się sama i przestań już pierdolić.

Gość fiku miku to bot komputerowy
stworzony przez jakiegos programiste na rzecz forum

Gość lknkn
a jaka jestes w rzeczywistosci? i dlaczego w takim razie sprawiasz takie wrazenie?

a jak by ktos ciebie tak traktował z góry ty pusta wywłoko ? nie wiem czy jestes w moim typie ale mysle ze bierzesz kazdego faceta na litosc a to zenujace !!!

To twoje body language:).Nachlaj sie lekko do(!) faceta gdy on do ciebie mowi. .Pozwalaj facetom wygadac sie ,zadawaj im czesto pytania o ich osiagniecia ,takie laskotanie proznosci faceta od razu zmnieni twoj wizerunek. Z kolezankami to samo.Kazdego czlowieka tak naprawde interesuje tylko on sam siebie i im wiecej zainteresowania nim tym ma lepszy nastroj i uwaza interlokutora za interesujaca osobe>:)

W necie krazy taki poradnik py "Jak postepowac z ludzmi" Na Chomiku jest na pewno

mariner może masz trochę racji z tym :) jaka jestem w rzeczywistości - kochana, wrażliwa, serdeczna.

I zapamietaj zlota zasade: facet musi miec zawsze racje ( nawet jesli nie ma!) Nie wolno mu pokazac jaki jest maly:).Chocby nie wiem jakie mplotl glupoty musisz wzdychac jaki on madry i wspanialy i ty bys na to nie wpadla.:) Bo jak zaczniesz z nim dyskutowac i okaze sie ze to ty masz racje to juz jestes "zarozumiala" Kazdy facet jest prozny! i to madra kobieta potrafi wykorzystac!

no to jestem nierefolmowalna, ja nigdy nei rpzyznam rajci jak facet jej nei ma i wychodzę an zarozumiałą :D

Gość no to przygotuj sobie w takim
razie kawalerke i pare kotow 🖐️ jestes aspoleczna stroniaca od i zarozumiala przecietniara. Idz do psychologa jak ci nie pomoze to przepadlas. W ostatecznosci z biegiem lat rzucisz sie na pierwszego lepszego faceta ktory sie toba zainteresuje finito.

ale nei to że wypominam błędy czy chce coś udowodnić, nie. Po prostu nei wzdycham w zachwytach jezeli coś uwazam za głupie

Gość kobietka:)
To znajdź takiego, którego masz za co podziwiać:)

Ale ich zniechecasz i odstraszasz jesli mowiesz im wprost ze sa glupi:) Oni to odbieraja jako odzrucenie ,zanegowanie ich seksualnej atrakcyjnosci >pomysl jakbys sie poczula gdyby ci ktos powiedzial ze jestes zwyczajna gesia i na dodatek to udowodnil:) na paru przykladach? znienawidzilabys go! Ten sam mechanizm dzila tylko na poziomie seksualnosci u faceta :)Wiec jak ci zalezy na facecie to ugryz sie w jezyk i nic nie mow tylko potakuj glowa! wystarczy :) on to odbierze ze aprobujesz go ! anie to co on gada! bo takie gadki szmatki to nic innego jak napinanie muskulow :) przed kobieta !

ale ja po kilku takich sytaucjach trace zainteresownie facetem, na co mi idiota? ktorego zdnai nei traktuje powaznie. ja moge to przemilczec ale opinei o kimś takim mam juz wyrobioną w podswiadomosci

Pamietaj ze rozmowy damsko meskie to nie sa dysputy naukowe ale "tokowanie":) .Przyciaganie kobiecej uwagi ,,Kazdy facet ma to w genach i sam sobie z tego sprawy nie zdaje.Zamiast pokazywac muskuly on"pierd..li" farmazony.Kazdy!

Gość tak tak uswiadamiaj 23 letnia
dziewica wokol czego kreci sie swiat :classic_cool: skad sie takie pelikany biora ?:O

Nie znam nikogo,kto by lubił osoby typu : wyżej sra niż dupę ma :classic_cool:

Gość to wszystko nie odstrasza
ale tlusta d**a, brudaska z 190 wzrostu juz owszem takze juz wiesz z czym masz problem wiec idz na silownie, obetnij nogi i sie umyj