Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy to może odstraszać facetów

Polecane posty

I blad! .Badz wyrozumial dla meskich slabosci ,bo oni to robia dla was-kobiet.Cokolwiek sobie pomyslisz to nie uzewnetrzniaj nawet grymasem a jak facet sie narzuca to powiedz mu ze nie zgadzsz sie z jego opiniami i nie wdawaj sie w dyskusje :szkoda energii.ZAkomunikowanie komus ze nie zgadzasz sie znim automatycznie nadaje dystansu waszej rozmowie i odrzuca kazdego faceta:)

Gość Sylwia ta dobra
Pozujesz tu na niewiadomo kogo - pokaż fotografię nawet bez głowy, to zobaczymy czyś taka piękna, dumna i bogata. Gadać i pozować na miss world może każda, więc pokaż jakieś dowody zamiast mydlić oczy

Gość znam taka rodzice od malego
jej mowili jak ona sliczna i madra och i ach. Ale poza nia i starymi nikt tego nie dostrzegl

Widac nie jest tak zle skoro fiku miku zglasza na forum swe watpliwosci :) Nie ma to jak rada innych ludzi.Oni zawsze cos tam pomoga.To strategia na problemy polecana w podrecznikach :zapytaj przyjaciela!

mi neistety nikt tego nei mówił i stąd zawsze brak mi było wiary w siebei, ale ten etap mam już za sobą :)

Gość no nie jest ja tez od dzisiaj
bede sobie wmawial ze wygladam jak banderas i moze kilka naiwnych dziewek uwierzy

skoro jesteś taka piekna, niezwykła, wrażliwa, to widocznie masz za wyskie mniemanie o sobie, taka niedostępna sunia, to odpycha, nikt nie lubi damulek

Gość kobietka:)
Temat rozmowy ma znaczenie może na samym początku, żeby sobą interesować. Potem już się rozmawia, żeby podtrzymywać kontakt:) a wtedy można przymknąć oko na pewne niedociągnięcia, albo zmienić temat:)

Gość ludzie przestancie ja pociesza
laska siedzi na meskich studiach to pewnie ma na roku 10 lasek na krzyz i moze sobie faceta znalezc. Co o tym swiadczy albo jest tak brzydka ze nawet desperat jej nie chce albo charakter do dupy innej opcji nie ma

Ma taki etap rozwoju ale jej minie :) jak napotka opor materii.Fiku miku :) co ty na to ?

Ja tam lubię czasem posty fiku miku:)

Gość bo pewnie jestes w takiej
samej sytuacji co ona :P

keidyś miałam żadne wymagania, zaczęły one rosnać z czasem, wraz z świadomością seibei, swoich celów etc

Gość blue rondo a'la turk
Jaki cel osiągniesz pisząc te bzdury na kafe, fiku mikuuu?

Gość Sylwia ta dobra
Dasz już sobie spokój trollu? Spamujesz wszędzie a i tak żadnych konkretów z tego nie ma, a wy jak te przydupasy, tamponiki jej słodzicie - opanujcie się, ona może napisać, że jest umierająca i co, też dacie się na to nabrać? Nawet nie dała wam żadnego dowodu oprócz swojej gadki, a wy na to lecicie bo to zaczerniony nick... dajcioe spokój - jaka fajna, ładna dziewczyna, która ma za sobą "etap nieśmiałości" przesiaduje na forum i prowadzi te swoje śmieszne gierki z wami. Ruszcie trochę głową ludzie

Gość Sylwia ta dobra
blue rondo - ano taki, że wzbudza zainteresowanie, tak zachowują się narcyze albo - co bardziej prawdopodobne w jej przypadku - niedowartościowane dziewuszki, co to im internet pozwala odreagować frustracje

Wiecie ze w Polsce najwiecej jest lekarzy:) dusz ludzkich ? Mozemy sobie troche podywagowac o problemach innych i poczyc sie lepiej ze my tak nie mamy :)

Gość ona tu siedzi od wakacji
i w kolko pisze swoje banialuki :O czy piekna madra dziewczyna tak robi?

temat jak każdy inny, można sobie podyskutować, jakich facetów lubimy:) a ja lubię o tym czasem dyskutować:) ja to jeszcze sprawdzam w praktyce:)

do fiku miku Jasne ze cel jest wazny ale jak sie ma wysokopoprzeczke to i ilosc kandydatow sie dramatycznie zaweza a wiec i wzrasta czas na poszukiwania. Niestety prawda jest taka ze jak juz spotkasz ten swoj ideal okaze sie szybko ze jest zwyczajnie nudny bo przewidywalny :) Ja ci to mowie ! facet po przejksciach :) Kobiety nie lubia monotonii a tym bardziej slodkiej nudy.Dlatego wybieraja sobie na partnerow psychopatow bo jest ciekawie i tragicznie :)

"Jasne ze cel jest wazny ale jak sie ma wysokopoprzeczke to i ilosc kandydatow sie dramatycznie zaweza a wiec i wzrasta czas na poszukiwania." jestem tego świadoma, ale czekam cierpliwie na odpowioedniego kandydata :)

"po tylu latach oczekiwań nagle nei zadowolę się byle facetem" ciekawe, czy powiesz to samo za parę lat :D

no tak, jaka to ja biedna, muszę żyć z przystojnym chłopem, który mnie nosi na rękach, pomaga w domu i robi niespodzianki :classic_cool: zaiste, mam przerąbane :P

jak trafię na przystojnego faceta, który mnie bedzie nosił na rękach, pomagał w domu i robił niespodzianki to nie bedzie top byle facet :)

Gość Sylwia ta dobra
Dalej karmcie trolla, ale naiwni jesteście - wielkie dyskusje na "poziomie" - jej się nie dziwię, bo to puste dziewcze jest, ale żebyście tyle z nią gadali o tych jej urojeniach, to nieciekawie świadczy o was, zresztą zaczerniony facet na kafe... no cóz można o takim sądzić:)

Gość macius234543
Fiku miku: krotka odpowiedz od madrego czlowieka:) Prawdziwego mezczyzny nie odstraszy. Znaczna wiekszosc facetow odstraszy.

Gość fjvdnvkdfnvkdfnv
fiku ma przestawiona klepke. Zycie to ona zna jak heniek z pod budki co pije jabole. dziecie naczytalo sie jakichs magazynow